آژانس هواپیمایی
pop up

آیا جی پی اس NOKIA N95 توی ایران کار میکنه؟

شروع موضوع توسط آبراهام_66 ‏10 سپتامبر 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. آبراهام_66

    آبراهام_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2007
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    :)
    سلام
    دوستان من از کرمان هستم
    امروز رفتم ان95 بخرم . یارو گفتش که GPSاش توی ایران کار نمیکنه . و باید 80 هزارتومن بدی به مخابرات تا برات فعالش کنه .
    میخواستم بدانم که مگه میشه جی پی اس کار نکنه ؟ جی پی اس با ماهواره کار میکنه و ربطی به سیم کارت و مخابرات نداره . همه جای دنیا هم باید کار کنه .
    فقط ممکنه نقشه ی ایران رو نداشته باشه . که نقشه برای من اهمیتی نداره . همین که بتونه سرعت و ارتفاع و مختصات رو نشون بده خوبه . همون جی پی اس گارمین هم نقشه اش خیلی ساده هست .

    کسی در مورد GPS این گوشی اطلاعاتی داره ؟

    ممنون:blush:
     
  2. hessam.dev

    hessam.dev کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    502
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    نه ! توی ایران کار نمی کنه . ربطی هم به مخابرات نداره ...
     
  3. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    آخر خط
    تو این تاپیک چند تا از دوستان N95 دارند و 'گفتن که از GPS به راحتی استفاده میکنند جدیدا" هم نقشه ایران ریلیز شده و نباید مشکلی موقع دریافت اطلاعات وجود داشته باشه


    پ.ن: هیچ وقت به حرف این فروشنده های بیسواد موبایل اعتماد نکنید (حرف زیاد میزنن)
     
  4. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    آخر خط
    نظر یکی از دارندگان:

     
  5. آبراهام_66

    آبراهام_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2007
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    خیلی ممنون دوست عزیز :)
     
  6. ..hamid..

    ..hamid.. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    0
    اينو كه من گفته بودم. :D

    دوست عزيز GPS تو ايران كار مي كنه. اصلا ربطي هم به مخابرات نداره. وسط بيابون هم كه باشيد به خاطر سيستم ماهواره اي موقعيتتتون رو نشون ميده.

    اون دوستمون هم كه گفته بود به حرف فروشندهاي بيسواد اعتماد نكنيد راست ميگه :). هنوز فرق GPS ؤ GPRS‌رو نميدونند.
     
  7. boxilink
  8. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    می دونیم، ابراهامی دیگه.:lol:
     
  9. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    کلا سیستم gps جدا از سیستم مخابراته و ربطی به سیم کارت نداره.

    فقط دوستانی که N95 دارن ، تو دفترچه راهنمای موبایل ننوشته که GPS موبایل چند فرکانسه هست و دقتش چقدره . چون تو ایران یه جی پی اس دو فرکانسه ارزون زیر 600 هزار تا پیدا نمیشه . اگر جی پی اس N95 دقت خوبی داشته باشه واقعا میرزه خریدنش.
     
  10. samoraee

    samoraee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    4
    اول کشویی رو میاری بالا بعد توی محیط باز تقریبا تو زاویه ی 45 درجه گوشی رو قرار می دی ماهواره رو سرچ می کنی باید حداقل سه تا ماهواره رو پیدا کنه بعد که پیدا شد سیاهی نشون می ده بهت باید به اینترنت وصل بشی اگه از ایرانسل استفاده می کنی یا اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کن تا برنامه رو از اینترنت بگیره
    خلاصه گفتم اگه خواستی بیشتر توضیح بدم
     
  11. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    :rolleyes: اگه لطف کنی.....
     
  12. samoraee

    samoraee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    4
    در مورد راه اندازی جی پی اس که مشکل خاصی نیست خیلی ساده این کار انجام میشه اگه در این مورد مشکلی داشتی موبایل فروشی ها کمکت می کنن اما مشکلی که اکثرا دارن نداشتن نقشه ی ایرانه که باید اول برنامه ی maploader رو از دانلود کنی بعد با اون برنامه نقشه ی ایران رو دانلود کنی و وارد گوشی کنی من با مپ لودر ورژن یک تونستم نقشه ی ایران رو دانلود کنم سایت www.smart2go.com ورژن دیگه ای رو داره شاید بتونی باهاش نقشه ی ایران رو دانلود کنی
     
  13. آبراهام_66

    آبراهام_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2007
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من امروز این گوشی رو خریدم
    maploader رو هم دانلود کردم .
    ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده
    [​IMG]
    شما میدونی مشکل چیه ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    آخر خط
    خب میگه گوشیتو با کابل usb و حالت انتقال داده به کامپیوتر وصل کن که نقشه از طریق مموری به مموری کارتت ریخته بشه
     
  16. آبراهام_66

    آبراهام_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2007
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    ممنون این مشکل حل شد .

    حالا الان مشکل اینه که این برنامه کل نقشه های قبلیم رو پاک کرده!:( . این maploaderی که من دارم هم اصلا نقشه های ایران رو نداره :(
     
  17. pastgirls

    pastgirls Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    2,400
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    کرج
    واسه من نو کانکشن میزنه قضیه چیه آقا من بد تو کفم چرا آخه تو gps data باید نو کانکشن بزنه هان هان