آژانس هواپیماییexchanging

آیا امکان "به روز کردن" دستی وردپرس هست؟

شروع موضوع توسط Donbelid ‏21 جولای 2010 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. Donbelid

    Donbelid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    4
    سلام.

    چند سایت رو با استفاده از Wordpress اداره می کنم. همه شان را به ویرایش 3 ارتقاء خودکار دادم. یکی شون وسط به روزرسانی متوقف شد. بعد از اون هم هر بار سعی کردم به روز کنم، توی همون مرحله باز کردن پوشه به روزرسانی متوقف میشه.

    ویرایش 3 رو بصورت دستی دریافت کردم. حدس می زنم اگر ویرایش جدید رو با نرم افزارهای ftp جایگزین ویرایش پیشین کنم، احتمالا محتوای سایت هم از بین بره. درسته؟

    البته از MySqL هم فایل پشتیبانی گرفتم که کل حجمش به 300 کیلوبایت هم نرسید؛ درحالیکه بالای 100 مگابایت مطلب روی سایت هست.

    یکی کمک کنه! :wacko:

    الان یک سایت وردپرس 2.8.2 دارم. چطوری بصورت دستی اون رو به ویرایش 3 ارتقاء بدم؟
     
  2. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    اول از همه پشتیبان تهیه کنید
    محتویات فولدر های wp-admin و wp-include رو جایگزین کنید.
    محتویات فایلهای وردپرس در روت رو هم جایگزین کنید.

    توجه: به فولدر wp-content کاری نداشته باشید.
    محتویاتتون هم از بین نمیره.

    موفق باشید و از وردپرس لذت ببرید
     
  3. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,940
    تشکر شده:
    59
  4. Donbelid

    Donbelid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    4
    آقا دست شما درد نکنه :)

    محتوای admin و includes و ریشه رو منتقل کردم و شد وردپرس 3 !

    اصلا به اون فایل پشتیبان هم احتیاجی نشد.

    باز هم ممنون.
     
  5. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    خواهش میکنم. پشتیبان رو برای این گفتم که اگر مشکلی پیش اومد راه برگشتی باشه
     
  6. HKraToS

    HKraToS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2010
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    5
    منم همچین مشکلی داشتم ولی همه رو با نرم افزار FTP جایگزین کردم ( همه فایل ها ) آپدیت شد و الآن هم مشکلی ندارم
     
  7. appbannerkhuniresbanner