• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تبلیغات محصولات ضد پیری یا ANTI AGING واقعی هستند؟

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
این مقاله رو اخیرا خودم از یک سایت معتبر و بروز شده ترجمه کردم . البته ببخشید اگر خوب ویرایش نشده. من توصیه میکنم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و یک فایل ویدیو هستش که تکنیکی رو که در انتها توضیح داده رو نشون میده. البته این ویدیو رو لینک به سایت خودم دادم. نویسنده یک محقق و پژوهشگر هست که در سایت اسم و منبع آن نیز ذکر شده. به هر حال حیف دیدم که این مطلب رو نخونید.

لوازم آرایشی بی فایده و یا حتی مضر!

بسیاری از محصولات تجاری به بازار عرضه شده که به عنوان “ضد پیری” حاوی مواد تشکیل دهنده ای هستنید که میتوان آنها را دارو نما نامید! – آنها هزینه زیادی دارند ، اما مطلقا هیچ چیزی برای ظاهر شما کار خاصی را انجام نمیدهند.

پپتیدها چی هستند؟ پروتئین های کوچکی میباشند که سازندگان کالاهای آرایشی و بهداشتی بوسیله آنها تحریک به ایجاد سلولهای جدید نموده و به رشد و کمک به سلول های پوست می نمایند.

اما حتی اگر پپتید ها در تعدادی از محصولات یافت شوند، کارشناسان نمی دانند که آیا واقعا هر گونه اثر واقعی بر روی پوست فراتر از یک مرطوب کننده دارند یا خیر.

لیمونن: یکی دیگر از موادی است که معمولا در محصولات ضد پیری استفاده میگردد. متاسفانه، بسیاری از مردم نمی دانند که لیمونن کاملا در دسته سرطانزاها آورده شده است و به این معنی که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد!

معجزات علم!

در فروش بالای مواد بی فایده و حتی به طور بالقوه خطرناک دربسیاری از محصولات ضد پیری ازطریق دروغ به بازار عرضه میگردند.

از این میان شایع ترین این ادعا ها اینست که می گویند : برای پیدا کردن چشمه جوانی فقط کافی است یک تلنگر به یک ژن یا هورمون مستقل زده شود!

هورمون رشد انسانی یکی بیشترین هورمون هایی است که ما آنها را میبینیم. برخی از بازاریابان ادعا می کنند که HGH می تواند رویش مجدد مو کمک کند ، باعث حذف چین و چروک گردد، باعث افزایش حجم عضلانی گردد، باعث از دست دادن وزن، و یا اساسا روند پیری را معکوس و یا متوقف کند.

اما در حال حاضر، هیچ شواهد علمی ای وجود ندارد که در HGH فی الواقع چیزی برای توقف یا معکوس پیری وجود دارد – در عین حال این محصولات در حالی توزیع میگردند که هیچ پشتوانه علمی ای را شامل نمیگردند.

رفع سریع پیری اما خطرناک!

برخی از محصولات گران هستند. برخی آنچه را که ادعا دارند انجام نمی دهند. اما بدتر از همه، برخی از محصولات ضد پیری در واقع باعث آسیب میشوند بیشتر آنکه از مفید باشند. اغلب اوقات، محصولاتی که وعده نتایج فوری :”تحول معجزه آسا” – میدهند از مخرب ترین ها میباشند. دلیلش نیز این است که بسیاری از محصولات با وعده نتایج “فوری” اغلب وابسته به واکنش های شیمیایی اند ، که می توانند برای پوست شما عواقب وحشتناکی داشته باشند.

برای مثال، یک محصول به طور گسترده ای در فیلم های یوتیوب آگهی میشنوند کهنشان می دهد پوست یک فرد به سرعت سفت و چین و چروک محو از کنار چشم شما محو میگردد. در واقع این محصول شامل یک ترکیب است که اساسا به آن شیشه مایع میگویند.

این “ماده فعال ” از مواد شیمیایی سمی میباشد، که این ماده تنها شما را در دراز مدت مسن تر مینماید!

آیا واقعا محصولاتی برای ضد پیری وجود دارد؟
یکی از جذاب ترین تکنیک های ضد پیری توسط دکتر جان لیک و دکتر پیمان دانیالپور توسعه داده شده است.این یک روش شگفت آور جدید است که به حذف ظاهر کریپی (نازک شدن، چین و چروک، و به شدت افزایش) پوست در هر بخشی از بدن وجود دارد کار میکند.

کاری که این کشف شگفت انگیز میکند را شما می توانید یاد بگیرید که چگونه آن را خودتان انجام دهید – و آن یکی از اولین راه های استفاده در خانه در زمینه راه های غیر جراحی به طور موثر حذف ظاهر پیری از سر تا پا میباشد.

ادامه مطلب ....

بالا