• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا جلادان حیوانات بی گناه و در کل همه انسانهای ظالم، همیشه خوش شانس ترین افراد هستند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

شخصی رو میشناسم که با مدرک دیپلم در یکی از ادارات دولتی مشغول به کاره

اما من با مدرک لیسانس هنوز بیکارم و هر جا که میرم ازم سابقه کار میخوان.

اون شخص تا به حال حیوانات بی گناه زیادی رو کشته که بسیاری از اونها احتمالاً

مادر بودن و بچه های اونها از نبود مادر و به خاطر گرسنگی تسلیم مرگ شدن اما

در نهایت تعجب میبینیم که نه تنها هیچ آهی دامن فرد جلاد رو نمیگیره بلکه در زندگی

هم این افراد از انسانهای شریف و انسانهایی که طرفدار حفظ محیط زیست هستند

زندگی بسیار بهتری دارند، انگار خدا طرف جلادهایی است که دشنشون روی گلوی

حیوانات وانسانهاست، اگر به تاریخ جهان هم نگاه کنید میبینید که این موضوع حقیقت

داره. نظر شما چیه، شما هم از این دست افراد ظالم که زندگی به کامشون هست

سراغ دارید ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
برعکس اکثر مردم ولی بنظرم دنیا دار مکافات نیست

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624

من خودم چندین بار مرتکب کار اشتباه شدم و در مدت کوتاهی زمانه منو تنبیه کرد

اما میبینیم که هیچگونه تنبیهی برای این افراد وجود نداره. ظاهراً هر چقدر بیشتر با

شرافت زندگی کنی بیشتر تنبیه میشی.

Last edited:

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
خدا هرکیو که بیشتر دوسش داره بیشتر به زحمت میندازتش
ولی یه نصیحت
هیچوقت خودتو با اینجور افراد مقایسه نکن
کسی که زورش به حیوون برسه و آزارش بده به نظر من آدم نیس

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
دوست عزیز قرار نیست برای همه یه نسخه پیچیده بشه که.
ولی اینو یادت باشه که هیچ کار خیری بی جواب نمیمونه ، دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
هیچ عدالتی در دنیا حکم فرما نیست . از سختی هاایی که کشیدم اینو متوجه شدم .

یه مشت شعر چرت و پرت هم گاهی اوقات میشنوم حالم به هم میخوره مثل این شعر:
هر که در این بزم مقرب تر است بیشترش جام بلا میدهند.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
اشتباه نکن دوست من , دنیا دار مکافاته , امروز بهش نرسی 1 سال بعد , 10 سال بعد , 100 سال بعد شاید برای نوه یا خوانوادتون

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
اشتباه نکن دوست من , دنیا دار مکافاته , امروز بهش نرسی 1 سال بعد , 10 سال بعد , 100 سال بعد شاید برای نوه یا خوانوادتون

آخه اگه 20 سال یا 100 سال دیگه باشه که دیگه فایده نداره، طرف هر غلطی دلش میخواسته کرده

و بعد چندین سال که نسل حیوانات رو از ریشه درآورده، مجازات بشه که نشد عدالت

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
عدالت، نیکی، بدی، ... چه واژه های غریب و کهنه ای.
نه چیزی به اسم عدالت وجود داره و نه خوبی و بدی و کار خیر این مزخرفات. من خودم صدها مثال می تونم براتون بیارم که چرا اینجور چیزها وجود نداره. نمونه اش خود من و خانواده ام که تا حالا آزارمون به هیچکس نرسیده ولی هر روز از زمین و آسمون برامون می باره همینطوری بیخودی. در حالیکه بسیار افراد دیگه ای هستن که همه از دستشون در عذاب و گرفتاری هستن و جنایت و خلاف نیست که نکرده باشن ولی بهترین زندگی رو دارن و روز به روز هم خوشبخت تر از دیروز. به نظرم آدم نباید اینجور چیزها رو ببینه و راحت از کنارشون بگذره. عدالت وجود نداره چون اصلا قرار نیست وجود داشته باشه. چرا اصلا باید وجود داشته باشه؟ اصلا عدالت چی هست؟؟! خیلی چیزها مصداق بارز بی عدالتی هست. بارزترین نمونه اش اینکه یکی تو سومالی و گینه از گرسنگی و تشنگی تلف میشه و بعد یکی تو بهترین کاخ های امارات و امریکا زندگی می کنه و از زندگی نهایت لذتش رو می بره. همینطور مسئله پول که لذت زندگی فقط مال پولدارهاست و بقیه که پول کم دارن و کسایی که فقیرن باید رسما برن بمیرن. عدالت کجاست پس؟

چیزی به اسم خوبی و بدی وجود نداره. چون بازم قرار نیست که وجود داشته باشه. این ذهن و افکار کوتاه ما انسان هاست که خوبی و بدی رو درست می کنه. وگرنه شما ممکنه یه جایی دروغ بگی و این کارت خیلی بد باشه، و در جای دیگه دقیقا همین کار بد (دروغگویی) رو انجام بدی و خیلی هم خوب باشه.
یا مثلا تو جاده یه ماشین داشته می رفته بعد یه حیوون میاد جلوی ماشین راننده برای اینکه نخواد اون حیوونه کشته بشه فرمون رو می پیچونه (که بخواد خوبی کنه و حیوونه رو نکشه) ولی خودش و خانواده اش میرن ته دره و درجا می میرن. پس این خوبی کجا میره؟!

کلا می خوام بگم که از این توهم خارج بشین که وقتی یکی کار خوبی می کنه نتیجه اش رو هم باید ببینه و هرکس هم کار بد می کنه جزاش رو می بینه. چه بسیار جنایتکارانی تو تاریخ بودن و هستن که صدها هزار نفر رو به راحتی کشتن و نابود کردن ولی الان بهترین موقعیت و زندگی رو دارن و خوشبخت ترین افراد دنیا هستن و اگه گذشته بعضی از این افراد رو بخوایم نگاه کنیم می بینیم که خیلی هاشون هم در نهایت آسایش و راحتی و بی مشکل مردن و دفن شدن و رفتن. در حالیکه خیلی انسان های شریف دیگه هستن و بودن که آزارشون به مورچه هم نرسیده و همیشه در معرض بی عدالتی ها و بدبختی ها واقع بودن و در نهایت بدبختی و گمنامی زندگی کردن و آخرش هم با بدختی مردن. پس کجا رفتن این همه خوبی و شرافتش؟
اینکه یکی کار خوبی می کنه و خوبی دریافت می کنه (از نظر خیلی ها)، اصلا اون خوبی رو در قبال اون کار خوبی که کرده دریافت نمی کنه. همینطور کسی که بدی می کنه و بلا سرش میاد، اون بلاهه اصلا به این خاطر که کار بدی کرده سرش نمیاد. چون اصلا ربطی نداره این موضوعات به همدیگه. همه چیز نتیجه عمل و رفتار خود آدمه. مطمئنا کسی تا نخواد زود بمیره نمی ره خودش رو بذاره زیر ماشین یا از پرتگاه پرت کنه پایین. کسی تا نخواد پوستش زخمی بشه نمیره تیغ برداره پوستش رو ببره. کسی تا نخواد بسوزه نمیره تو آتیش. و ...
عرض کردم به نظرم آدم نباید این چیزهای خیلی بدیهی رو ببینه و ازشون به راحتی بگذره و بهشون فکر نکنه. باورهای گذشته و کهنه و منسوخ رو دور بریزید و با نگاهی نو به دنیا نظر کنید.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
عدالت، نیکی، بدی، ... چه واژه های غریب و کهنه ای.
نه چیزی به اسم عدالت وجود داره و نه خوبی و بدی و کار خیر این مزخرفات. من خودم صدها مثال می تونم براتون بیارم که چرا اینجور چیزها وجود نداره. نمونه اش خود من و خانواده ام که تا حالا آزارمون به هیچکس نرسیده ولی هر روز از زمین و آسمون برامون می باره همینطوری بیخودی. در حالیکه بسیار افراد دیگه ای هستن که همه از دستشون در عذاب و گرفتاری هستن و جنایت و خلاف نیست که نکرده باشن ولی بهترین زندگی رو دارن و روز به روز هم خوشبخت تر از دیروز. به نظرم آدم نباید اینجور چیزها رو ببینه و راحت از کنارشون بگذره. عدالت وجود نداره چون اصلا قرار نیست وجود داشته باشه. چرا اصلا باید وجود داشته باشه؟ اصلا عدالت چی هست؟؟! خیلی چیزها مصداق بارز بی عدالتی هست. بارزترین نمونه اش اینکه یکی تو سومالی و گینه از گرسنگی و تشنگی تلف میشه و بعد یکی تو بهترین کاخ های امارات و امریکا زندگی می کنه و از زندگی نهایت لذتش رو می بره. همینطور مسئله پول که لذت زندگی فقط مال پولدارهاست و بقیه که پول کم دارن و کسایی که فقیرن باید رسما برن بمیرن. عدالت کجاست پس؟

چیزی به اسم خوبی و بدی وجود نداره. چون بازم قرار نیست که وجود داشته باشه. این ذهن و افکار کوتاه ما انسان هاست که خوبی و بدی رو درست می کنه. وگرنه شما ممکنه یه جایی دروغ بگی و این کارت خیلی بد باشه، و در جای دیگه دقیقا همین کار بد (دروغگویی) رو انجام بدی و خیلی هم خوب باشه.
یا مثلا تو جاده یه ماشین داشته می رفته بعد یه حیوون میاد جلوی ماشین راننده برای اینکه نخواد اون حیوونه کشته بشه فرمون رو می پیچونه (که بخواد خوبی کنه و حیوونه رو نکشه) ولی خودش و خانواده اش میرن ته دره و درجا می میرن. پس این خوبی کجا میره؟!

کلا می خوام بگم که از این توهم خارج بشین که وقتی یکی کار خوبی می کنه نتیجه اش رو هم باید ببینه و هرکس هم کار بد می کنه جزاش رو می بینه. چه بسیار جنایتکارانی تو تاریخ بودن و هستن که صدها هزار نفر رو به راحتی کشتن و نابود کردن ولی الان بهترین موقعیت و زندگی رو دارن و خوشبخت ترین افراد دنیا هستن و اگه گذشته بعضی از این افراد رو بخوایم نگاه کنیم می بینیم که خیلی هاشون هم در نهایت آسایش و راحتی و بی مشکل مردن و دفن شدن و رفتن. در حالیکه خیلی انسان های شریف دیگه هستن و بودن که آزارشون به مورچه هم نرسیده و همیشه در معرض بی عدالتی ها و بدبختی ها واقع بودن و در نهایت بدبختی و گمنامی زندگی کردن و آخرش هم با بدختی مردن. پس کجا رفتن این همه خوبی و شرافتش؟
اینکه یکی کار خوبی می کنه و خوبی دریافت می کنه (از نظر خیلی ها)، اصلا اون خوبی رو در قبال اون کار خوبی که کرده دریافت نمی کنه. همینطور کسی که بدی می کنه و بلا سرش میاد، اون بلاهه اصلا به این خاطر که کار بدی کرده سرش نمیاد. چون اصلا ربطی نداره این موضوعات به همدیگه. همه چیز نتیجه عمل و رفتار خود آدمه. مطمئنا کسی تا نخواد زود بمیره نمی ره خودش رو بذاره زیر ماشین یا از پرتگاه پرت کنه پایین. کسی تا نخواد پوستش زخمی بشه نمیره تیغ برداره پوستش رو ببره. کسی تا نخواد بسوزه نمیره تو آتیش. و ...
عرض کردم به نظرم آدم نباید این چیزهای خیلی بدیهی رو ببینه و ازشون به راحتی بگذره و بهشون فکر نکنه. باورهای گذشته و کهنه و منسوخ رو دور بریزید و با نگاهی نو به دنیا نظر کنید.

ممنون از توضیحات خوب شما، توی این موضوع اینقدر نظرات مختلف هست که نمیدونی کی درست میگه و کی غلط

یکی میگه اکتشافات کم در موضوعات ماوراء فیزیک دلیل نبود آنها نیست و دیگری فقط بر علم و اکتشافات حاضر تکیه

میکنه و این موضوعات رو به کل انکار میکنه، هر کدام هم تا اندازه ای برای نظراتشون دلیل دارن، حالا این که این وسط

کی درست میگه معلوم نیست و همین موضوع باعث سردرگمی میشه

sky13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون از توضیحات خوب شما، توی این موضوع اینقدر نظرات مختلف هست که نمیدونی کی درست میگه و کی غلط

یکی میگه اکتشافات کم در موضوعات ماوراء فیزیک دلیل نبود آنها نیست و دیگری فقط بر علم و اکتشافات حاضر تکیه

میکنه و این موضوعات رو به کل انکار میکنه، هر کدام هم تا اندازه ای برای نظراتشون دلیل دارن، حالا این که این وسط

ما هم اینقد از این و اون خوردیم که دیگه بریدیم گاهی وقتها فکر میکنم باید گرگ باشم .ولی وجدانم نمیزاره همیشه به ندای وجدانت گوش بده هر چند که ضرر کنی ولی ته دلت یه احساسی خوب و شیرینی می مونه که هیچ وقت شیرنی اون احساس رو با هیچی عوض نمیکنی .و اگه یه ادم دزد یا حروم خور یا ظالمو دیدی که دنیا به کامشه و خدا بیشتر و بیشتر بهش میرسونه بدون که خدا میخواد اینقد در لذت و شهوات این دنیا غرقش کنه تا به خودش نیاد و عذاب و رنج اون دنیاشو بیشتر کنه

MAK77

Registered User
لایک‌ها
48
عزیزم مشکل اینه که شما داری باطن و اصله زندگی خودتو با ظاهر زندگی اون بابا مقایسه میکنی.از کجا معلوم که اون یارو چه مشکلاتی داره که شما ازش بی خبری یا قبلا چه اتفاقاتی براش افتاده یا قراره براش بیفته.
به قول یه بزرگی اگه شریف و ساده باشی سرت کلاه میگذارند اما همیشه شریف و ساده باش.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
طرف یه خطایی بکنه بعد باید نوه و خانوادش جزاشو ببینن؟
این چه عدالتیه!؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
عزیزم مشکل اینه که شما داری باطن و اصله زندگی خودتو با ظاهر زندگی اون بابا مقایسه میکنی.از کجا معلوم که اون یارو چه مشکلاتی داره که شما ازش بی خبری یا قبلا چه اتفاقاتی براش افتاده یا قراره براش بیفته.
به قول یه بزرگی اگه شریف و ساده باشی سرت کلاه میگذارند اما همیشه شریف و ساده باش.

ظاهراً که اینطوره ولی خوب اگه به تاریخ نگاه کنید میبینید که ظالم در اکثر اوقات پیروز بوده و عمر

طولانی و زندگی خوبی داشته، البته توی فیلمها و سریالهای ایرانی دارن به مردم القاء میکن که

افراد پولدار و افراد ظالم همیشه توی زندگی دچار مشکلات زیادی هستند، مثلاً خودشون یا

بچه شون سرطان یا بیماری صعب العلاج داره یا اینکه بچه های اونها به خاطر خوشی زیادی

به سمت مواد مخدر و خلاف کشیده میشن و از این دست صحبتها، ولی در واقعیت میبینیم

که ظاهراً خلاف این موضوع صحت داره و اونی که به راه خلاف کشیده میشه همیشه خانواده های

فقیر و نیازمند هستند.

در مورد ساده و شریف بودن هم یک سری جمله بود که بد ندیدم اینجا بگذارم :

منتظر باش ، اما متوقف نباش

جسور باش ، اما گستاخ نباش

سرسخت باش ، اما لجباز نباش

صبور باش ، اما بی خیال نباش

شتاب کن ، اما شتاب زده عمل نکن

ساده باش ، اما ساده لوح نباش

بگو آره ، اما نگو حتماً

بگو نه ، اما نگو هرگز

بگو برات میمونم ، اما نگو برات میمیرم

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374

خواهش می کنم.
به نظرم خیلی از افرادی که دلیل و منطق های بیجا و فضایی میارن سعی در ماله کشی و کور کردن وقایع دارن و نمی خوان واقعیت ها رو ببینن و خودشون رو به اون راه می زنن. من عرض کردم وقتی یه چیز بدیهی و مشخص در جلوی آدم هست دلیل نداره با هزار راه و بیراه و استدلال های الکی بخوام بگیم نه اینطوری نیست. مثلا وقتی من دارم به چشم خودم می بینم که عشق و حال فقط برای پولدارهاست و بقیه باید برن بمیرن یا مثلا یکی تو سومالی از گرسنگی تلف میشه ولی بعضی کشورها 10 جور شام و ناهار درست می کنن و می خورن نمی تونم به این معتقد باشم که عدالتی در کاره. یا مثلا وقتی یکی کلی خوبی می کنه و هیچ نتیجه اش رو نمی بینه و حتی برعکس بیشتر بلا سرش میاد و از یه طرف یکی کلی فساد و جنایت می کنه هیچیش نمیشه و برعکس هرروز خوشبت تر از دیروز هست نمی تونم به خودم بقبولونم که چیزی به اسم خوبی و بدی وجود داره. البته اینا فقط مثال هستن و خیلی دیگه می تونم ذکر کنم. برای من اینجور چیزها چیزهای مشخص و بدیهی هست و دلیل نداره هی با خودم کلنجار برم و بگم نه اینطوری نیست و من دارم اشتباه می کنم و حقیقت چیز دیگه ایست.

ضمنا دوست عزیز اینم بگم که این قانون طبیعت هست که قوی ها و ظالم ها قدرت بیشتری دارن و دوام میارن. داروین تو نظریه انتخاب طبیعیش مطرح کرده که اونایی که تو طبیعت قدرت بیشتری دارن و می تونن گلیمشون رو از آب بیرون بکشن همیشه موفق هستن و اونایی که مظلوم هستن و قدرت کمی دارن خیلی زود از صحنه محو میشن. این یه نظریه قابل تعمیم هست، تعجب می کنم که شما از این متعجبی که چرا ظالم ها وضع بهتری دارن همیشه. خب معلومه که باید داشته باشن!

کلا می خوام بگم خیلی منتظر این نمونید که فلانی یه روز به سزای اعمالش می رسه و کارای بدش رو پس می ده و فلانی یه روز خیلی خوشبخت میشه و پاداش کارهای خوبش رو می گیره. هیچوقت همچین اتفاقی نیفتاده که حالا در آینده بخواد بیفته. هر انسانی خودش مسئول پیروزی ها و شکست های خودش هست. حتما باید "عمل"ی صورت بگیره. هیچ اتفاقی از هوا و خود به خودی اتفاق نمیفته.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
من خودم چندین بار مرتکب کار اشتباه شدم و در مدت کوتاهی زمانه منو تنبیه کرد

اما میبینیم که هیچگونه تنبیهی برای این افراد وجود نداره. ظاهراً هر چقدر بیشتر با

شرافت زندگی کنی بیشتر تنبیه میشی.
وقتی روی یه ایینه تمیز یه لکه بیوفته سریع میفهمی!
ولی وقتی روی یه اینه کثیف لکه بیوفته متوجه نمیشی!نمیدونم منظور رو رسوندم یا نه...
من در جایگاه قضاوت نیستم!اما بنظرم
اونا رو دیگه خدا ولشون کرده!ولی شما رو میخواد اگاه کنه

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آیا حیوانات هم مثل ماها دنیای بعد مرگ دارن؟

یعنی من آرزوم ـــــــه داشته باشن تا انتقام این دنیا رو تو اون دنیا از آدما بگیرن. مخصوصا از حاجی هایی که میرن دور 4تا آجر میجرخن و بره 4تا آجر 400 تا گوسپَند قربونی میکونن . یا اونایی که میرن زیر 1تن علامت! ZaaaRt

یعنی من آج فیل رو میکونم تو آستین ادیسون:D مرتیکه پاره ـه نازی با برق فیل ها رو اعدام میکرد!

cumkxtb8povmf6fjq4a4.jpg

ولی هر چی فکور میکونم میبینم اون دنیایی وجود نداره اصن پی پی تو زندگی !

Last edited:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
پست اول کاربر Armadillo کاملا تایید میشه. همه چیه گفته و جای صحبت دیگه ای باقی نگذاشته.

اول اینکه خوبی و بدی فقط یه تعریف ذهنی است و میتونه در طول تاریخ زندگی بشر تا حدود زیادی تغییر کنه.

دوم اینکه شما نمی تونی بگی یه کار خوب، واقعا خوبه و یک کار بد، واقعا بده. کاربر Armadillo در پست اولشون در این مورد مثال زدند. مثلا یه معتاد پیش شما میاد و میگه به من پول بده تا بتونم مواد تهیه کنم. فرضا شما چون از نیت طرف آگاه هستید، بهش پول رو نمیدید و به خیال خودتون کار مثبتی انجام دادید. اما اگه اون معتاد بعد از شنیدین جواب منفی از شما، برای تامین پول موادش، یک انسان رو به قتل برسونه، آیا باز هم "پول ندادن شما به معتاد" کار صددرصد درستی بوده!؟

سوم اینکه هیچ رابطه منطقی بین "انجام کار بد و گرفتار عذاب شدن" و "انجام کار خوب و دریافت خوبی" در این دنیا وجود نداره! حالا اینکه بعضی ها میگن نه؛ ما فلانی رو دیدیم که به دلیل انجام فلان کار بد، به فلاکت افتاده... دلیلش اینه که افراد وقتی یه کار بد، از شخصی می بینند، از اون لحظه تمام تمرکزشون روی زندگی طرف زووم میشه تا هر اتفاق ناگوار در زندگی شخص بدکار رو به عملهای بدش نسبت بدهند. در واقع ذهن انسان دوست داره، کسی که کار بد انجام میده، نتیجه اش رو بلافاصله ببینه! اما سیستم طبیعت اینجوری نیست!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اگر همه توی این دنیا بد باشن به نظر شما میشه توی این دنیا زندگی کرد؟ حتی همون انسانهای رذل و کثیف بدون بودن انسانهای شریف زندگی براشون جهنم میشه جامعه انسانی میشه به یک جنگل تشبیه کرد شیر پلنگ ببر گرگ و ... توی این جنگل هستن آهو خرگوش و ... هم توی این جنگل زندگی میکنن آیا شیر پلنگ ببر گرگ و ... با نبود آهو خرگوش و ... جنگل براشون جای زندگی؟ جای این 2 میتونه عوض بشه؟ اصلا این حیوانهای مظلوم میتونن مثل حیوانهای وحشی عمل کنن و اونهارو بدرن؟ خلق و خوی هر انسانی هم به نظر من عوض شدنی نیست فردیکه در یک خانواده محترم بدنیا میاد نمیتونه و یا درصد کمی پیش میاد که رذل و کثیف بشه. مسئولین ... ببینید شجره نامه همشون میشه به راحتی پیدا کرد ببینید کدام یکی میتونید نام ببرید که نهاد خانواده درستی داشتن. البته من خودم به شخصه افراد زیادی که وضع مالی خوبی دارن از دور میشناسم که زندگیشون با توجه به اینکه کم و کسری ندارن حال من یکی بهم میزنه همه چیز در پولدار بودن خلاصه نمیشه. سر آخر شما که خوب هستی نمیتونی نتیجه بگیری اگر بد باشی زندگیت بهتر میشه. من یکی زندگی توی جامعه ای که فقیرن ولی شرف دارن به زندگی توی جامعه ای که پولدارن ولی پا روی همه چیز میزارن ترجیح میدم

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
پست اول کاربر Armadillo کاملا تایید میشه. همه چیه گفته و جای صحبت دیگه ای باقی نگذاشته.

اول اینکه خوبی و بدی فقط یه تعریف ذهنی است و میتونه در طول تاریخ زندگی بشر تا حدود زیادی تغییر کنه.

دوم اینکه شما نمی تونی بگی یه کار خوب، واقعا خوبه و یک کار بد، واقعا بده. کاربر Armadillo در پست اولشون در این مورد مثال زدند. مثلا یه معتاد پیش شما میاد و میگه به من پول بده تا بتونم مواد تهیه کنم. فرضا شما چون از نیت طرف آگاه هستید، بهش پول رو نمیدید و به خیال خودتون کار مثبتی انجام دادید. اما اگه اون معتاد بعد از شنیدین جواب منفی از شما، برای تامین پول موادش، یک انسان رو به قتل برسونه، آیا باز هم "پول ندادن شما به معتاد" کار صددرصد درستی بوده!؟

سوم اینکه هیچ رابطه منطقی بین "انجام کار بد و گرفتار عذاب شدن" و "انجام کار خوب و دریافت خوبی" در این دنیا وجود نداره! حالا اینکه بعضی ها میگن نه؛ ما فلانی رو دیدیم که به دلیل انجام فلان کار بد، به فلاکت افتاده... دلیلش اینه که افراد وقتی یه کار بد، از شخصی می بینند، از اون لحظه تمام تمرکزشون روی زندگی طرف زووم میشه تا هر اتفاق ناگوار در زندگی شخص بدکار رو به عملهای بدش نسبت بدهند. در واقع ذهن انسان دوست داره، کسی که کار بد انجام میده، نتیجه اش رو بلافاصله ببینه! اما سیستم طبیعت اینجوری نیست!
ممنون دوست عزیز که حرفام رو کامل کردین... دقیقا به نکته درستی اشاره کردید. خوبی و بدی کلا نمی تونه وجود داشته باشه چون که اصلا وجود مطلقی نداره و هر لحظه جاش می تونه تغییر کنه. اگر فرض بگیریم که دروغگویی کاری "بد" و راستگویی کاری "خوب" هست، ممکنه اگه همیشه بخوایم بر مبنای این فرض عمل کنیم، جان خیلی ها و یا خودمون رو به خطر بندازیم و همینطور نجات هم بدیم. مثلا یه موقعیتی پیش میاد که ما اگه بتونیم راست بگیم (خوبی کنیم) ولی دروغ بگیم (بدی کنیم) به خاطر اینکه جان یکی رو حفظ کنیم، دیگه دروغمون کار بد محسوب نمیشه. و برعکس یه جا ممکنه با راست گفتنمون جان یکی رو حفظ کنیم و اگه دروغ بگیم جونش به خطر بیفته. پس اینجا باز راست گفتن کار خوب محسوب میشه. یا مثلا بحث آبروی کسی در خطر باشه. میشه خیلی راحت آبروی یه خانواده بزرگ و شناخته شده رو با گفتن یه دروغ حفظ کرد.
البته اینو بگم که من مطلقا آدم دروغگویی نیستم خودم و معتقد به اخلاق انسانی هستم و مثلا از اینجور آدما نیستم که چون پیشاپیش می دونم که چیزی به اسم خوبی یا بدی وجود نداره، پس تا می تونم به همه دروغ بگم و ظلم کنم و پدر همه رو دربیارم و از این مطمئن باشم که هیچیم نمیشه و آسیبی بهم نخواهد رسید.

کلا این داستان "فلانی خوبی کرده نتیجه اش رو می بینه" یا "فلانی بدی کرده به سزای کارهاش می رسه" رو نمی دونم این ملت بیچاره **** چطوری و از کجاشون درآوردن و بر مبنای چه مدرک و سابقه ای ورداشتن این حرف رو زدن. هیتلر میلیون ها آدم کشت آخرشم بر اثر خودکشی مرد. کجا به سزای جنایاتش رسید آخه؟ انقدر آدم های فراوانی می شناسم که تو عمرشون از به اصطلاح "خوبی کردن" به بقیه کم نذاشتن و غافل نشدن بعد سر یه تصادف خیلی الکی یا سقوط از کوه یا یه بیماری خیلی ساده خیلی راحت عمرشون تموم شده و به خاک و پایان پیوستن و بعد هم همه فراموششون کردن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا