• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا آمارگیر histats از کار افتاده ؟

mahmoud.n25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان
امروز صبح درگیر کار بودم و به سایتم سر نزدم . بعد عصر که کامپیوتر رو روشن کردم و رفتم سایتم چک کردم با دیدن امار سایت شوکه شدم:eek::eek:
بازدید رو زده بود 160 تا !! فکر کردم شاید هاستم دان بوده ولی بعد دیدم histats از 5 صبح به بعد آماری رو ثبت نکرده.
کسی همچین مشکلی داره ؟ جریان چیه ؟
iazpgogg97hp.png

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
عع، دقیقا بره منم همینطوری شده
از ساعت 7 ب بعد هیچ اماری ثبت نکرده
بعد الان هم آنلاین ها هر چند ثانیه 0 میشه!

میگم چرا انقدر افت بازدید داشتم :general503:
جالب تر اینکه فروش هم داغونه امروز!

mahmoud.n25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عع، دقیقا بره منم همینطوری شده
از ساعت 7 ب بعد هیچ اماری ثبت نکرده
بعد الان هم آنلاین ها هر چند ثانیه 0 میشه!

میگم چرا انقدر افت بازدید داشتم :general503:
جالب تر اینکه فروش هم داغونه امروز!
درسته , من یه سایت دیگه هم دارم اونجا هم امار به همین شکل هست. حالا فروش که داغونه بماند .
ولی یه چیزی اینجا عجیبه و جور در نمیاد.
فرض کنیم که سرور histats مشکل داره و آمار ها رو ثبت نمیکنه. پس باید آمارگیر های دیگه امار رو درست نشون بدن.
ولی من وقتی به آمارگیر awstats که مال خود سی پنل هست نگاه کردم اونجا هست هم امار هچین فرقی با histats نمیکنه.
نکنه امروز کل ایران اینترنت ندارن !

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
واسه منم همین مشکل امروز پیش اومده
اولش فکر کردم فقط واسه من اینجوریه
آنلاین رو 0 نشون میده و بازدیدارو ثبت نمیکنه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
درسته , من یه سایت دیگه هم دارم اونجا هم امار به همین شکل هست. حالا فروش که داغونه بماند .
ولی یه چیزی اینجا عجیبه و جور در نمیاد.
فرض کنیم که سرور histats مشکل داره و آمار ها رو ثبت نمیکنه. پس باید آمارگیر های دیگه امار رو درست نشون بدن.
ولی من وقتی به آمارگیر awstats که مال خود سی پنل هست نگاه کردم اونجا هست هم امار هچین فرقی با histats نمیکنه.
نکنه امروز کل ایران اینترنت ندارن !
اتفاقا بحث فروش هم ب Histats مربوط میشه، الان سرعت لود سایت بشدت داغون شده! (با چند تا اینترنت و سیستم چک کردم سرعت سایت رو داغون کرده)
در واقع سایت اصلا لود نمیشه ک مشتری چیزی بخره

دقیقا برای شما هم همینطوریه، های استات ک داغون شده سرعت لود شما افتضاح شده و تقریبا بازدیدی نمیاد ک Awstats بشماره!
نظرم فعلا کد رو برداریم

mahmoud.n25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اتفاقا بحث فروش هم ب Histats مربوط میشه، الان سرعت لود سایت بشدت داغون شده! (با چند تا اینترنت و سیستم چک کردم سرعت سایت رو داغون کرده)
در واقع سایت اصلا لود نمیشه ک مشتری چیزی بخره

دقیقا برای شما هم همینطوریه، های استات ک داغون شده سرعت لود شما افتضاح شده و تقریبا بازدیدی نمیاد ک Awstats بشماره!
نظرم فعلا کد رو برداریم
نه عزیز من سایتم مثل فشنگ بالا میاد مشکلی تو لود نداره. اتفاقا واسه همین میگم عجیبه که وقتی سایت مشکلی نداره و کاملا لود میشه چرا پس awstats هم امار انچنانی نداره.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
نه عزیز من سایتم مثل فشنگ بالا میاد مشکلی تو لود نداره. اتفاقا واسه همین میگم عجیبه که وقتی سایت مشکلی نداره و کاملا لود میشه چرا پس awstats هم امار انچنانی نداره.
والا سرعت لود من خراب شده، با کروم تست میکنم اوکی هست سرعت، اما با فایرفاکس داغونه

در هر صورت نظر بنده بود، دوستانی ک وبگذر استفاده میکنن نظر بدن ک افت بازدید داشتن یا خیر

mahmoud.n25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
والا سرعت لود من خراب شده، با کروم تست میکنم اوکی هست سرعت، اما با فایرفاکس داغونه

در هر صورت نظر بنده بود، دوستانی ک وبگذر استفاده میکنن نظر بدن ک افت بازدید داشتن یا خیر
نکنه بازم تحریم شدیم :general208:

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
منم مشکلی تو لود سایتم ندارم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
از آمارگیر خود گوگل استفاده کنید البته باید با چیزشکن برید برای ایران تحریمه!

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
برا من الان تعداد کاربران آنلاین رو نشون میده
اما جزییاتشو نه

mahmoud.n25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برا من الان تعداد کاربران آنلاین رو نشون میده
اما جزییاتشو نه
اگر در histats او بالا سمت راست که گزینه control panel هست کلیک کنید پنل شما رو نشون میده که چند سایت دارید.
در این حالت تعداد افراد آنلاین رو میشه دید ولی وقتی داخل سایت مورد نظر میرید تعداد افراد انلاین 0 میشه.
البته اگر یک صفحه دیگه در یک تب جدید باز کنید و مثلا به یک سایت دیگه برید و بعد از چندثانیه برگردید به histats تعداد افراد انلاین رو نشون میده
ولی همونطور که شما گفتید جزییات رو نمیزنه.
البته من به یک نکته دیگه هم پی بردم. اینکه ظاهرا یک اختلاف زمانی بوجود اومده. مثلا الان امار سایت رو زده 1170 , ولی ساعت 5 بعدازظهر رو نشون میده
درصورتیکه الان ساعت 10.20 هست. یعنی داره امار 5 ساعت قبل رو نشون میده.

پ.ن : مشکل ظاهرا برای همه هست. تو صفحه فیسبوکشون چندنفر از جاهای مختلف دنیا همین مشکل رو اعلام کردند

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگر در histats او بالا سمت راست که گزینه control panel هست کلیک کنید پنل شما رو نشون میده که چند سایت دارید.
در این حالت تعداد افراد آنلاین رو میشه دید ولی وقتی داخل سایت مورد نظر میرید تعداد افراد انلاین 0 میشه.
البته اگر یک صفحه دیگه در یک تب جدید باز کنید و مثلا به یک سایت دیگه برید و بعد از چندثانیه برگردید به histats تعداد افراد انلاین رو نشون میده
ولی همونطور که شما گفتید جزییات رو نمیزنه.
البته من به یک نکته دیگه هم پی بردم. اینکه ظاهرا یک اختلاف زمانی بوجود اومده. مثلا الان امار سایت رو زده 1170 , ولی ساعت 5 بعدازظهر رو نشون میده
درصورتیکه الان ساعت 10.20 هست. یعنی داره امار 5 ساعت قبل رو نشون میده.

پ.ن : مشکل ظاهرا برای همه هست. تو صفحه فیسبوکشون چندنفر از جاهای مختلف دنیا همین مشکل رو اعلام کردند
منم تمام مشکلات بالا رو دارم
اما بازم های استت رو به وبگذز ترجیح میدم

بالا