آژانس هواپیماییexchanging

آیا با ریکاوری کردن اطلاعات از بین میرود

شروع موضوع توسط researcher ‏17 ژانویه 2010 در انجمن لپ تاپ

  1. researcher

    researcher Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2008
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    1
    تو لپ تاپ من 4تا پارتیشن هست
    الان میخوام ریکاوری کنم آیا همه اطلاعات پارتیشنها از بین میره؟ حالتی داره که فقط ویندوز عوض کنه؟
    اطلاعاتمو میخوام اما ویندوزم خراب شده بالا نمیاد:(
     
  2. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    1
    اگه فقط از درایوی که ویندوز نصب بوده بک آپ گرفته باشه مثلا درایو سی تمام اطلاعاتی که تو اون درایو داری پاک میشه اگه از تمام درایو ها بک آپ گرفته باشه همه پاک میشن
    اگه ویندوز به هیچ طریق بالا نمیاد !
    یه ویندوز رو یه درایو دیگه که جا داره نصب کن موقع انتخاب فرمت داریو واسه فرمت no change بزن بعد اطلاعاتی که نیاز داری به جای دیگه انتقال بده
    بعدش رو اون درایو ویندوز اولی یه ویندوز دیگه میتونی نصب کنی یا به همین کار کنی
     
  3. researcher

    researcher Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2008
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    1
    بک آپ نگرفتم ریکاوری تهیه کردم و ریکاوریم هم مربوط به دفعه اول لپ تاپ هست که میگه ریکاوری تهیه کن (حالت دیفالت کارخونه)
    ویندوز دیگه نمیتونم نصب کنم چون هاردم خراب شده و قسمت اول هارد raid 0 خراب شده و سیستم عامل نمیتونه کپی بشه
    فقط به یه شکلی دیدم که فایلام هست و ریکاوری هم ادامه ندادم که آیا میشه یا اونم نمیشه
    اما قبلش باید مطمئن بشم جایی ازم میپرسه اطلاعاتم از بین میره یا نه