آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

آيا راهي براي داشتن پريز تلفن بي سيم وجود داره؟

شروع موضوع توسط javad2000 ‏23 ژوئن 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام
    من ميخوام كامپيوترم رو توي اطاقي بگذارم كه پريز برق داره اما پريز تلفن نداره. در نتيجه براي وصل شدن به اينترنت نياز به خط تلفن دارم. اگه بخوام سيم كشي تلفن رو از اطاق ديگري به اونجا منتقل كنم نياز به مقدار زيادي سيم كشي روكار دارم كه كمي بدجلوه خواهد بود. آيا راهي وجود داره كه توي اون اطاق يه وسيله اي بگذارم كه كار پريز تلفن رو بكنه، اما بي سيم باشه؟ (منظورم موبايل نيست ها! پريز تلفن ثابت رو ميگم)

    با تشكر
     
  2. Nimra

    Nimra کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2006
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    هیچ راهی نیست فقط میمونه یا سیم کشی یا اینکه اون اتاق یک سیستم دیگه به خط تلفن وصل کنی باهاش کانکت شی و اون سیستم رو با سیستم خودت با Blutooth dongle به هم وصل کنی(در حقیقت Lan کنی)
    این نظر من حالا وایسا بقیه هم بیان نظر بدن
     
  3. mamiz

    mamiz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0
    اگه کامپیوترت بلوتوث داره میتونی از مودم بلوتوث استفاده کنی.الان لینک شرکت سازنده مودم خاطرم نیست اما پیداش کردم حتما برات میذارمش. طرز کارش هم اینطوریه که مودم بلوتوث رو وصل میکنی به خط تلفن و بعد با استفاده از بلوتوث کامپیوترت وصل میشی به مودم و در نتیجه به اینترنت.
    البته باید ببینی که حاضری برای انجام این کار اینقدر هزینه کنی یا نه!!!:rolleyes:
     
  4. mamiz

    mamiz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0
    اینم لینک شرکت سازندش. اگه پیداش کردی بگو که ما هم قیمتشو بدونیم.
    http://www.pocketbtmodem.com
     
  5. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    بسیار جالب بود دستتون درد نکنه
     
  6. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام و تشكر
    يه نمونه مودم Blueetooth اينجا پيدا كردم:
    http://www.rayaneh.com/product-2577.aspx

    قيمتش 95 تومنه. تازه رابط Bluetooth هم ندارم كه اون هم خودش حدوداً 20 تومن ميشه. راه حل پر خرجيه (هر چند ايده جالبي هم هست).

    حالا دو تا سوال فني ديگه دارم كه شايد راه حل رو بشه با جواب اينها پيدا كرد:

    1- آيا در سيستم سيم كشي توكار، سيم هاي برق و تلفن از لوله هاي مجزا عبور مي كنند يا لوله هاشون مشترك هست؟

    2- اين اتاق 2 تا پريز برق كنار هم داره، آيا ميشه يكيشو (از طريق دستكاري سيم كشي توكار) تبديل به پريز تلفن كرد؟ اگه سيم كش خبر كنم، براش كار راحتيه يا ممكنه دردسر داشته باشه يا اصلاً‌ نشه؟

    با تشكر
     
  7. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    تا اونجا که من می دونم راحت می شه ! کافیه یه سیم کش خبر کنی ...

    ( البته باید بگم بستگی به نقشه سیم کشی داره ولی معمولا شدنی هست )
     
  8. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    بستگی به برقکار داره . ولی اکثر برقکار ها برای صرفه جویی در هزینه و وقت از یه خرطومی استفاده میکنند و
    شما ببین ارتفاع پریز های تلفن با پریز های برق یکیه یا نه . اگه یکیه احتمالا لوله ها مشترکن . (احتمالا )

    اگه لوله ها مشترک باشه راحت تره . اگه هم نباشه باز هم میشه . فقط یه جا سیم روکار باید از پریز تلفن وارد پریز برق بشه .
    . فقط ببین اتاقت با اتاقی که پریز تلفن داره دیوار مشترک داره یا نه .
    اگه دیوار به دیوار باشه که خیلی راحت تره .
    برای برق کار سختی نیست .
    ولی هواست باشه که هرچی بیشتر سیم تلفن از کنار سیم برق رد شده باشه ، نویز بیشتری روی خط تلفن میافته . که میتونه باعث قطعی های پی در پی و افت سرعت بشه .


    پیشنهاد من : سعی کن سیم رو یه جوری از زیر فرش ها و گوشه های دیوار رد کنی که هم معلوم نباشه هم نویز روی خط نیفته .
     
  9. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    بابت راهنمايي ها خيلي ممنونم.
    ارتفاع پريزهاي برق و تلفن ما مشابه هست. پس احتمالاً هر دو سيم از توي يك لوله رد ميشن. اما حالا كه فكرشو مي كنم مي بينم اين كاري كه من ميگم غير منطقي و غير عملي هست. آخه وقتي دو تاپريز كنار هم هستند معنيش اين نيست كه دو تا سيم از توي ديواراومده رسيده به اون اطاق كه من يكيشو بكنم سيم تلفن. بلكه فقط يك سيم وارد اطاق شده كه اگه اون رو به سيم تلفن تبديل كنم، هر دو پريز به پريز تلفن تبديل خواهند شد.

    (در ضمن اون اطاق، فقط يه ديوار مشترك با حمام داره و بقيه ديوارهاش با جايي مشترك نيست).

    پس ظاهراً چاره اي بهتر از رد كردن سيم از زير فرش و حاشيه ديوار وجود نداره. اي خدا كي ميشه تكنولوژي هاي بي سيم همه جا فراگير شه و ديگه از شر اين همه سيم و سيم بازي راحت شيم!

    از همگي متشكرم
    اگه نظر جديدي هم بود ممنون ميشم بگيد.
     
  10. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    واضحه که براي هر اتاق يه جفت سيم هست .
    شما نميتونيد از سيم برق به جاي سيم تلفن استفاده کني . در اين صورت ديگه اتاقت برق نداره .
    منطور من اين بود که سيم تلفن رو بايد از کنار سيم برق رد کني . برقکار هم همينکار رو انجام ميده .
    همونطور که ميدوني سيم تلفن خيلي نازک تر از سيم برقه . براي همين ميشه از کنار سيم برق ردش کرد .

    موفق باشيد .
     
  11. mamiz

    mamiz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0
    خواهش میکنم دوست عزیز. قابلی نداشت. :)
     
  12. mamiz

    mamiz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0

    در مورد قیمت دستت درد نکنه و ممنون که ما رو هم مطلع کردی.
    اما در مورد راه حلی که به ذهنت رسیده باید بگم که صددرصد قابل اجراست. اما شما پرسیده بودی که آيا راهي براي داشتن پريز تلفن بي سيم وجود داره؟ و به همین خاطر دوستان و بنده این راه حلهارو بهت پیشنهاد دادیم.
    بهتر بود میپرسیدی که آیا میشه از داخل خرطومیهای داخل ساختمان سیم تلفن رو بکشم توی اطاقم؟ اونوقت همه یکصدا بهت میگفتن ب............له :D:lol::lol:
     
  13. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    البته انتقال خط تلفن هم وجود داره و امکان پذیره! با استفاده از دستگاهی به نام رادیوماکس. که البته هزینه خیلی بیشتر از اون مودم بلوتوث درمیاد!
     
  14. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    بسيار متشكرم
    بالاخره هم مشكلم حل شد. يه سيم از زير فرش ها كشيدم تا اون اطاق (انباري سابق). مسئله اساسي اين بود كه يه قسمت از مسير فرش نداشت، كه اون رو هم براش يه تيكه فرش پيدا كردم. حالا ديگه انباري، تبديل به اطاق كامپيوتر شده و از اين بابت خيلي راضيم.

    Thanx