آژانس هواپیمایی
pop up

آيا rapidleech از پهناي باند كم مي كنه

شروع موضوع توسط shahinSssS ‏15 ژانویه 2008 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. shahinSssS

    shahinSssS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    53
    سلام من اين برنامه rapidleech در هاستم كپي كردم آيا مثلا لينكي كه از راپيد ميگرم مثل 10 مگابايت و تبديل مي كنه به لينك مستقيم و در تنظيمات rapidleech محل سيوش رو در يك هاست مجاني گذاشتم آيا از پهناي باند من كم مي كنه يا نه؟
     
  2. morteza_mzh

    morteza_mzh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2007
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    1
    سلام
    شرمنده که سوال بی ربط میپرسم!
    میشه دقیقا نحوه درست کردن همچین چیزی رو توضیح بدی. چون من چند تا سایت مرتبط با leech کردن پیدا کردم که با هیچ کدوم نتونستم فایلی رو تبدیل به لینک مستقیم کنم . ممنون میشم که اسم یا لینک دانلود برنامه مربوطه و نحوه کار با اون رو بم توضیح بدی.
     
  3. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,447
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    بله من روی یک هاست ازش استفاده میکنم و روی پهنای باند تاثیر دارد

    البته پارسال روی یه هاستی استفاده کردم اصلاً به پهنای باند کاری نداشت
     
  4. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    برای این اسکریپت نیاز به یه هاست قوی دارید
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بله کم میکنه. یه 10 مگ بابت اینکه رو هاست دانلود میشه ...
    یه 10 مگ هم بابت اینکه از هاست روی کامپیوتر شما دانلود میشه !
     
  6. morteza_mzh

    morteza_mzh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2007
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    1
    نمیشه از همین هاست های مجانی استفاده کرد ؟
     
  7. boxilink
  8. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    خیر !

    هاست پولی هم برای این اسکریپت سخت پیدا می شه اونوقت شما انتظار دارید روی مجانی کار بده ؟!