• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا برنامۀ کامپیوتری تحت ویندوزی وجود داره که به دستورات نوشتاری و یا صوتی ما عمل کنه

Half Blood Prin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...
آیا برنامۀ کامپیوتری تحت ویندوزی وجود داره که به دستورات نوشتاری و یا صوتی ما عمل کنه؟

به طور مثال دستورات با شبیه سازی یک محیط یا انجام دادن یک کار ساده باشه!

:blush: :blink:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Half Blood Prin :
با سلام...
آیا برنامۀ کامپیوتری تحت ویندوزی وجود داره که به دستورات نوشتاری و یا صوتی ما عمل کنه؟
می دونم این تاپیک واسۀ بازی های کامپیوتری است ولی چون رفت آمد اینجا بیشتره این سوالو می پرسم!
به طور مثال دستورات با شبیه سازی یک محیط یا انجام دادن یک کار ساده باشه!

:blush: :blink:
خوب این قابلیت تو آفیس وجود داره که میشه اعمال محیط برنامه رو با صدا فرا خوانی کرد یا یه متنی رو خوند و کامپیوتر خودش اونو به نوشته تبدیل کنه..برای متن هم هست با قلم نوری یا حتی موس میشه چیزی رو نوشت و سیستم اونو تشخیص بده.
Microsoft Speech Recognization.

Half Blood Prin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
خوب این قابلیت تو آفیس وجود داره که میشه اعمال محیط برنامه رو با صدا فرا خوانی کرد یا یه متنی رو خوند و کامپیوتر خودش اونو به نوشته تبدیل کنه..برای متن هم هست با قلم نوری یا حتی موس میشه چیزی رو نوشت و سیستم اونو تشخیص بده.
Microsoft Speech Recognization.

نه دوست عزيز منظور من اين بود كه مثلا ما به كامپيوتر دستور بديم كه يك محيط سه بعدي رو براي ما شبيه سازي كنه البته توسط برنامه!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Half Blood Prin :
نه دوست عزيز منظور من اين بود كه مثلا ما به كامپيوتر دستور بديم كه يك محيط سه بعدي رو براي ما شبيه سازي كنه البته توسط برنامه!
آهان.من در این مورد اطلاعات ندارم.شرمنده!

بالا