• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تلویزیون ال سی دی اگر به عنوان مانیتور کامپیوتر استفاده شود؟؟؟

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
آیا تلویزیون ال سی دی اگر به عنوان مانیتور کامپیوتر استفاده شود برای چشم خطر دارد یا اینکه فرقی با مانیتور ال سی دی ندارد؟
چون این تلویزیون ال سی دی من 22 اینچ هست و به پورت اچ دی ام آی مجهز است و با توجه به اینکه اگر به عنوان مانیتور استفاده شود باید با فاصله آن با چشم کمتر از مواقعی است که به عنوان تلویزیون استفاده میشود..
لطفآ راهنمایی کنید

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
شک نکنید چشمتون در مدت چند ماه آسیب میبینه.

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
اصلا خطری نداره تازه اگر ال ای دی ها کنتراست بالاتری داشته باشند بهتر است
دوست عزیز البته بنده از تلویزیون ال سی دی دارم به جای مانیتور استفاده میکنم به نظر شما باز هم خطر نداره؟؟؟؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
فقط برای دیدن فیلم خوبه.... اما وبگردی و خواندن نوشته ها ... نه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز من یه سرچی در سایتهای انگلیسی زبان کردم با کلید واژه های eye health و .... ولی چیزی پیدا نکردم!

اما به هر حال حتما تفاوتهایی وجود داره.شما حتی المقدور از مانیتور استفاده کنید
ولی اگر از تیوی استفاده کردید و چشمتون درد گرفت یا مشکل خاصی پیش اومد به هیچ وجه استفاده نکنید

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
حقیقتش طی این 2 الی 3 روز که استفاده کردم احساس درد خفیفی توی چشمام دارم که به نظر من مال همین تلویزیون ال سی دی باشه..

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
بنده مدت هاست از يه lcd 32 دارم استفاده مى كنم .هيچ مشكلى ندارم و از نظر علمى هم هيچ فرقى با مانيتور نداره فقط كيفيت پايينتره.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
من ی ال سی دی 22 دارم ... ک توی منوش هم tv داره هم pc و .... یعنی چندکاره اس ... هروقت میخوای مانیتورش کنی میزنی pc هروقتم تی وی ببینی میزنی تی وی و .... چشمامم نمیدرده!!!!!

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
بنده مدت هاست از يه lcd 32 دارم استفاده مى كنم .هيچ مشكلى ندارم و از نظر علمى هم هيچ فرقى با مانيتور نداره فقط كيفيت پايينتره.
سلام دوست عزیز شما با چه فاصله ای از ال سی دی میشینید ؟یعنی مانیتور فرقش در اینه که دو کاره نیست وبس؟

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
من ی ال سی دی 22 دارم ... ک توی منوش هم tv داره هم pc و .... یعنی چندکاره اس ... هروقت میخوای مانیتورش کنی میزنی pc هروقتم تی وی ببینی میزنی تی وی و .... چشمامم نمیدرده!!!!!
سلام شما بیشتر برای دیدن فیلم ازش استفاده میکنین یا اینکه وبگردی وبازی کردن؟؟

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
سلام شما بیشتر برای دیدن فیلم ازش استفاده میکنین یا اینکه وبگردی وبازی کردن؟؟
برای همه چی استفاده میکنم ... ولی بیشتر برنامه نویسی و وبگردی ... در کل مانیتور اصلیمه! به ماهواره م وصله و وقتیم خریدم گفتن هم مخصوص مانیتور و هم تی وی (چندکاره)... منوش هم کاملا روان و واضح هستش و میشه راحت همه چیشو یاد بگیری ...

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
فاصله بنده حدود يك متر ميشه يا كمتر.
دوست عزيز تكنولوژى lcd يه استاندارده و تنها تو تعداد پيكسل فرق ميكنه.بنده تو صفحه 32 اينچ رزولوشن 1366*768 رو دارم در حاليكه شايد يه مانيتور 17 هم اين رزولوشن رو داشته باشه. ولى در كل هيچ فرقى نداره و سليقه ايه.
باور كنيد هر كى مانيتور بنده رو ديده واقعا ذوق زده شده و سوال كرده كه داستان چيه.منظور بنده از نظر شفافيت تصوير و رنگ آميزيه. تازه اگر فول اچ دى بخريد كه ديگه محشره.

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
فاصله بنده حدود يك متر ميشه يا كمتر.
دوست عزيز تكنولوژى lcd يه استاندارده و تنها تو تعداد پيكسل فرق ميكنه.بنده تو صفحه 32 اينچ رزولوشن 1366*768 رو دارم در حاليكه شايد يه مانيتور 17 هم اين رزولوشن رو داشته باشه. ولى در كل هيچ فرقى نداره و سليقه ايه.
باور كنيد هر كى مانيتور بنده رو ديده واقعا ذوق زده شده و سوال كرده كه داستان چيه.منظور بنده از نظر شفافيت تصوير و رنگ آميزيه. تازه اگر فول اچ دى بخريد كه ديگه محشره.

دوست عزیز این ال سی دی شما در اصل تلویزیونه؟و شما دارین به عنوان مانیتور ازش استفاده میکنین درسته؟و شما هنگام کار باهاش با چه فاصله ای ازش میشینید؟
ممنون از شما دوست گرامی

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
جواب سوال اول و دومتون بله تلويزيون هست
جواب سوال سوم رو هم در پست قبلى دادم خدمتتون

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
میتونی استفاده کنی فقط باید از یه سری عینک استفاده کنی مثلا مارک Gunnar که از چشم محافظت میکنه .. مشکل Resolution صفحه نیست .. نور پس زمینه ( Backlight ) به چشم آسیب میرسونه حالا اگر نمایشگر سایز اش کمتر باشه کمتر .. بیشتر هم باشه که خوب قطعا آسیب بیشتره .. مخصوصا در LED .. شما هیچ وقت میتونه به نور Power LED خیره بشی ؟ بعید میدونم .. این هم همینطوره ولی LCD ها که Backlight اش فلوروسنت هست نور خیلی گرمی دارند که باز خیلی برای چشم بهتره .. Brightness تلویزیون رو تا جای ممکن کم کنید

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
میتونی استفاده کنی فقط باید از یه سری عینک استفاده کنی مثلا مارک Gunnar که از چشم محافظت میکنه .. مشکل Resolution صفحه نیست .. نور پس زمینه ( Backlight ) به چشم آسیب میرسونه حالا اگر نمایشگر سایز اش کمتر باشه کمتر .. بیشتر هم باشه که خوب قطعا آسیب بیشتره .. مخصوصا در LED .. شما هیچ وقت میتونه به نور Power LED خیره بشی ؟ بعید میدونم .. این هم همینطوره ولی LCD ها که Backlight اش فلوروسنت هست نور خیلی گرمی دارند که باز خیلی برای چشم بهتره .. Brightness تلویزیون رو تا جای ممکن کم کنید
ممنون دوست عزیز فقط Brightness رو بیرم پایین وبا contrast و backlight زیاد کاری نداشته باشم؟؟؟

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
هیچ مشکلی نداره. اگر خودتون در خوندن متن باهاش مشکلی ندارین( تطابق سایز فونت و رزلوشن) از لحاظ پزشکی هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. قضیهء back light و عینک محافظ هم مال crt ها بود. کلا روشنایی بالا فقط باعث خیره شدن به تصویر و عدم پلک زدن میشه که احتقان صلبیه(پرخون شدن رگهای بخش سفیدرنگ چشم) میده و اگه خیلی خیلی تکرار بشه به علت خشک شدن سطح قرنیه(پلک زدن اشک رو روی چشم پخش میکنه) ممکنه مشکل زا بشه (البته این در حد حرفه و عمرا همچین اتفاقی برای کس نمی افتد). در ضمن اختلال انکساری چشم باعث سردرد نمیشه و فقط درد عضلات داخل کاسه چشم رو میده که مثل هر درد عضلانی دیگه موقتیه و با استراحت رفع میشه.
هیچ نوری در حد روز مره آسیب به چشم نمیزنه و شما نور محیط و مانیتور و کنتراست را بر اساس راحتی خودتون باید تنظیم کنین.

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
هیچ مشکلی نداره. اگر خودتون در خوندن متن باهاش مشکلی ندارین( تطابق سایز فونت و رزلوشن) از لحاظ پزشکی هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. قضیهء back light و عینک محافظ هم مال crt ها بود. کلا روشنایی بالا فقط باعث خیره شدن به تصویر و عدم پلک زدن میشه که احتقان صلبیه(پرخون شدن رگهای بخش سفیدرنگ چشم) میده و اگه خیلی خیلی تکرار بشه به علت خشک شدن سطح قرنیه(پلک زدن اشک رو روی چشم پخش میکنه) ممکنه مشکل زا بشه (البته این در حد حرفه و عمرا همچین اتفاقی برای کس نمی افتد). در ضمن اختلال انکساری چشم باعث سردرد نمیشه و فقط درد عضلات داخل کاسه چشم رو میده که مثل هر درد عضلانی دیگه موقتیه و با استراحت رفع میشه.
هیچ نوری در حد روز مره آسیب به چشم نمیزنه و شما نور محیط و مانیتور و کنتراست را بر اساس راحتی خودتون باید تنظیم کنین.
اگه حرفهای شما علمی باشه و نظر کارشناسان حرفه ای اینه که حله ..ما الکی نریم کلی ضرر کنیم این تلویزیون ال سی دی رو بفروشیم به جاش مانیتور ال سی دی بگیریم..

بالا