فروش ماهی آب شیرین
فروش ماهی آب شیرین کوی هفت بند انگشت 10000 تومان گوپی هر عدد 800 تومان انواع اسکار 4 بند هر عدد 3000 تومان آنجل 3 بند 1800 تومان سورم 3 بند 2800 ...
سلام دوس عزیز گیاه که خوب هست اما کمی رسیدگی میخواد . اول اگر می خواید بستر دستساز درست کنید که کمی زمان بر هست و نیاز به تجربی داره در غیر این صورت میتونید انواع بستر و زیر بستر های موجود در بازار رو استفاده کنید. نیاز به چندتا لامپ مخصوص پلنت دارید و یک مخزن co2 و یک دیفیوزر.
فروش ماهی آب شیرین
فروش ماهی آب شیرین کوی هفت بند انگشت 10000 تومان گوپی هر عدد 800 تومان انواع اسکار 4 بند هر عدد 3000 تومان آنجل 3 بند 1800 تومان سورم 3 بند 2800 ...
برای درمان ابتدا دما رو یکم افزایش بدین به 31 الی 32 برسه بعد سیفون منظم اب انجام بدین هفته ی یکبار به اندازه 30 درصد و بعد از سیفون نمک بدون ید هر 30 لیتر 1ق.غ بدون ید توجه کنید بدون ید از نمک خوراکی استفاده نکنید بعد از درمان دمای اب را بر روی 28 درجه تنظیم کنید .با عرض سلام خدمت استادید محترم
یه سوال داشتم من ماهیام خیلی بی حالن همش یجا کز میکنن قایم میشن 2تا اسکار هم دارم که دم خوره گرفتن و اصلا غذا نمیخورن لطفا راهنمایی کنید دمای اکواریوم 30هست
بهترین شرایط اب برای ماهی هااب اکواریوم معمولی رو هرچند وقت باید عوض کرد؟ممنون
من که این کارو برا تعویض اب انجام میدادمراه حل آسون برای تخلیه آب ؟
من که این کارو برا تعویض اب انجام میدادم
اول ماهی هارو به یه جای دیگه منتقل میکنی مثل یه ظرفی یا هرچی که تو اون باشن بعد نیاز به یه شلنگ و افتابه داری
شلنگو تهشو جایی میزاری که میخواسی اب بره اونجا مثل فاضلاب بعد افتابرو پر اب میکنی (نصف هم باشه میشه کلا تا اندازه ای که کارو را بندازه) سر افتابه رو وصل میکنی به شیلگ تا اب توش جاری بشه بعد چند لحضه باید سریع سر شلینگو تو اب اکواریوم فرو کنی با استفاده توجه به قدرت مکندگی باقی مونده شلنگ مثل یک پمپ عمل میکنه و کل ابو خالی میکنه به همین راحتی
ببخشید اینجا میپرسم ماهیای gold fish یا همون ماهیای عید چی میخورن ؟ بهترین غذا براشون چیه ؟
ما هر وقت میاریمشون خونه اینا شکمشون پره و کلی مواد دفع میکنن ته تنگ ولی بعد چند بار عوض کردن آب دیگه چون غذایی نمیریزیم براشون شکمشون خالی میمونه.
برای تخلیه اب بهترین کار خرید وسیله مخصوص هست به اسم سیفون که از اکواریوم فروشی ها میتونی تهیه کنی .ببخشید اینجا میپرسم ماهیای gold fish یا همون ماهیای عید چی میخورن ؟ بهترین غذا براشون چیه ؟
ما هر وقت میاریمشون خونه اینا شکمشون پره و کلی مواد دفع میکنن ته تنگ ولی بعد چند بار عوض کردن آب دیگه چون غذایی نمیریزیم براشون شکمشون خالی میمونه.
نه از اینا :general406:
![]()
چه ماهی هایی رو میشه با گوپی و زبرا نگه داری کرد؟
فروشنده بهم گفت Fighter هم میتونی بندازی و مشکلی ندارند با هم. اما بعد از 24 ساعت دیدم که Fighter نصف آکواریم رو واسه خودش گرفته و نمیگذاره کسی بره اون طرف. فرداش هم جنازه یه زبرا بی سر و بی دم چسبیده بود به تصفیه. خلاصه Fighter رو جدا کردم انداختمش داخل یه تنگ تنها![]()