آژانس هواپیمایی
pop up

آيا مي توان كامپيوتر شخصي را تبديل به يك سايت كرد؟

شروع موضوع توسط javad2000 ‏8 ژانویه 2008 در انجمن شبکه

  1. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام
    من ميخوام يه سايت درست كنم كه نياز به فضاي نسبتاً زيادي براي سايت دارم. (حدوداً چند گيگابايت).
    نمي دونم هزينه چنين سايتي چقدر ميشه اما هرچي باشه زياد هست. مي خواستم بدونم ميشه به جاي خريد سايت، يه كامپيوتر شخصي بخريم و اون رو به طريقي به شبكه جهاني اينترنت وصل كنيم، طوري كه هارد كامپيوتر به عنوان فضاي سايت عمل كنه و كاربران بتونند با نوشتن يك آدرس اينترنتي در مرورگر وب خودشون، به هارد اون كامپيوتر دسترسي پيدا كرده و اطلاعات رو طبق محدوديت هايي كه ما تعيين مي كنيم، دريافت كنند؟

    پس شد 2 تا سوال:
    1- اين كار عملي هست يا نه؟
    2- از لحاظ هزينه، نسبت به اجاره وبسايت چه وضعيتي خواهد داشت؟

    خيلي ممنون
     
  2. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    بله که میشه اینکار رو کرد

    اولا باید یک IP ولید داشته باشی

    دوما یک Domain بخری
    البته خیلی هم راحت نیست یکم درد سر داره از نظر سرعت ، پهنای باند ، امنیت ، و ......
    این مقاله رو دیدم حیف اومد نگذارم اینجا


    منبع : آپدیت بلاگ
    ________________________________________________________________________________________________
     
  3. oonja_dot_com

    oonja_dot_com Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 می 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    فكر كنم خيليييييي دردسر داشته باشه ، چون ما هم همچين كاري رو مي خواستيم كنيم وقتي هزينه هاي بالاش رو ديدم منصرف شدم..
    الان يه هاست 300 گيگ دارم ، مي خوام با بهترين قيمت بفروشمش ، يكي از بهترين هاست هاي معتبر دنيا هستش...
    اگر مي خواي مي تونيم باهم صحبت كنيم .. آيديم :‌ MortezaNU
     
  4. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    جناب NewPersian
    دست شما درد نكنه.
    توضيحات واقعاً عالي بود.

    با اين حساب كه گفته شد، براي داشتن يك سرور خانگي، نياز به سخت افزار خاصي نداريم. فقط يك اينترنت خيلي پرسرعت لازم داريم.

    بنا بر اين، چنين كاري فقط براي سايت هاي خيلي بزرگ صرفه اقتصادي داره. يا جاهايي كه به دليلي مجبورند اينترنت پرسرعت براي مصارف ديگه داشته باشند، در غير اين صورت هزينه سالانه اينترنت پرسرعت (مثلاً 512 Kbps) خيلي بيشتر از هزينه سالانه اجاره فضا خواهد بود. (مثلاً هزينه يك سال، اجاره 5 گيگ فضا حدود 250 تومن هست، اما 1 سال اينترنت 512 حدود 600 تومن).

    ولي با اين حال، اين كار هم مزايايي داره كه آدم رو به فكر مي اندازه.
    حالا برم بيشتر بررسي كنم ببينم كدوم راه منطقي تره.

    بسيار بسيار ممنون

    ضمناً از آقا مرتضي هم به خاطر پيشنهادشون تشكر مي كنم. اگه سايتي با اين حجم خواستم حتماً مزاحمشون ميشم.
     
  5. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    دوباره اومدم.
    2 تا سوال دارم:

    1- آيا براي تبديل كامپيوتر شخصي به سايت، حتماً بايد دامين بخرم يا بدون دامين هم ميشه (يا مثلاً استفاده از يه دامين رايگان)؟
    2- دامين را بايد بخرم يا بايد اجازه كنم؟ يعني بايد هر سال پول بدم يا فقط يه بار پول بدم؟

    سپاس
     
  6. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    شما یا میتونی از آدرس آیپی ت استفاده کنی مثلا http://91.98.70.11 که برای استفاده ی عمومی اصلا معقول نیست یا باید دامینی داشته باشی که به Control Panel ش دسترسی داشته باشی تا بتونی روی آیپی خودت تنظیمش کنی که واسه همین از فکر دامین مجانی بیا بیرون .اصلا مگه یه دامین چقدر هزینه داره در سال؟
    دامین رو نمیشه برای همیشه خرید باید به نوعی به قول خود اجاره کرد مثلا برای 1 یا چند سال.بعد از اتمام مهلت دوباره باید تمدید کنی(پول بدی!)
     
  7. boxilink
  8. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    خيلي ممنون. توضيح كاملي بود.
     
  9. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام
    از آموزش استفاده كردم. جواب داد.

    حالا يه سوال:
    آيا امكان داره، كسي بتونه از اين طريق به محتويات كامپيوتر من (غير از پوشه مذكور) دسترسي پيدا كنه و يا محتويات اون پوشه رو دستكاري كنه؟

    متشكرم
     
  10. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    دوباره سلام
    يه سوال ديگه:

    آيا راهي هست كه در چنين سايتي كه مي سازيم، از امكانات تحت وب frontpage هم استفاده كنيم. يعني مثلاً HitCounter بگذاريم؟

    با تشكر
     
  11. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,447
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    باید روی امنیت سیستمت کار کنی
    بله وقتی سیستم شما بشه سرور میشه هر کاری روش انجام داد
    البته الان شرکتهایی هستند که سرورهایی که داخل ایران مستقر هستند رو ماهیانه 40 هزار تومان به بالا اجاره میدن
     
    *Ebad* از این نوشته تشکر کرده است.
  12. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام
    اين برنامه HHTP Server فقط يه بار كار كرد و از اون به بعد ديگه كار نمي كنه. توي آموزش گفته شده كه براي فهميدن تداخل احتمالي دستور Netstat رو بزنيد و ببينيد كدوم برنامه داره از پورت Http استفاده مي كنه. من دستور مربوطه رو زدم اما نمي فهمم حالا بايد كجا نوشته باشه HTTP ؟ هر جا نگاه مي كنم چيزي به اين نام نيست.

    متشكرم
     
  13. mhsnrah

    mhsnrah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    338
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    سلام

    netstat خروجی به صورت client:port نشان میدهد، مثلا YourServerName:80 که 80 پورت http server هست.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
  16. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    شما میتونید تا 2 روز دیگه از این سایت با قیمت 32000 بخرید: http://www.parsgibit.com/host.php
    من خودم همیشه از این سایت هاست میگیرم و Uptimeش %100 هست.;)
     
  17. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام به همه دوستان عزیز
    بعد از مدتها دوباره نیاز به این پیدا کردم که کامپیوترم را سرور کنم. ایندفعه، به جای نصب خود Apache برنامه wamp server را نصب کردم که Apache هم یکی از زیرمجموعه های آن است. بعد هم همه مراحل را طی کردم. الآن وقتی عبارت
    Http://localhost
    را می نویسم، Home Page ومپ سرور می آید و معلوم است که سرور، درست کار می کند. ولی وقتی آیپی خود را به جای Local Host می نویسم، از من یوزرنیم و پسورد می خواهد و هر چیزی هم که وارد می کنم قبول نمی کند. این در حالی است که من برای سرور خودم اصلاً یوزر نیم و پسورد نگذاشته ام. علت چیست و باید چکار کنم؟ خیلی برایم مهم است لطفاً راهنمایی کنید.

    متشکرم
     
  18. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    چه IP می زنی ؟
     
  19. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    94.182.157.38
     
  20. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    حاجی شما چرا اصرار داری وقتی زیرساخت های اینکارو نمیدونی حتما انجامش بدی!

    اولا که مشخصات کامی از شبکت-اتصالاتت و نوع اینترنتت بده! با چه پروتکلی کانکت میشی و مودمت چیه.. ای پیت وضعش چطوره (داینامیک یا استاتیک)

    وقتی همه اینارو گفتی قدم به قدم میشه گفت چیکار کنی!
     
  21. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خوب احتمالا این وصلت می کنه به مودم ...
    شما باید پورت فوردار روی مودمت ست کنی
     
  22. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    دوست عزیز
    اگر همه چیز را می دانستم نیازی به آمدن به این تالار نداشتم. یادگیری این موضوع برایم خیلی مهم است. چون می خواهم بتوانم از طریق سرور خانگی، با کاربران بیرونی، ارتباط داشته باشم. چون بعضی فایل ها و سایت هایم را به دلایل امنیتی، اقتصادی و سهولت استفاده، ترجیح می دهم به جای سرورهای بیرونی، روی سرور خودم هاست کنم. اطلاعات را در حدی که می دانم می گویم اگر نکات دیگری هست، بگویید که از کجا باید چک کنم تا بتوانم پاسخ مورد نیاز شما را بگویم:
    یک کامپیوتر خانگی پنتیوم 4
    مودم ADSL TPLink
    اینترنت: 256 از شرکت شاتل
    برنامه WAMP Server را به عنوان سرور نصب کرده ام و تنظیمات آن را هم دستکاری نکرده ام. (WAMP Server مجموعه ای از برنامه های آپاچی، پی اچ پی، مای اس کیو ال و... است.).
    نمی دانم آی پی استاتیک دارم یا دینامیک فقط می دانم که آیپی خودم را با رفتن به یکی از سایت های What is my IP? پیدا کردم و و عدد آن هم (هر چند گاهی تغییر می کند، ولی) چیزی شبیه این است:

    94.182.157.38
    ویندوزم هم اکس پی است.

    باز هم اطلاعاتی لازم است؟
     
    Last edited: ‏7 آگوست 2009