• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا pocketpc شما فارسی enabled هست؟

آيا فارسی بر روی pocketpc شما نصب شده است؟

• بله

Votes: 4 40.0%
  • خير

Votes: 6 60.0%

• Total voters
    10

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ميخواستم بدونم برو بچی که pocketpc دارن،آيا فارسی يا عربی رو نصب کردن و يا نه؟
من يک برنامه نوشتم که message های inbox شما رو تبديل به فارسی ميکنه-از شر خوندن جک ها به فينگيليش خلاص ميشين-
اما ميخواستم بدونم که آيا فارسی نصب کرديد يا بايد برم دنبال دردسر های فنت فارسی!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خوب حالا بده..یه کاریش میکنیم...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان ممکنه بفرمایید منظورتون چه برنامه هایی هست ، چون قبلاً هم با این مشکل مواجه بودیم ، یعنی ما نتونسته بودیم با یک برنامه ای که به فارسی نوشته شده بود کار کنیم، چون مثلاً فقط با فارسی ساز اربایزر کار می کرد.منظورم اینه که راهی هست که شما بفرمایید با چه فارسی ساز هایی سازگاره
نکته دیگه اینکه برای ویندوز موبایل 5 اپتیمایز شده یا اینکه جنرال نوشته شده.چون این دوتا کمی در فارسی ساز ها با هم تداخل دارن

تشکر از زحمت شما

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از astm1834 :
خوب حالا بده..یه کاریش میکنیم...
بله چشم،آدرس بفرمايد پست کنم در منزل!

king_dani,والا نميدونسم مشکل هست بين فارسی سازها،فعلاً با win arabic تست شده،اما خوب فکر کنم اصلاً خودم فنت فارسی کار کنم راحت تر هست با اين اوصاف!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
بله چشم،آدرس بفرمايد پست کنم در منزل!

king_dani,والا نميدونسم مشکل هست بين فارسی سازها،فعلاً با win arabic تست شده،اما خوب فکر کنم اصلاً خودم فنت فارسی کار کنم راحت تر هست با اين اوصاف!
بله قربان ، درسته که برنامه ای که می گفتم ، یعنی همون تقویم که اینجا هم لینکش هست ، برنامه ای متوسط و با قابلیت بود ، ولی به دلیل انطباق تنها با اربایزر ، خیلی ها الان ازش استفاده نمی کنن .

می دونین ، مثلاً شهاب ، دیکشنری- تقویم شو با یک برنامه ست کرده بود از اول ، که کرک اش هم ریخته بود تو بازار ، بنابراین مشکلی برای افراد به وجودنمی اومد. شاید راه حل دیگه همین کار باشه

در نهایت اینکه ، ممکنه توضیح بدید که اصلاً ممکن هست برنامه ای نوشت که کاملاً مستقل از وجود فونت فارسی روی پی پی سی ، متون فارسی نشون بده؟ می دونید که هر کدوم از این فارسی ساز ها یه جور دردسر دارن ، و خیلی ها عطای برنامه فارسی رو به لقایش می بخشند ، من فرضم بر این بوده که چنین کاری غیر ممکنه .ممنون می شم توضیح بدید

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از king_dani :
در نهایت اینکه ، ممکنه توضیح بدید که اصلاً ممکن هست برنامه ای نوشت که کاملاً مستقل از وجود فونت فارسی روی پی پی سی ، متون فارسی نشون بده؟ می دونید که هر کدوم از این فارسی ساز ها یه جور دردسر دارن ، و خیلی ها عطای برنامه فارسی رو به لقایش می بخشند ، من فرضم بر این بوده که چنین کاری غیر ممکنه .ممنون می شم توضیح بدید
امکانش که بله براحتی-تقريباً-هست!
اما خب من البته نميدونم چيزی مثل copy-paste در pocketpc داريم و clipboard?
اونجوری مشکل پيش مياد.
اما اگر کسی خودش يک الگوريتم bidi داشته باشه براحتی با يک فنت فارسی ميتونه برنامه درست کنه،
مشکل اينه که developer pocketpc کم هست-که ايرانی و intrested باشه روی اين موضوع-.

من خودم يک سمارتفن قديمی دارم،واسه همين مشکل فعلی user های pocketpc رو نميدونم،
اما سعی دارم کمی محتوای فارسی رو بيشتر کنم واسه ppc ها.

راستی برنامه picturemessage آخر سر درست شده واسه pocketpc ها يا نه؟خيلی وقت پيش يکی نوشته بودم،
اگر نيست ميتونم ترکيب کنم اينها رو باهم،چيز بهتری ميشه....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
امکانش که بله براحتی-تقريباً-هست!
اما خب من البته نميدونم چيزی مثل copy-paste در pocketpc داريم و clipboard?
اونجوری مشکل پيش مياد.
اما اگر کسی خودش يک الگوريتم bidi داشته باشه براحتی با يک فنت فارسی ميتونه برنامه درست کنه،
مشکل اينه که developer pocketpc کم هست-که ايرانی و intrested باشه روی اين موضوع-.

من خودم يک سمارتفن قديمی دارم،واسه همين مشکل فعلی user های pocketpc رو نميدونم،
اما سعی دارم کمی محتوای فارسی رو بيشتر کنم واسه ppc ها.

راستی برنامه picturemessage آخر سر درست شده واسه pocketpc ها يا نه؟خيلی وقت پيش يکی نوشته بودم،
اگر نيست ميتونم ترکيب کنم اينها رو باهم،چيز بهتری ميشه....
بله قربان ، در پی پی سی کپی پیست هست و خیلی هم شبیه پی سی عمل میکنه ، البته کلیپ بورد فکر نکنم
در مورد پی پی سی ، امیدوارم هرچه سریع تر مبتلا به پی پی سی بشوید:p
برنامه پیکچر مسیج رو هم هنوز هیچ کسی راه حل مناسبی ارائه نداده ، شاید دلیل اش اینه که در کشورهایی که پی پی سی استفاده می شه ، این پیکچر مسیج ها از مد افتاده و ام ام اس می زنن
اما باز فکر کنم اگر خیلی در انعطاف و حجم برنامه تون اثری نذاره ، نباید مشکلی باشه
موفق باشید

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه میشه یه فکری واسه این picture message بکنین آخه خیلی لازمه . ممنون:goatee: :goatee:

بالا