• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا راه اندازی فروشگاه اینترنتی و همکاری در فروش ، حتماً نیازمند دفتر هست ؟ + سوالات دیگر ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوستان من یک فکرایی برای احداث فروشگاه اینترنتی دارم ، تاپیکهای قدیمی زیادی رو خوندم ولی یکی دو تا مسئله همچنان ذهنم رو درگیر کرده ...
ممنون دوستان و اساتید میشم اگه تجربیات ارزشمندشون رو در اختیار من بگذارند ...
ببخشید اگه سوالات پیش پا افتاده و شاید هم برای بعضی ها خنده دار هست ... :D

مهم ترین مسئله این که آیا حتماً نیاز به جایی مثل دفتر یا یه همچین چیزی داره ؟

و مسئله بعدی این که روش تأمین اجناس فروشگاه اینترنتی چجوری هست ؟

من یه قیمت از بعضی دوستان گرفتم حدوداً گفتند 3-4 تومن خرج طراحی سایت میشه ؛ و طبق برآورد خودم 4-5 تومن هم تبلیغات و حدود 5 تومان جنس اولیه ؛ اگه خرج دیگه ای هم داره یا توی موارد بالا اشتباه حساب کردم ممنون میشم راهنمای کنید.

اگه سوال دیگه ای هم داشتم همینجا مزاحمتون میشم ...

متشکرم

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
مهم ترین مسئله این که آیا حتماً نیاز به جایی مثل دفتر یا یه همچین چیزی داره ؟
خیر , تو همون خونه هم میشه فعالیت کرد . فقط نیاز به یه شماره ثابت داره جهت اطمینان بیشتر , البته به چند نفر برای بسته بندی هم نیاز دارین .
و مسئله بعدی این که روش تأمین اجناس فروشگاه اینترنتی چجوری هست ؟
بسته به محصولاتتون تعداد زیادی عمده فروش هست که پیداکردنشون خیلی راحت هست , و رو تعداد خیلی پایین مثل 6 تا هم با قیمت به صرفه جنس رو برای شما ارسال میکنند .
من یه قیمت از بعضی دوستان گرفتم حدوداً گفتند 3-4 تومن خرج طراحی سایت میشه ؛ و طبق برآورد خودم 4-5 تومن هم تبلیغات و حدود 5 تومان جنس اولیه ؛ اگه خرج دیگه ای هم داره یا توی موارد بالا اشتباه حساب کردم ممنون میشم راهنمای کنید.
سیستم اختصاصی میخواین باشه ؟
5 ت برای تبلیغات به نظرتون زیاد نیست ؟ :blush: به نظر برای استارت نصف این مبلغ هم میتونه سیستم شما رو به خوبی معرفی کنه . که بعد ها میتونین هر ماه یه مبلغی رو تزریق کنین برای تبلیغات
جنس اولیه همون 5 ت کافیه .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
خیر , تو همون خونه هم میشه فعالیت کرد . فقط نیاز به یه شماره ثابت داره جهت اطمینان بیشتر , البته به چند نفر برای بسته بندی هم نیاز دارین .

بسته به محصولاتتون تعداد زیادی عمده فروش هست که پیداکردنشون خیلی راحت هست , و رو تعداد خیلی پایین مثل 6 تا هم با قیمت به صرفه جنس رو برای شما ارسال میکنند .

سیستم اختصاصی میخواین باشه ؟
5 ت برای تبلیغات به نظرتون زیاد نیست ؟ :blush: به نظر برای استارت نصف این مبلغ هم میتونه سیستم شما رو به خوبی معرفی کنه . که بعد ها میتونین هر ماه یه مبلغی رو تزریق کنین برای تبلیغات
جنس اولیه همون 5 ت کافیه .

سلام

ممنونم که افتخار دادید و تجرییاتتون رو به اشتراک گذاشتید.

آره سیستم اختصاصیه چون ایده پشتشه ... برای همین هزینه تبلیغات رو بالا گفتم چون یه فکرایی هم دارم ;)

شدیداً دنبال یه سرمایه گذارم که ایده رو مشترک بشم باهاش و پروژه رو 50-50 جلو ببریم ... البته هنوز دارم تلاش می کنم خودم سرمایه جور کنم چون حیفه :D

پس گفتین چند نفر برای بسته بندی می خواد ! یعنی باید کسی رو استخدام کنم ؟ آخه اینجوری یه نمه ناجور میشه دیگه خونه آدم، خونه نیست :D

بعد این سیستمهای پستی اینجوریه که مثلاً میاد از من جنس رو تحویل میگیره میده به مشتری ؟

میگم ببخشید که سوال پیچتون کردم ها ! :D آخه در این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و خام و خامم !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
درود
به نظر من فقط سرمایه کافی نیست , اینجوری که میگید اطلاعات و تجریبه ای در این کار ندارید
به نظر من این پول رو جایی که تجربه یا اطلاعاتی در اون دارید به کار بگیرید
چون با سرمایه های بسیار بیشتر وارد این عرصه شدن و شکست خوردن , نمونه شکست خورده : ادگاه
نمیخوام نا امیدتون کنم , فقط میخوام یکم بیشتر به این مساله فکر کنید تا شما هم شکست نخورید

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
درود
به نظر من فقط سرمایه کافی نیست , اینجوری که میگید اطلاعات و تجریبه ای در این کار ندارید
به نظر من این پول رو جایی که تجربه یا اطلاعاتی در اون دارید به کار بگیرید
چون با سرمایه های بسیار بیشتر وارد این عرصه شدن و شکست خوردن , نمونه شکست خورده : ادگاه
نمیخوام نا امیدتون کنم , فقط میخوام یکم بیشتر به این مساله فکر کنید تا شما هم شکست نخورید

سلام

متشکرم ، حرفتون منطقیه ... برای همین به فکر سرمایه گذر و مخصوصاً سرمایه گذاری که خودش دستی تو کار داره هم هستم ... من ایده پردازی و مدیریت قوی دارم و میخوام با تجربه و سرمایه دیگری مچ بشم ...

اگر پیشنهاد و تجربه دیگری دارید که آن را با من در میان بگذارید ممنون شما می شوم. :)

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
سلام

ممنونم که افتخار دادید و تجرییاتتون رو به اشتراک گذاشتید.

آره سیستم اختصاصیه چون ایده پشتشه ... برای همین هزینه تبلیغات رو بالا گفتم چون یه فکرایی هم دارم ;)

شدیداً دنبال یه سرمایه گذارم که ایده رو مشترک بشم باهاش و پروژه رو 50-50 جلو ببریم ... البته هنوز دارم تلاش می کنم خودم سرمایه جور کنم چون حیفه :D

پس گفتین چند نفر برای بسته بندی می خواد ! یعنی باید کسی رو استخدام کنم ؟ آخه اینجوری یه نمه ناجور میشه دیگه خونه آدم، خونه نیست :D

بعد این سیستمهای پستی اینجوریه که مثلاً میاد از من جنس رو تحویل میگیره میده به مشتری ؟

میگم ببخشید که سوال پیچتون کردم ها ! :D آخه در این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و خام و خامم !
خواهش میکنم !
ببینید اگه سفارشات بالا باشه مطمئنا تنهای نمیتونید به سفارشات برسید , مثلا میتونید از داداشی , فامیلی چیزی کمک بگیرید :happy:
پست هم بستگی به شهرتون داره , البته در اصل باید بیان و سفارشات رو از شما بگیرن ولی بعضی شهرها متاسفانه اینجوری نیست ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
خواهش میکنم !
ببینید اگه سفارشات بالا باشه مطمئنا تنهای نمیتونید به سفارشات برسید , مثلا میتونید از داداشی , فامیلی چیزی کمک بگیرید :happy:
پست هم بستگی به شهرتون داره , البته در اصل باید بیان و سفارشات رو از شما بگیرن ولی بعضی شهرها متاسفانه اینجوری نیست ...

آهان !
بعد پست که میاد دم در خونه میگیره آدرس مبدأ که خونه من باشه هم اینجوری میرسه دست همه مشتری ها ؟! :eek:

من تو تهران هستم خوشبختانه ... و حدس میزنم تو تهران پست بیاد خودش بگیره ، درسته ؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
آهان !
بعد پست که میاد دم در خونه میگیره آدرس مبدأ که خونه من باشه هم اینجوری میرسه دست همه مشتری ها ؟! :eek:

من تو تهران هستم خوشبختانه ... و حدس میزنم تو تهران پست بیاد خودش بگیره ، درسته ؟

بسته های منطقتون توسط مامور اون منطقه جمع آوری و به پست برده میشه و بعدش هم که روال عادی ...

ecommerce

Registered User
لایک‌ها
1
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بانک-ها چطور سرویس می دن؟ مثلا اینکه ب به درگاه بانک ها وصل میشیم؟ چه جوری میشه اونا رو راضی کرد که پول رو به حسابمون بریزن و چه سیستمی بابت اون دارند؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من يه تومن فعلا بريز توي كار شاپ بزن وقتي لم كار دستت اومد سرمايتو وارد كن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بانک-ها چطور سرویس می دن؟ مثلا اینکه ب به درگاه بانک ها وصل میشیم؟ چه جوری میشه اونا رو راضی کرد که پول رو به حسابمون بریزن و چه سیستمی بابت اون دارند؟
باید پذیرنده اینترنتی (درگاه اینترنتی) بگیرید، معمولا شرکت نامه یا جواز کسب میخوان.

بالا