• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

1نیلوفر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

فروش ماهی آب شیرین

فروش ماهی آب شیرین کوی هفت بند انگشت 10000 تومان گوپی هر عدد 800 تومان انواع اسکار 4 بند هر عدد 3000 تومان آنجل 3 بند 1800 تومان سورم 3 بند 2800 ...

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سلام دوس عزیز گیاه که خوب هست اما کمی رسیدگی میخواد . اول اگر می خواید بستر دستساز درست کنید که کمی زمان بر هست و نیاز به تجربی داره در غیر این صورت میتونید انواع بستر و زیر بستر های موجود در بازار رو استفاده کنید. نیاز به چندتا لامپ مخصوص پلنت دارید و یک مخزن co2 و یک دیفیوزر.

میشه انواع گیاه را معرفی کنید ؟ از کجا میتونم تهیه کنم ؟

فروش ماهی آب شیرین

فروش ماهی آب شیرین کوی هفت بند انگشت 10000 تومان گوپی هر عدد 800 تومان انواع اسکار 4 بند هر عدد 3000 تومان آنجل 3 بند 1800 تومان سورم 3 بند 2800 ...

عکس از انواع گوپی بزارید و یا اینکه پ.خ کنید

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
با عرض سلام خدمت استادید محترم
یه سوال داشتم من ماهیام خیلی بی حالن همش یجا کز میکنن قایم میشن 2تا اسکار هم دارم که دم خوره گرفتن و اصلا غذا نمیخورن لطفا راهنمایی کنید دمای اکواریوم 30هست
برای درمان ابتدا دما رو یکم افزایش بدین به 31 الی 32 برسه بعد سیفون منظم اب انجام بدین هفته ی یکبار به اندازه 30 درصد و بعد از سیفون نمک بدون ید هر 30 لیتر 1ق.غ بدون ید توجه کنید بدون ید از نمک خوراکی استفاده نکنید بعد از درمان دمای اب را بر روی 28 درجه تنظیم کنید .

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اب اکواریوم معمولی رو هرچند وقت باید عوض کرد؟ممنون

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
راه حل آسون برای تخلیه آب ؟

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
راه حل آسون برای تخلیه آب ؟
من که این کارو برا تعویض اب انجام میدادم
اول ماهی هارو به یه جای دیگه منتقل میکنی مثل یه ظرفی یا هرچی که تو اون باشن بعد نیاز به یه شلنگ و افتابه داری
شلنگو تهشو جایی میزاری که میخواسی اب بره اونجا مثل فاضلاب بعد افتابرو پر اب میکنی (نصف هم باشه میشه کلا تا اندازه ای که کارو را بندازه) سر افتابه رو وصل میکنی به شیلگ تا اب توش جاری بشه بعد چند لحضه باید سریع سر شلینگو تو اب اکواریوم فرو کنی با استفاده توجه به قدرت مکندگی باقی مونده شلنگ مثل یک پمپ عمل میکنه و کل ابو خالی میکنه به همین راحتی

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
من که این کارو برا تعویض اب انجام میدادم
اول ماهی هارو به یه جای دیگه منتقل میکنی مثل یه ظرفی یا هرچی که تو اون باشن بعد نیاز به یه شلنگ و افتابه داری
شلنگو تهشو جایی میزاری که میخواسی اب بره اونجا مثل فاضلاب بعد افتابرو پر اب میکنی (نصف هم باشه میشه کلا تا اندازه ای که کارو را بندازه) سر افتابه رو وصل میکنی به شیلگ تا اب توش جاری بشه بعد چند لحضه باید سریع سر شلینگو تو اب اکواریوم فرو کنی با استفاده توجه به قدرت مکندگی باقی مونده شلنگ مثل یک پمپ عمل میکنه و کل ابو خالی میکنه به همین راحتی

آقا یه سیستم پیشرفته تر معرفی کنید . :general404::general210:
اتصال خروجی فیلتر آب به یک شیلنگ توصیه شده بود که بازم رد شد. یه چیزی باشه مخصوص همین کار که نیاز به جابجایی ماهی هم نباشه . یه دکمه بزنیم بعد چند دقیقه آب شده باشه مثلا 70% .

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
ببخشید اینجا میپرسم ماهیای gold fish یا همون ماهیای عید چی میخورن ؟ بهترین غذا براشون چیه ؟
ما هر وقت میاریمشون خونه اینا شکمشون پره و کلی مواد دفع میکنن ته تنگ ولی بعد چند بار عوض کردن آب دیگه چون غذایی نمیریزیم براشون شکمشون خالی میمونه.

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
ببخشید اینجا میپرسم ماهیای gold fish یا همون ماهیای عید چی میخورن ؟ بهترین غذا براشون چیه ؟
ما هر وقت میاریمشون خونه اینا شکمشون پره و کلی مواد دفع میکنن ته تنگ ولی بعد چند بار عوض کردن آب دیگه چون غذایی نمیریزیم براشون شکمشون خالی میمونه.

آقا من یه دونه دارم از پارسال عید زنده مونده . بهش غذا لوفاک میدم . همون غذای اسکار
عکسشو بعد میزارم

Last edited:
  • Like
Reactions: poq

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
p_119360_19382.jpg

از اینا ؟

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
برای تخلیه اب بهترین کار خرید وسیله مخصوص هست به اسم سیفون که از اکواریوم فروشی ها میتونی تهیه کنی .
خیلی راحت اب را سیفون میکنی بدون نیاز به جا به جایی ماهی (البته بستگی به ماهی داره و سبک اکواریوم)

اگر ماهی هاتون گوشتخواره و داخل تانکتون گیاه ندارید از کف سیفون میکنید

اگر تانکتون گیاه ی هست از روی سطح اب سیفون میکنید

razavix

Registered User
لایک‌ها
23
من توی آکواریم یکسری گوپی و زبرا دارم. میخوام گیاه طبیعی هم داشته باشم. کف آکواریم تقریبا2 3 سانتی شن سفید ریختم. (پمپ تصفیه، بخاری و فیلتر کف شنی هم دارم.)چه گیاهی پیشنهاد می کنید؟
سایز آکواریم تقریبا 50*20 و ارتفاع 30 است.

razavix

Registered User
لایک‌ها
23
چه ماهی هایی رو میشه با گوپی و زبرا نگه داری کرد؟
فروشنده بهم گفت Fighter هم میتونی بندازی و مشکلی ندارند با هم. اما بعد از 24 ساعت دیدم که Fighter نصف آکواریم رو واسه خودش گرفته و نمیگذاره کسی بره اون طرف. فرداش هم جنازه یه زبرا بی سر و بی دم چسبیده بود به تصفیه. خلاصه Fighter رو جدا کردم انداختمش داخل یه تنگ تنها:(

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
چه ماهی هایی رو میشه با گوپی و زبرا نگه داری کرد؟
فروشنده بهم گفت Fighter هم میتونی بندازی و مشکلی ندارند با هم. اما بعد از 24 ساعت دیدم که Fighter نصف آکواریم رو واسه خودش گرفته و نمیگذاره کسی بره اون طرف. فرداش هم جنازه یه زبرا بی سر و بی دم چسبیده بود به تصفیه. خلاصه Fighter رو جدا کردم انداختمش داخل یه تنگ تنها:(

فروشنده پی پی خرد یه آبم روش! ! ! 10تا گوپی فقط میشه صبونه یه فایتر:D فایتر باید تنها باش ـه تو یه آب نسبتا گرم و کم عمق. . . . . .

با گوپی و زبرا میشه انواع اقسام ماهی های گیاه خوار رو نگه داری کرد . . مثل تترا نئون-پلاتی مولتی کالر-انواع لوچ-و....

razavix

Registered User
لایک‌ها
23
نمیدونم چطوری خودش انداخته بود؟؟؟ شاید فایترش بی حال بوده ;)
دقیقا 3 بار ازش پرسیدم مطمئنی به بقیه کاری نداره. گفت فایتر کلا مظلومه به اسمش توجه نکن فقط با نر خودش می جنگه و اگر مشکلی داشت که خودم نمی انداختم!!!

الان فایتر بیچارهرو انداختم داخل تنگی که بامبو ها داخلش، واسه خودش حفظ قلمرو کنه:general711:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
عجب کره خرایی پیدا میشن:D (فروشنده رو میگم )

من یه فایتر رو 3سال تو لیوان نگه داشتم...

razavix

Registered User
لایک‌ها
23
راستی گفتی لیوان یاد یه سوالی افتادم.
این فایتر ها اکسیژن نمی خوان؟
چه غذایی بهش بدم؟
نزنه بامبو رو بترکونه؟

بالا