• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا خرید دامنه های بین المللی یک ریسک بزرگه ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
با سلام خدمت دوستان .

با توجه به بحث ملی شدن اینترنت و این حرفا ، اگر حتی 1% هم احتمال عملی شدن این طرح رو بدیم که دیگه احتمالش بیشتر از این حرفاس در نتیجه من فکر میکنم :

دیگه دامنه های بین المللی ( .com - .net - .org ) دیگه داخل ایران کار نمیکنه و خرید اینطور دامنه ها و راه اندازی سایت روی این دامنه ها یه ریسک میتونه باشه که در نهایت مجبور بشید انتقال بدین روی دامنه ملی.

حالا نظر شما چیه ؟ به نظر شما اینی که گفتم درسته ؟

اگه درسته فکر میکنید تکلیف سایتهایی که روی دامنه های بین المللی هستن چی میشه ؟

تکلیف گوگل چی میشه ؟ جایگزینش چی میتونه باشه ؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
بیخیال بابا. مگه میشه همه سایتهای غیر ایرانی رو ببندند :D
اینا خودشونم نمیدونند منظورشون از "اینترنت ملی" چیه.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
تعریف اینترنت ملی:
موضوعی است که با عناوین مختلف در انجمن ها در مورد ان گفتگو می شود :دی کاربرد ان ایجاد محیطی دوستانه همراه باتفکر برای دور هم بودن است :دی

عزیزم هیچ اتفاقی در مورد قطع اینترنت یا دامنه ها یا ... نمیوفته خیالت از هر لحاظ راحت باشه :)

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
نه بابا تا بخوان این کارها رو انجام بدن 100 سال طول میکشه . یادش بخیر قرار بود سیستم عامل ملی راه بندازن . این همه مدت گذشت هنوز تو دانشگاه ها هم نتونستند لینوکس نصب کنند . بهر حال بعید میرسه بخوان رو دامنه ها مانور بدن . اینجوری باشه مثلا sanjesh.org رو میخوان چه کار کنن . خیلی از سایت ها هستند که دامنه خارجی دارن .

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
این همه هزینه کردن تا ضریب نفوذ اینترنت تو ایران زیاد بشه. این همه هزینه تجهیزات و فیبر نوری و پهنای باند و پورت ADSL و زیرساخت و قانون و ... شده، بعد حالا بیان همه چیزو تعطیل کنن ؟؟ البته که چنین کاری در ایران اصلا عجیب نیست!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
فعلا که ادوردز گوگل دامین ir را فیلتر کرده و کم کم خود گوگل و بقیه سایتها هم این کار را خواهد کرد، اوضاع ممکلت هم که مشخص نیست، بحث هسته ای جدیه، چه بسا یک حمله ای بشه و همه چیز به هم بریزد، در این شرایط ریسک دامینها و هاستهای خارجی کمتره، هرچی بشه حداقل چند تا ایرانی مقیم خارج سایت ما را می بینند.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
وزی ارتباطات با اشاره به تکلیف این وزارتخانه در تکمیل شبکه مذکور تا پایان برنامه پنجم یادآور شد: البته این بدان معنا نیست که در پایان برنامه پنجم، استفاده از این برنامه را آغاز خواهیم کرد. این شبکه به مرور در حال طراحی و ایجاد است و امیدواریم تا پایان برنامه پنجم تکمیل شود، در حال حاضر طراحی‌های اصلی این شبکه انجام شده و در بسیاری از استان‌ها حدود 25 استان از 6 استان کشور این شبکه آماده و در 6 استان دیگر در حال آماده سازی است.

به گفته وی، البته هنوز هیچ استانی زیربار این شبکه نرفته و باید تمام استان‌ها به یکباره زیر بارشبکه بروند، امیدواریم تا 3 ماهه نخست سال 91 فاز نخست این شبکه به بهره‌برداری برسد. در فاز نخست در واقع ظرفیت مراکزی که وظیفه حفظ و نگهداری اطلاعات را دارند ایجاد و تکمیل شده و به مرور وارد شبکه می‌شوند.

فکر نمیکنم که ایندفعه ام قضیه جدی نباشه .

اما چیزی که ادگاه گفت رو هم تایید میکنم ، با شرایطی که ایران داشه و مشکلاتش با کشورای دیگه امکان حمله هم هست .

من در کل دو تا راه به ذهنم میرسه که خودم دومیش رو انتخاب کردم .

1- بگیم امیدی به آینده وب ایران نیست و کلا جمع و جور کنیم .

2- بگیم بیخیال هر چی شد شد و کارمون رو اداه بدیم .

راستی دوستان گوگل واسه من دیگه با https بالا نمیاد و http لود میشه واسه شما چطور ؟ ولی سرعتش عالی شده هرچی سرچ میکنم به ثانیه نمیکشه که جواب میده .

بالا