exchanging

آژاکس هاش کمک کنن

شروع موضوع توسط hmsn ‏11 جولای 2007 در انجمن PHP

  1. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    بچه ها یه سوال من دارم
    من یه فایل به اسم چارت دارم که وقتی خودش تنها اجرا می شه درست چارت رو رسم می کنه ولی وقتی با ای جکس تویه صفحه لود می شه کار نمی کنه
    اصلا این مشکل رو با جاوا هم دارم یعنی فایله خودش جدا جاوا رو اجرا می کنه ولی وقتی لود می شه نه؟
     
  2. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    راستی این که می گم رسم نمی کنه یعنی فقط این رو پرینت می کنه
    ?PNG 
     
  3. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    کدت رو بذار لطفا.....
     
  4. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    کدوم کد ؟
    کد GD یه
    فایلی که توش لود می شه
    یا فایله جاوایی که لوود می کنه؟
     
  5. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    جاوااسکریپت
     
  6. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    PHP:
    //System Work indicator
    var myGlobalHandlers = {
     
    onCreate: function(){
      if (
    window.innerHeight && window.scrollMaxY) {
       
    xScroll document.body.scrollWidth;
       
    yScroll window.innerHeight window.scrollMaxY;
      } else if (
    document.body.scrollHeight document.body.offsetHeight){
       
    xScroll document.body.scrollWidth;
       
    yScroll document.body.scrollHeight;
      } else {
       
    xScroll document.body.offsetWidth;
       
    yScroll document.body.offsetHeight;
      }
      if ($(
    'systemWorking')) {
       $(
    'systemWorking').style.top '0 px';
       $(
    'systemWorking').style.left '0 px';
       $(
    'systemWorking').style.height = (yScroll 'px');
       $(
    'systemWorking').style.width = (xScroll 'px');
       $(
    'systemWorking').innerHTML='';
       
    Element.show('systemWorking');
       new 
    Effect.SlideDown('systemWorking');
      }
     },
    onComplete: function(requesttransport){
       if(
    transport.responseText=='OFFLINE'){
        
    //Windows.closeAll();
        
    LoginForm();
        return 
    false;
       }
       new 
    Effect.BlindUp('systemWorking');
       
    //if(originalRequest.responseText=='OFFLINE')
       //if(Ajax.activeRequestCount == 0){new Effect.BlindUp('systemWorking');}
     
    }
    };
    Ajax.Responders.register(myGlobalHandlers);
    //window.onerror = function(){return true;} 
    GetLoading=function (){
     return 
    '<div align="center" dir="ltr"><b>Please Wait Loading... </b><br><img src="ajax/progress.gif" border="0"></div>';
    }
    LoadPage=function(url,idl){var pars '';
     $(
    idl).innerHTML='<div align="center" dir="ltr" style="font-size:11px"><b>Please Wait Loading... </b><br><img src="ajax/progress.gif" border="0"></div>';
     var 
    myAjax = new Ajax.Updater(idlurl, {method'get'parameterspars,evalScripts:true});
     if($(
    idl).style.display=='none' && idl=='center'){$(idl).show();}
    }
    یعنی اصلش اینجاش هست
    PHP:
    LoadPage=function(url,idl){var pars '';
     $(
    idl).innerHTML='<div align="center" dir="ltr" style="font-size:11px"><b>Please Wait Loading... </b><br><img src="ajax/progress.gif" border="0"></div>';
     var 
    myAjax = new Ajax.Updater(idlurl, {method'get'parameterspars,evalScripts:true});
     if($(
    idl).style.display=='none' && idl=='center'){$(idl).show();}
    }
     
  7. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اگه تو کد ای که برای رسم چارت داری از جاوا اسکریپ استفاده شد 100 در صد ارور میده...
     
  8. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    سلام دوست عزیز اول اینکه اینجوری که نمی شه که پس من چطوری یه کد جاوایی رو که لازم دارم اجرا کنم ؟
    دوم اینکه نه تویه اون Gd یه جاوا نیست
    یعنی من به دوتاش نیاز دارم یه اسکریپت ( جاوا) و هم اون Gd
     
  9. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    کد هایی که بالا گذاشتی یک کار ثابت را انجام میدن و مشکلی ندارند اگر تغییرشان نداده باشی

    باید بگی که چارتی که میخوای رسم کنی چطوری کار میکنه و چطوری صداش زدی که مشکلت را بتوانیم بفهمیم

    من حدس میزنم:

    یک فایل داری که چارت میکشه و خروجیش png هست و یک عکس تولید میکنه

    وقتی که تنهایی صداش میزنی اکسپلورر اتوماتیک میفهمه که عکسه و عکس را نمایش میدهد

    وقتی با آژاکس صداش میزنی خروجی باینری هست و کدهای عکس است در نتیجه اون چیزی که بالا خودت نوشتی را نشان میده

    برای حل مشکلت به جای اینکه اون فایل چارت را مستقیم با آژاکس صدا کنی تگ عکس را بزار و سورس عکس را بزار روی فایل چارت :
    HTML:
    <img src="chart.php" >
    
     
  10. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    آقای Alik شما دیگه کی هستی واقعا شرمندمون کردی
    دقیقا با همین چیزی که شما گفتین حل شد
    اما یه چیز کوچیک دیگه اونم اینکه چرا نمی تونم کد های جاوا استفاده کنم؟
     
  11. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
  12. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    نه راست میگه , منم همین مشکل رو داشتم ,
    تو یه برنامه ای جکس وقتی صفحه رو عوض میکنم و تو صفحه جدید برا تکست اریا میخوام یه ادیتور بزارم کار نمیکنه ,
    ادیتور رو باید با جاوا اسکریپت صدا بزنم , لود نمیشه ادیتور .

    البته روش زیاد وقت نزاشتم , امشب وقت کردم خودمم یخورده دستکاری میکنم ببینم درست میشه یا نه !
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    آقا مهدی دقیقا منم مشکلم برا گذاشتن ادیتور هست
    و مطمئن هم هستم که تویه کارم جایی اشتباه نشده (آدرس دهی و اینجور حرفا) ولی ادیتور لود نمیشه
     
  15. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    برای اطمینان همین الان رفتم یک صفحه را با ادیتور امتحان کردم لود میشه :)
    من این کار رو انجام دادم :
    اول جاوا اسکریپت های هسته ادیتور را مستقیم لود کنید یعنی با آژاکس لودشون نکنید (بارگذاری اولیه سایت سنگین میشه)
    دوم ادیتور را تنظیم کنید و اماده استفاده کنید
    سوم با آژاکس ادیتور را به تکست اریا نسبت بدید (چون ادیتور لود شده خیلی سریع ادیتور و صفحه آژاکس میاد)


    درضمن کلا به نوع ادیتور شما بستگی دارد ولی ادیتور های حرفه ای همین سه مرحله بالا را با یکمی تفاوت نسبت به هم دارند.

    از چه ادیتوری استفاده میکنید ؟
     
  16. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    منم حدسم این هست که از ادیتور هست مشکل , چون از یه ادیتور ساده استفاده کردم , فکر میکنم برا اینجور موقعیت ها تنظیم نشده.
     
  17. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    من یه ادیتور خوب و جدید پیدا کردم می خواستم از اون استفاده کنم به اسم wyzz که البته اون آژاکس هستش
     
  18. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    ببخشید من منظور این تکه از حرفتون هم نشدم:wacko: یعنی چه جوری با آژاکس ادیتور رو به تکست اریا نسبت بدیم؟;)
     
  19. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    ببخشید دوستای من حداقل به من بگید چرا نمی تونم از اسکریپت های جاوا استفاده کنم ؟
    مثلا یه کد دارم که اگه روش کلیلک کنن یه صفحه با یه اندازه خاص باز بشه ولی این کار نمی کنه وقتی که با آژاکس لود می شه!!!