آژانس هواپیماییexchanging

آپلود فایل . همه جوانب

شروع موضوع توسط saeed_19_karaj ‏23 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    سلام دوستان

    من ی سیستم دوستیابی نوشتم

    میخوام موقع آپلود عکس . فرمت عکس فقط bmp و jpg و jpeg و gif باشه و حجم فایل عکس رو بیش از 50 قبول نکنه و نام فایل رو بر اساس زمان تغییر بده . اندازه عکس رو هم با Gd 150*150 بکنه

    من فعلا این رو نوشتم

    ناقصه
    PHP:
    <?php 

    if (!$_FILES['img']['name']) {

    echo 
    "<span lang='fa'><meta http-equiv=refresh content=2;url=upload.php>شما باید یک عکس انتخاب نمایید</a></span>";die();

    }



    $file $_FILES['img'];

    if (
    $file['size'] > 50000

    {

    echo 
    "<span lang='fa'><meta http-equiv=refresh content=2;url=upload.php>حجم عکس شما نباید بیشتر از 50 کیلوبایت باشد</a></span>";die();

    }

    if (
    $file['size'] < 50000) {



    $d=time();

    $path_save "upload/".$d."_".".jpg";

    copy ($file['tmp_name'], $path_save);        



    mysql_query("UPDATE yahooid SET img = '$path_save' WHERE id=$id ");

    echo 
    "<span lang='fa'><a href=upload.php?id=$id><font color=#FF0000><span style=text-decoration: none>عکس شما با موفق&#1740;ت آپلود شد برا&#1740; د&#1740;دن عکس خود کل&#1740;ک کن&#1740;د</span></font></a></span>";

    }

    ?>



    ممنون میشم راهنماییم کنید
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اینا که معلوم هست چی هستن :
    PHP:
    $name $_FILES['img']['name'];
    $filetype $_FILES['img']['type'];
    $filesize $_FILES['img']['size'];
    اینم برا چک کردن نوع فایل :
    PHP:
    if($filetype !="image/jpg" || $filetype !="image/png") die("wrong file format");
    برا ریسایز کردن درست حسابی هم یه تابع یا کلاس میخوای که باید تو گوگل سرچ کنی
     
  3. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    دمت گرم داش مهدی

    خیلی غلامتم

    اصلا خرتم

    حاجی این ریسایز تو گوگل چه جوری تایپ کنم

    کد ریسایز رو دام موقع نشون دادن عکس با GD ریسایز کنه ها . ولی کدی رو میخوام که موقع سند عکس . عکس رو ریسایز کنه
     
  4. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    من اینجوری عوضش کردم

    درسته؟


    PHP:
    <?php 
    if (!$_FILES['img']['name']) {
    echo 
    "<span lang='fa'><meta http-equiv=refresh content=2;url=upload.php>شما باید یک عکس انتخاب نمایید</a></span>";die();
    }
    $filetype $_FILES['img']['type'];
    $filesize $_FILES['img']['size'];  
    if(
    $filesize 50000) die("wrong file size");
    if(
    $filetype !="upload/jpg" || $filetype !="upload/png || $filetype !="upload/jpeg || $filetype !="upload/gif || $filetype !="upload/bmp")
    {
    $d=time();
    $path_save = "upload/".$d."_".".jpg";
    copy (
    $file['tmp_name'], $path_save);        
    mysql_query("
    UPDATE yahooid SET img '$path_save' WHERE id=$id ");
    echo "
    <span lang='fa'><a href=upload.php?id=$id><font color=#FF0000><span style=text-decoration: none>عکس شما با موفق&#1740;ت آپلود شد برا&#1740; د&#1740;دن عکس خود کل&#1740;ک کن&#1740;د</span></font></a></span>";
    }
    ?>

    اگه مشکلی داره بگید
     
  5. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب اپلود کن با یه اسم ,اپلود که شد از رو اون عکس ریسایز کن و بعدش اون عکس بزرگه رو دیلت کن با unlink
    Google : php resize image gd
    برات کلی میاره , خودت هرکدوم رو خواستی انتخاب کن !!
     
  6. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    یه تابع برای resize با کیفیت خوب، شاید بدرد بخوره : )
     

    فایل های ضمیمه:

  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    میخوام روی عکس آدرس سایت رو هم بنویسه

    با gd امکان پذیره؟
     
  9. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود


    آقا این فایلی رو که گذاشتی چه جوری عمل میکنه؟

    من میخوام سایز عکس بشه 150*150 کجا باید اندازه رو بدم؟

    ممنون میشم جواب بدی
     
  10. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    بله، امکانپذیره، اینو ببینید: imagestring
     
  11. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    واضحه، توی sample عرض 100 پیکسل و ارتفاع 150 پیکسل رو به عنوان نمونه گزاشتم
    میتونید تغییرش بدید
    PHP:
    <? 
    include_once(
    'func.image.inc');
    resizeImage("images/myimage.jpeg"/*photo.addr*/,100/*widsth*/150/*height*/); 
    echo 
    '<img src="images/myimage.jpeg">';
    ?>
     
  12. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    s
    عوض نمیکنه خداییش .نکنه پرمیشن فایل func.image.inc رو باید به 777 تغییر بدم
     
  13. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    من یه image resize ساده میخوام

    PHP:
    <?php
    // File and new size
    $filename 'test.jpg';
    $percent 0.5;

    // Content type
    header('Content-type: image/jpeg');

    // Get new sizes
    list($width$height) = getimagesize($filename);
    $newwidth $width $percent;
    $newheight $height $percent;

    // Load
    $thumb imagecreatetruecolor($newwidth$newheight);
    $source imagecreatefromjpeg($filename);

    // Resize
    imagecopyresized($thumb$source0000$newwidth$newheight$width$height);

    // Output
    imagejpeg($thumb);
    ?> 

    اینو پیدا کردم کار میکنه ولی میخوام با یه کوءری وصل کنم به دیتا بیس مثلا 10 عکس آخر رو نشون بده ولی به اینجوری تبدیلش کردم نشد

    PHP:
    <?php
                                                    
    include ("config.php"); 
                                                    
    $result mysql_query("SELECT * FROM yahooid order by id desc LIMIT 10");
                                                    while(
    $r=mysql_fetch_array($result))
    {
                                                    
    $img=$r["img"];

    // File and new size
    $filename '$img';
    $percent 20;

    // Content type
    header('Content-type: image/jpeg');

    // Get new sizes
    list($width$height) = getimagesize($filename);
    $newwidth $width $percent;
    $newheight $height $percent;

    // Load
    $thumb imagecreatetruecolor($newwidth$newheight);
    $source imagecreatefromjpeg($filename);

    // Resize
    imagecopyresized($thumb$source0000$newwidth$newheight$width$height);

    // Output
    imagejpeg($thumb);
    }
    ?> 

    خواهشا کدی که نوشتم رو یه توپول بررسی کن بگو

    من به اینجا شک دارم

    PHP:
    {
                                                    
    $img=$r["img"];

    // File and new size
    $filename '$img';
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    این تابع بار ها تست شده، بهترین resizer که من دارمه، ;)
    شاید gd library رو سرور شما فعال نیست
     

    فایل های ضمیمه:

    • sample.rar
      اندازه فایل:
      23 KB
      نمایش ها:
      3
  16. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    دوست عزیز Gd library فعال هست وگرنه دیگر کدهای gd هم کار نمیکرد
     
  17. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    من اینجا نصب کردم ببینید
    www.rahgozar.org/G/
    میبینید که عکس با اندازه 20*29 هست که اندازه واقعی عکس هست و اندازه شما در فایل سمپل 100*100 هست که کار نمیکنه
     
  18. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    من همین رو نصب کردم لینک رو به شما دادم . ببینید . کار نمیکنه
     
  19. 4ng3l

    4ng3l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2006
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    مشهد
    آقا من میخواستم از Imagestring استفاده کنم با این مشکل برخورد کردم
    کد:
    operation_air_assault_2.jpg
    Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/downhex/public_html/upload/index.php on line 14
    
    Warning: imagestring(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/downhex/public_html/upload/index.php on line 15
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/downhex/public_html/upload/index.php:3) in /home/downhex/public_html/upload/index.php on line 16
    
    Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/downhex/public_html/upload/index.php on line 17
    این هم تیکه کدی که نوشتم و ارور میده
    HTML:
    $path_save = "./pic/".$d."_".".jpg";
    if(move_uploaded_file($_FILES['img']['tmp_name'], $path_save)){
    resizeImage($path_save,150, 222); 
    $im=$path_save;
    $textcolor = imagecolorallocate($im, 19, 28, 95);
    imagestring($im, 5, 0, 0, "http://www.taktorrent.com", "#131c5f");
    header("Content-type: image/jpeg");
    imagejpeg($im);
    به نظر من مشکل از اونجایی هست که path عکس رو نسبت دادم به یک متغیر !!!!!
    درسته ؟
    در این صورت چه کار باید بکنم
     
  20. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    این داره کار میکنه
     
  21. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    من این کد رو نوشتم تا حالا . فقط میخوام روش آدرس سایت www.rahgozar.org و اینکه اندازه عکس بشه 150*150 اگه کسی کمکم کنه غلامشم:lol:

    PHP:
    <?php 
    $file 
    $_FILES['img'];
    if (!
    $_FILES['img']['name']) {
    echo 
    "<span lang='fa'><meta http-equiv=refresh content=2;url=upload.php>شما باید یک عکس انتخاب نمایید</a></span>";die();
    }
    $filetype $_FILES['img']['type'];
    $filesize $_FILES['img']['size'];  
    if(
    $filesize 100000) {
    echo 
    "<span lang='fa'><meta http-equiv=refresh content=2;url=upload.php>حجم عکس درست نیست . حجم عکس شما حداکثر باید 100 کیلوبایت باشد</a></span>";die();
    }
    if((
    $filetype =="imgae/jpg") || ($filetype =="image/png") || ($filetype =="image/jpeg") || ($filetype =="image/gif") || ($filetype =="image/bmp"))
    {
    $d=time();
    $path_save "upload/".$d."_".".jpg";
    copy ($file['tmp_name'], $path_save);
    mysql_query("UPDATE yahooid SET img = '$path_save' WHERE id=$id ");
    echo 
    "<span lang='fa'><a href=upload.php?><font color=#FF0000><span style=text-decoration: none>عکس شما با موفق&#1740;ت آپلود شد برا&#1740; د&#1740;دن عکس خود کل&#1740;ک کن&#1740;د</span></font></a></span>";
    }
    else
    {
    echo 
    "<span lang='fa'><meta http-equiv=refresh content=2;url=upload.php>فرمت مورد نظر غیر قابل قبول است .لطفا یک عکس با توجه به شرایط صفحه قبل انتخاب کنید</a></span>";die();
    }
    ?>
     
  22. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود