با سلام. 
همونطور که می دونید مواد غذایی کنسرو شده که چندین سال قابل نگهداری هستند اکثرشون با کمک مواد نگهدارنده به این مدت طولانی می مونند و فاسد نمیشند؛ اما متاسفانه این مواد نگهدارنده همونطور که پدر میکروب رو در میارند و نمی ذارند رشد کنه پدر دستگاه گوارش آدم رو هم در میارن و عامل ایجاد انواع سرطان های گوارشی هستند.
حالا اگر دقت کرده باشید روی بسته بندی بعضی مواد غذایی (مثلا غذاهای کنسرو شده چیکا یا آبمیوه های سن ایچ) که تاریخ مصرف طولانی چند ماهه یا حتی چند ساله دارند نوشته شده "بدون ماده نگهدارنده". یه مدتیه این قضیه برام سواله که آیا این جمله درسته یا تبلیغات چرت هستش؟ مگه میشه یه ماده غذایی کنسرو شده رو بدون ماده نگهدارنده چندین ماه یا چندین سال سالم نگه داشت؟ چه جور تکنولوژی یی می خواد جلوی رشد میکروب رو توی یه محیط بسته به مدت چند سال بگیره؟
اگر اطلاعات فنی دارید ممنون میشم لطف کنید. موتوشکرم.
همونطور که می دونید مواد غذایی کنسرو شده که چندین سال قابل نگهداری هستند اکثرشون با کمک مواد نگهدارنده به این مدت طولانی می مونند و فاسد نمیشند؛ اما متاسفانه این مواد نگهدارنده همونطور که پدر میکروب رو در میارند و نمی ذارند رشد کنه پدر دستگاه گوارش آدم رو هم در میارن و عامل ایجاد انواع سرطان های گوارشی هستند.
حالا اگر دقت کرده باشید روی بسته بندی بعضی مواد غذایی (مثلا غذاهای کنسرو شده چیکا یا آبمیوه های سن ایچ) که تاریخ مصرف طولانی چند ماهه یا حتی چند ساله دارند نوشته شده "بدون ماده نگهدارنده". یه مدتیه این قضیه برام سواله که آیا این جمله درسته یا تبلیغات چرت هستش؟ مگه میشه یه ماده غذایی کنسرو شده رو بدون ماده نگهدارنده چندین ماه یا چندین سال سالم نگه داشت؟ چه جور تکنولوژی یی می خواد جلوی رشد میکروب رو توی یه محیط بسته به مدت چند سال بگیره؟
اگر اطلاعات فنی دارید ممنون میشم لطف کنید. موتوشکرم.
