• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
چی میخوای پوریا ؟
من آکواریوم دارم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
چی میخوای پوریا ؟
من آکواریوم دارم

اطلاعاتم کمه
فردا هم دارم میرم مسافرت نمیدونم با این زبون بسته ها چیکار کنم
فیلتر آبشون و بخاریشون رو روشن کردم،غذا هم ریختم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
داداش یه پمپ هوا هم براشون بگیر
زبون بسته ها از بی اکسیژنی تلف میشن

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
1-یک عدد تصفیه
2-یک عدد پمپ + شیلنگ + سنگ هوا
3-بخاری
4-مهتابی
تصفیه رو بزار داخل آب روشنش کن آب رو تمیز میکنه.
بخاری رو بزار تو آب بعد روشن کن.
شیلنگ رو یک سرش رو وصل کن به یک سر سنگ هوا و یک سر شیلنگ رو وصل کن به پمپ هوا سنگ هوارو بزار داخل آب و پمپ رو خارج آب بزار بهد روشن کن باید حباب بده داخل آب.
یک دماسنج هم بگیر وصل کن داخل آب ، آب باید 30 درجه سانتیگراد باشه.
سوال دیگری هم داشتی pm بده.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
ماهی های شما گیاهخوار هستند ، غذای مناسب گیاهخواران برای آن ها بگیرید، همچنین گیاه برای آکواریومتان بگیرید

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان ممنون از همتون
الان مسافرتم،پمت تصفیه و اکسیژن براشون گذاشتم.غذام ریختم.بیام تهران سوالامو مىپرسم ازتون:)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
انشالله که تا برگشت شما زنده باشن:|

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
انشالله که تا برگشت شما زنده باشن:|

متاسفانه یه دونه از انجل ها ... :(
بچه ها راهنمایی کنید،الان
ی کارا باید بکنم،عذاشون رو ریختم،دما هم که تنظیمه و فیلتر آب و تصفیه هم مشغولن

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
متاسفانه یه دونه از انجل ها ... :(
بچه ها راهنمایی کنید،الان
ی کارا باید بکنم،عذاشون رو ریختم،دما هم که تنظیمه و فیلتر آب و تصفیه هم مشغولن

پوریا جون نمیخوای آپولو هوا کنی، چارتا ماهیه دیگه:lol:
اگه همه چیز تنظیمه و هوا دارن و براشون غذا ریختی ولشون کن بذاز زندگی کنن و اینقدر مزاحمشون نشو:D
اگه انجل هم مرده حتما عمرش تموم شده خودتو ناراحت نکن

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
پوریا جون نمیخوای آپولو هوا کنی، چارتا ماهیه دیگه:lol:
اگه همه چیز تنظیمه و هوا دارن و براشون غذا ریختی ولشون کن بذاز زندگی کنن و اینقدر مزاحمشون نشو:D
اگه انجل هم مرده حتما عمرش تموم شده خودتو ناراحت نکن
عزیز مرگ و میر عادیه .حتی آکواریوم فروش ها هم مرگ و میر دارن.

Blue Marlin

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز؛
مطمئنآ شما چیزی در مورد سیکل ازت (نیتروژن) هم نمی دونید. پیشنهاد میکنم به ماهی و آکواریوم برید و مقالاتش را بخونید و سوالاتتون را آنجا مطرح کنید. اگه سیکل نیتروژن را طی میکردید مرگ و میر عجیب راه انداری تانک را نداشتید. برای اینکه مرگ و میر نداشته باشید در این شرایط هم چند کار باید بکنید، که در زیر بهشون اشاره میکنم :
آنجل و تترا ها روی دمای آب حساسند و حداقل باید دما را به 26 درجه برسونید ، سریعآ یک بخاری و یک دماسنج تهیه کنید و دما را کم کم به 27 درجه برسونید . الان احتمال میدم روی بدن ماهی هاتون دونه های سفید دیده میشه ، البته اگه همچنان بخاری ندارید. در این صورت بعد از تهیه بخاری باید دما را کم کم به 30 رساند. منظورم از کم کم اینه که اگه الان دمای آب روی 24 هست بخاری را روی 25 بگذارید و درون آب قرار دهید ، هر 2 ساعت 1 درجه بالا ببرید تا 27 ، ولی برای 30 بعد از یک روز دوباره این کار را بکنید.
آب آکواریوم هم تا بالا پر کنید ، و هر روز در میان 30% آب آکواریوم را با آب بدون کلر 1-2 روز مونده (برای حجم های کم، در حجم بالا و در تابستان که میزان کلر تزریقی زیاد هست باید 2-3 روز با هوا دهی و بخاری بماند.) و هم دما (حداقل به دمای محیط رسیده باشه ، ولی بهتره با بخاری به دمای تانک برسه ، که نیاز به تهیه یک بخاری دیگه هست.) عوض کنید . به این صورت که یک " سیفون " از مغازه های ماهی فروشی تهیه میکنید و آب را از ته آکواریوم خالی میکنید تا مدفوع ماهی ها بیرون بیاد وآب تازه (که کلرش پریده و هم دما شده ) را به آرامی جایگزین میکنید. بعد از یک هفته هر هفته یک بار این کار را انجام بدید.
در مورد فیلترینگ هم نمیدونم چه فیلتری تهیه کردید ولی احتمالآ حجم تانکتون بیشتر از 50 لیتر نیست و بنده بهتون پیشنهاد میکنم که فیلتر hang on تهیه کنید و درونش پَد و سرامیک (ماهی فروشی ها دارند ) بریزید. ماهیران در خیابان مرتضوی جای مناسبی هست برای خرید لوازم مورد نیاز.
سوال دیگه ای هم داشتید در خدمتتون هستم.
موفق باشید.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوست عزیز؛
مطمئنآ شما چیزی در مورد سیکل ازت (نیتروژن) هم نمی دونید. پیشنهاد میکنم به ماهی و آکواریوم برید و مقالاتش را بخونید و سوالاتتون را آنجا مطرح کنید. اگه سیکل نیتروژن را طی میکردید مرگ و میر عجیب راه انداری تانک را نداشتید. برای اینکه مرگ و میر نداشته باشید در این شرایط هم چند کار باید بکنید، که در زیر بهشون اشاره میکنم :
آنجل و تترا ها روی دمای آب حساسند و حداقل باید دما را به 26 درجه برسونید ، سریعآ یک بخاری و یک دماسنج تهیه کنید و دما را کم کم به 27 درجه برسونید . الان احتمال میدم روی بدن ماهی هاتون دونه های سفید دیده میشه ، البته اگه همچنان بخاری ندارید. در این صورت بعد از تهیه بخاری باید دما را کم کم به 30 رساند. منظورم از کم کم اینه که اگه الان دمای آب روی 24 هست بخاری را روی 25 بگذارید و درون آب قرار دهید ، هر 2 ساعت 1 درجه بالا ببرید تا 27 ، ولی برای 30 بعد از یک روز دوباره این کار را بکنید.
آب آکواریوم هم تا بالا پر کنید ، و هر روز در میان 30% آب آکواریوم را با آب بدون کلر 1-2 روز مونده (برای حجم های کم، در حجم بالا و در تابستان که میزان کلر تزریقی زیاد هست باید 2-3 روز با هوا دهی و بخاری بماند.) و هم دما (حداقل به دمای محیط رسیده باشه ، ولی بهتره با بخاری به دمای تانک برسه ، که نیاز به تهیه یک بخاری دیگه هست.) عوض کنید . به این صورت که یک " سیفون " از مغازه های ماهی فروشی تهیه میکنید و آب را از ته آکواریوم خالی میکنید تا مدفوع ماهی ها بیرون بیاد وآب تازه (که کلرش پریده و هم دما شده ) را به آرامی جایگزین میکنید. بعد از یک هفته هر هفته یک بار این کار را انجام بدید.
در مورد فیلترینگ هم نمیدونم چه فیلتری تهیه کردید ولی احتمالآ حجم تانکتون بیشتر از 50 لیتر نیست و بنده بهتون پیشنهاد میکنم که فیلتر hang on تهیه کنید و درونش پَد و سرامیک (ماهی فروشی ها دارند ) بریزید. ماهیران در خیابان مرتضوی جای مناسبی هست برای خرید لوازم مورد نیاز.
سوال دیگه ای هم داشتید در خدمتتون هستم.
موفق باشید.

داداش گلم ممنونم ازت،امیدوارم بازم اینجا پست بدی
من لوازم و اکواریومم رو دقیقا از مون ماهیران گرفتم،ن با بخاری که گذاشتم دمای آب روی ۲۶ هستش،پس کم کم دما رو ببرم بالا تا برسه به ۳۰،باقیه ماهی ها چی ؟ اذیت نمیشن با این دما ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Blue Marlin

Registered User
لایک‌ها
17
داداش گلم ممنونم ازت،امیدوارم بازم اینجا پست بدی
من لوازم و اکواریومم رو دقیقا از مون ماهیران گرفتم،ن با بخاری که گذاشتم دمای آب روی ۲۶ هستش،پس کم کم دما رو ببرم بالا تا برسه به ۳۰،باقیه ماهی ها چی ؟ اذیت نمیشن با این دما ؟

خواهش میکنم ، برای اینکه راحت تر باشید اگه کلآ سوالی براتون پیش اومد و یا خواستید اطلاعاتتون را در مورد ماهی و آکواریوم بالا ببرید اون لینکی که دادم میتونه کمک خوبی بهتون بکنه.
در صورتی که روی بدن ماهی هاتون نقطه های سفید رنگ خیلی ریز مشاهده میکنید ، بله کم کم به 30 درجه برسونید و به ازای هر 40 لیتر یک قاشق غذاخوری نمک بدون یُد اضافه کنید ، ولی اگه مشکل خارجی ای ندارند خیر همون دمای 26-27 خوبه براشون. راستی به دمای بخاری اعتماد نکنید و حتمآ یک دماسنج جیوه ای یا الکلی تهیه کنید و دما را از روی آن بخوانید.
شما فقط برای اینکه مرگ و میر نداشته باشید ، سیفون را با شرایطی که بهتون گفتم انجام بدید.
ارادتمند.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خواهش میکنم ، برای اینکه راحت تر باشید اگه کلآ سوالی براتون پیش اومد و یا خواستید اطلاعاتتون را در مورد ماهی و آکواریوم بالا ببرید اون لینکی که دادم میتونه کمک خوبی بهتون بکنه.
در صورتی که روی بدن ماهی هاتون نقطه های سفید رنگ خیلی ریز مشاهده میکنید ، بله کم کم به 30 درجه برسونید و به ازای هر 40 لیتر یک قاشق غذاخوری نمک بدون یُد اضافه کنید ، ولی اگه مشکل خارجی ای ندارند خیر همون دمای 26-27 خوبه براشون. راستی به دمای بخاری اعتماد نکنید و حتمآ یک دماسنج جیوه ای یا الکلی تهیه کنید و دما را از روی آن بخوانید.
شما فقط برای اینکه مرگ و میر نداشته باشید ، سیفون را با شرایطی که بهتون گفتم انجام بدید.
ارادتمند.

چک کردم،نقطه های سفید نداشتن،الانم دما رو ۲۷ هستش،دماسنجم بزودی میخرم،سیفون م تهیه کردم و بزودی انجام میدم :)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
قیمت چیلر چند هست؟ اگر کسی از قیمت ها اطلاع داره لطفا قیمت چند مدل را اعلام کنه.
با تشکر

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام دوستان من ي اكواريوم بزرگ دارم ميخوام بفروشمش ي كوچيك بگيرم الان اطلاعات زيادي ندارم فقط درباره ي ماهي گوپي ميدونم ميخوام ي جوري باشه زياد بچه بيارن و نگه داريشون خيلي سخت نباشه به نظر شما چه ماهي هايي بگيرم؟

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان.مدت زیادی اکواریوم داشتم.یه سری تجربیات دارم که خوشحال میشم به دوستان انتقال بدم.موفق باشید

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستان.مدت زیادی اکواریوم داشتم.یه سری تجربیات دارم که خوشحال میشم به دوستان انتقال بدم.موفق باشید

آقا انتقال‌بده که بدجور نیازمند اطلاعاتم

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان من ي اكواريوم بزرگ دارم ميخوام بفروشمش ي كوچيك بگيرم الان اطلاعات زيادي ندارم فقط درباره ي ماهي گوپي ميدونم ميخوام ي جوري باشه زياد بچه بيارن و نگه داريشون خيلي سخت نباشه به نظر شما چه ماهي هايي بگيرم؟
شما واسه شروع همون گوپی یا ماهی مولی و دم شمشیری بگیری فکر میکنم برات بهتر باشه.زادو ولدشون عالیه ولی بچه هارو تا یکم بزرگ بشن باید از بقیه جدا کنی .یه ماهی نر میتونه کفاف 3.4 تا ماده رو بدهبرای زاد و ولد بیشتر ماده هارو بیشتر بگیر.ولی کلا توی ماهی های زنده زا ماهی نر قشنگتر از ماهی مادهست

بالا