آیا ایمیل های یاهو با مشکل مواجه شده!!!

شروع موضوع توسط StarSoheil ‏23 فوریه 2006 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
    از دیروز تا بحال توی ایمیلم که میرم نمیتونم اونا رو پاک کنم و با ارور زیر مواجه میشم.همچنین موقعی هم که میخوام به ایمیلی پاسخ بدم با همین ارور مواجه میشم.
    [​IMG]

    میخواستم ببینم شما هم مشکل منو دارین ؟!

    در ضمن ویندوز رو هم عوض کردم ولی نتیجه ای نداشت
     
  2. Sherpa

    Sherpa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    60
    محل سکونت:
    بارگاه سوم

    سلام

    دوست عزيز ميل ياهو هيچ مشكلي نداره ( ساعت 5.30 صبح من وصل شدم ) ، شايد مشكل از isp شما باشه ، با يك isp ديگه هم امتحان كن .

    موفق باشي
     
  3. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    تأیید میشه .
    نوع پیغام و متن آن میگه که مشکل از کجاست .
     
  4. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    ماله ISPیت بیده ... من تاحالا این پیغام رو تو یاهو میل نگرفتم ...
    فقط در اون دو مورد این ارور رو میده ؟ صفحات دیگش درست باز میشه ؟!
     
  5. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
    ممنون از راهنماییتون.حالا امروز میرم از یک isp دیگه کارت میگیرم ببینم درست میشه یا نه

    آره فقط هنگام پاک کردن و جواب دادن به ایمیل ها بعد از یک دقیقه جون کندن این پیغام رو میده.در ضمن توی سایت خودم هم موقعی میخوام در بعضی از بخش ها پست بزنم بازم همین پیغام رو میده:blink:
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,503
    محل سکونت:
    Internet
  7. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    بله دقيقا از كش ISP است كه شما استفاده ميكنيد .
    يكبار با همين كارتي كه داري داخل صفحه اول mail.yahoo.com برو بعدش دكمه Ctrl+F5 را بزن تا صفحه refresh بشه . ببين مشكلت حل ميشه يا نه .
     
  8. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal