خرید بک لینکخرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

آپلود دیتابیس به سرور و ایجاد کانکشن استرینگ

شروع موضوع توسط amir_3d_mad ‏14 ژوئن 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    سلام .
    من یه سایت با asp.net درست کردم که توش یه جدول (datagride) هست که با دیتا بیس پر میشه !
    همه تنطیمات رو انجام دادم و connection string هم بهش دادم ! روی لوکال هاست به خوبی اجرا میشه !
    ولي وقتي سايت رو آپلود ميكنم و فايل database رو هم آپلود میکنم ، یه connrction string میده که نمیدونم اونو باید کجای پروژه کپی کنم ؟ لطفا یکی یه آموزش جامع در این مورد بزاره چون این مشکل خیلیها هست و این سوال تو همه انجمنها حتی اینجا بارها و بارها پرسیده شده ولی جواب واضح من جایی ندیدم .
    مرسی . :)
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    database شما access هست یا sql server
    ؟
     
  4. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    من از sql server 2005 استفاده میکنم .
     
  5. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    دوست عزیز شما توی web.config میتونید یک بار کانکشن استرینگ رو تعریف کنید و توی کل پروژه تون از اون استفاده کنید :

    کد:
     
    [SIZE=2][COLOR=#0000ff]<[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]connectionStrings[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]>
    [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]<[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]add[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]name[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]csMyArticles[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]connectionString[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Server=(local);Database=MyِDB;Uid=****;Pwd=***;[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]/>
    </[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]connectionStrings[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]>
    [/COLOR][/SIZE]
    حتما قبل از <system.web> این تکه کد رو قرار بدید
     
  6. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    البته مثل اینکه space ها جا افتاده ;]
     
  7. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    آقا خیلی ممنون .
    مشکل به کلی رفع شد .
    خدا عوضتون بده .:)
     
  8. خرید بیت کوین
  9. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    این eroor چیه ؟؟؟
    نقل قول:
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Cannot open database "pasokh-2" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'pasokh-2'.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Cannot open database "pasokh-2" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'pasokh-2'.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [SqlException (0x80131904): Cannot open database "pasokh-2" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'pasokh-2'.]
    System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnErro r(SqlException exception, Boolean breakConnection) +735043
    System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndW arning(TdsParserStateObject stateObj) +188
    System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj) +1838
    System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.Com pleteLogin(Boolean enlistOK) +33
    System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.Ope nLoginEnlist(SqlConnection owningObject, SqlConnectionString connectionOptions, String newPassword, Boolean redirectedUserInstance) +628
    System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds..ct or(DbConnectionPoolIdentity identity, SqlConnectionString connectionOptions, Object providerInfo, String newPassword, SqlConnection owningObject, Boolean redirectedUserInstance) +170
    System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateC onnection(DbConnectionOptions options, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningConnection) +359
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.Creat ePooledConnection(DbConnection owningConnection, DbConnectionPool pool, DbConnectionOptions options) +28
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.CreateOb ject(DbConnection owningObject) +424
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.UserCrea teRequest(DbConnection owningObject) +66
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.GetConne ction(DbConnection owningObject) +496
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetCo nnection(DbConnection owningConnection) +82
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenCo nnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory) +105
    System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() +111
    System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(Data Set dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) +121
    System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) +137
    System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, String srcTable) +83
    System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.Execut eSelect(DataSourceSelectArguments arguments) +1770
    System.Web.UI.WebControls.ListControl.OnDataBindin g(EventArgs e) +92
    System.Web.UI.WebControls.ListControl.PerformSelec t() +31
    System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.Dat aBind() +70
    System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.Ens ureDataBound() +82
    System.Web.UI.WebControls.ListControl.OnPreRender( EventArgs e) +26
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +77
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +161
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +161
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +161
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +161
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1360




    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.210
     
  10. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    اینم بگم که من توی دیتابیسی که توسط ASP.NET برای LOGIN ساخته شده بود ، چند تا Table ایجاد کردم و توی صفحه ای که این ERROR رو میده اون TABLE ها رو فراخوانی کردم .
    حالا نمیدونم این کار اشتباهه یا نه ؟
     
  11. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    این دیتابیس شما لوکال هست یا تو هاست؟

    اگه sqlexpress هست که با VS نصب شده، باید از windows auth استفاده کنین و اصلا User pass نمیخواد.
    connectionstring هم اینجا بیارید لطفا
     
  12. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    روی لوکال به خوبی کار میکنه ولی روی هاست اصلا کار نمیکنه !
    اینم connectionstring روی هاست :
     
  13. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    ای بابا... user password رو که نباید اینجا پست کنی............................. :دی
    پستت رو edit کن و جای اونها **** بزن
     
  14. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    و بعد اینکه با هاست خودت تماس بگیر بگو اطلاعات مربوط به account sql server رو دوباره بهت بدن. گویا اشتباه هست.
     
  15. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    این فقط یه تسته !
    چیزی توی دیتابیس نیست که به درد کسی بخوره !
    اون سایت هم که دیتابیس روشه ، FREE هست .
    فکر کنم مشکل از سایت باشه !
    به هر حال منون از راهنماییتون . منتظر میمونم تا سایت خودم ACTIVE بشه ، اونجا تستش کنم .
    اگه حل نشد بازم میام سراغتون .:)
     
  16. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    به نظر میاد باید به جای عبارت
    کد:
    data source='sql1.vwdhosting.net,1439'
    از عبارت
    کد:
    data source='sql1.vwdhosting.net:1439'
    استفاده کنی . حالا نمی دونم این اشتباه تایپب رو اینجا مرتکب شدید یا موقع تست هم همین جوری تایپ کردید.
     
  17. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    امتحان کردم ، فرقی نکرد .
     
  18. sniazi

    sniazi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    1
    با سلام خدمت دوستان من یک سایت طراحی و پابلیش کردم با c#
    دیتا بیس اون هم SQL Server 2005 هست.
    ولی این error ro mide:
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

    در ضمن connectionStrings هم اینه که داخل web.config گذاشتم.
    <connectionStrings>
    <add name="DatabaseConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\ASPNETDB.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>

    ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش