• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا حقیقتا گوگل با سایت های کپی و پیست برخورد می کند

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان داشتم الان تو گوگل یه مطلبی رو سرچ می کردم به مورد جالبی برخوردم من عین یک عنوان رو از سایتی در گوگل سرچ کردم و جالب بود البته می دونستم بیشتر سایت ها کپی می کنن ولی دیگه اینطوریشو نمیدونستم برای اون عنوان صفحه اول پر از سایت هایی بود که عنوانشون عینا کپی بود و جالب که محتوا هم کپی بود از یه بابت باعث تاسف هست که نشون میده تولید محتوای وب فارسی چقدر کمه از طرفی هم میشه اینطور استباط کرد که گوگل زیادم با کپی کارها کار نداره البته این شاید منطقی هم باشه قرار نیست وقتی کسی مقاله ای می نویسه هیچکس اون رو بازنشر نکنه البته سایتی که بار نخست مطلب رو ارسال می کنه اولین نتیجه میاد هر چند دقیق اطلاع ندارم که عمر دامنه هم موثر هست یا نه قبلا که بودبرخی از سایت هایی که مانند ربات عمل می کنند و مطالب رو هم عین سایت اصلی نشر می کنن به این خاطر ورودی رو از دست میدن که بلاخره سایت اصلی در اول هست و همراه تعدادی سایت دیگر و کاربر اگر نتایج اولیه اولین صفحه براش قابل قبول باشه هرگز به نتایج دوم یا سوم هم نمیره

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
نگران نباشید ، به ایندکس بودن وب سایت ها در صفحات اول نگاه نکنید. به مرور زمان چنان برخوردی میشه با اینگونه سایت ها که تا عمر دارن فراموش نمیکنن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
فکر نمی کنم اصلا در سیاست گوگل برخورد با چنین سایت هایی باشه چون در این صورت خیلی از سایت ها متخلف حساب میشن یادتون باشه وقتی شخصی برای بار اول مقاله ای رو می نویسه هزاران نسخه از اون کپی میشه در سطح نت که البته این روش صحیح گسترش اطلاعات هست دوستان فراموش نکنیم سایت های اسپم اصلا باید دارای شرایط خاصی باشن تا اسپم حساب بشن وقتی شما وارد سایت میشین و محتوای مورد نظر در اون سایت هست اصلا سایت اسپم محسوب نمیشه نمی دونم یادتون هست یا نه قبلا سایت هایی بودن که توش هیچ چیزی وجود نداشت جزدیتابیسی از کلمات کلیدی اونطور سایت ها اسپم هستند یعنی شما با جستجویی وارد سایتی میشی ولی مطلب مورد نظرت داخل اون سایت وجود نداره
ولی در کل باید گفت تولید محتوا خیلی کمه به نظرم اگر وبلاگ ها و صاحبان سایت های اصولی به سمتی حرکت کنند که حق عضویت سالیانه یا ماهیانه دریافت کنن خیلی از افرادی که الان دارن کار کپی می کنن رغبت پیدا می کنن برای تولید محتوای ناب و تازه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پیشنهاد می کنم برای یافتن پاسخ پرسشتان، جستجویی در بخش «موتور های جستجو و مبانی سئو» در همین فوروم انجام دهید. در این باره به صورت مفصل بحث شده.

اما خلاصه:

0- سایتهای اسپم و سایتهای کپی کار دو مقوله جدا از هم هستند. با سایتهای اسپم قطعاً برخورد میشه(حالا ممکنه بعد از یک روز یا ممکنه بعد از یکسال، یا...) اما برای کپی کاری شرایطی وجود داره.

1- کار گوگل بگیر نگیر داره! با بعضی ها برخورد شدید می کنه و بعضی ها هم به راحتی با انواع اسپم ها و کپی کاری ها در گوگل جولان میدن!!

2- معمولاً اگه سایت قدیمی یا درست و حسابی و دارای اعتبار باشه، حتی اگه 70درصد مطالب جدیدی که قرار میده، کپی پیست باشه، باز هم اون سایت رو در صفحه اول نتایج قرار میده.

3- مهمترین موضوع نحوه کپی کردنه. در حال حاضر گوگل به شرط رعایت کردن قوانین کپی رایت، با کپی پیست مشکلی نداره.

4- باید قبول کرد که عملکرد گوگل، از اونچه که در کنفرانس ها و اخبارش اعلام می کنه، ضعیف تره. اما در هر حال قوی ترین موتور جستجواست.

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره این هم به خاطر زبان سایت هست(فارسی) با سایت های انگلیسی زبان که لینک منبع رو نمیزارن به شدت برخورد میشه.
همیشه هم سایتی که اول یه مطلب رو میزاره تو رتبه یک گوگل نیست!
فقط طبق تجربه خودم عمر دامنه هیچ تاثیری تو نتایج نداره و تا به حال از هیچ سئو کاری نشنیدم که عمر دامنه تاثیر داره تو نتایج.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عمر دامنه در نتیجه گوگل تاثیر داره به شرطی که دامنه فعال بوده باشه نه دامنه ای که پارک بوده یا اصلا فعال نبوده ...

کپی کردن مشکلی ایجاد نمیکنه مگر اینکه ریپورت بشه :)

من با کپی کردن به رتبه 80 الکسا ایران هم رسیدم و هیچ اتفاقی هم بجز فیلتتتتر شدن مانع بازدید سایت نشد ...
البته دوستان که ریپورت میکنن هم میتونن مانع ورودی گوگل بشن ولی در غیر اینصورت گوگل به ندرت برخوردی میکنه ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
عمر دامنه در نتیجه گوگل تاثیر داره به شرطی که دامنه فعال بوده باشه نه دامنه ای که پارک بوده یا اصلا فعال نبوده ...

کپی کردن مشکلی ایجاد نمیکنه مگر اینکه ریپورت بشه :)

من با کپی کردن به رتبه 80 الکسا ایران هم رسیدم و هیچ اتفاقی هم بجز فیلتتتتر شدن مانع بازدید سایت نشد ...
البته دوستان که ریپورت میکنن هم میتونن مانع ورودی گوگل بشن ولی در غیر اینصورت گوگل به ندرت برخوردی میکنه ...

ریپورت که اگر سایت دارای محتوای وقعی باشه فکر نکنم موردی پیش بیاد اما الان تعدادی سایت هستن که فقط از فید عنوان و خلاصه رو میزارن و در واقع کار بر به هدفش نمیرسه به نظرم اونطور سایت ها مورد دارند والا الان اکثر سایت ها کپی کننده هستن

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
من 99.9 درصد مطالب سایتم اختصاصی هست و کلا از حدود 1500 مطلب سایت 15 تاش کپی بود . سایت منبع یک مطلب رو ریپورت داده بود و گوگل سایت رو دیگه ایندکس نمیکرد و پیام داد بعد از حذف مطلب خبر بدید تا سایتتون از لیست سیاه خارج بشه. منم همین کارو کردم و بعد 3،4 روز سایت برگشت و گوشمو پیچوندم که دیگه کپی نکنم حتی یک مطلب ! :) البته به قول دوستان خیلی از سایت ها دارن نون کپی پیست کردن رو میخورن :(

بالا