exchanging

آیا رجیستر هنوز هست؟

شروع موضوع توسط gamekhor2007 ‏28 فوریه 2008 در انجمن Windows Mobile

  1. gamekhor2007

    gamekhor2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    470
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    خوزستان
    بچه ها یه مغازه شیراز پیدا کردم Touch تایوانی رو میده 500 ولی میگه تو شبکه نیست!جریان چیه.pocket pc ها قفل خاصی دارن یا واقعا مشکل رجیستر هست؟اگر ازش بخرم خودم میتونم ببرم رجیستر کنم یا اگر قفل داره با برنامه خاصی باز کنم؟
     
  2. vocian

    vocian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    999
    تشکر شده:
    4
    اگه رجیستر نشده در تهران میشه . نمیدونم شیراز جایی باشه . هزینه ای هم نداره. فقط قبلش یه ایرانسل بزار ببین مشکل از رادیوای خود دستگاه نباشه
     
  3. gamekhor2007

    gamekhor2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    470
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    خوزستان
    جریان رادیوای چیه؟بیشتر توضیح میدید
     
  4. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    شاید lock شدست....
     
  5. gamekhor2007

    gamekhor2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    470
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    خوزستان
    بیزحمت بیشتر توضیح بدید
     
  6. amirmw

    amirmw Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    595
    تشکر شده:
    3
    ببین اگر دستگاه لاک باشه یعنی این معنی رو میده که فقط با سیم کارت های یک اپراتور خاص آنتن دهی می کنه ... به عنوان مثال مثلا فقط با سیم کارت های O2 اروپا آنتن می ده ...
    ولی اگر رجیستر نباشه و بحث ۀنلاک نباشه می تونی یه ایرانسل بندازی ازش استفاده کنی ... (مشکل رادیویی همون مشکل نتورک کانکشنه ... یعنی مشکلات ناشی از وصل نشدن به شبکه مخابرات)
     
  7. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    البته امیر جان الان دیگه مشکل لاک بودن هم حله.
    واقعا به صرف اینه که ادم یه دونه لاک شده بگیره خودش انلاک کنه.(من چند وقت پیش میخواستم یه دونه touch لاک شده بگیرم نصف قیمت واسه یکی بعد انلاکش کنم, که البته فعلا منصرف شدم)
     
  8. PersianData

    PersianData کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    1
    من 3 تا tytnII به دستم رسیده که پک امریکایی هست رو جعبه AT&T wireless زده و الان هیچکدومشون تو شبکه کار نمیکنن یکی از دوستان اینجا میگفت تو xda-developper یه CID unlucker هست که در صورت نصب مشکل رجیستر حل میشه ؟ ممنون میشم شما و اساتید دیگه راه حلی پیشنهاد کنید که مشکل رجیستر اینها حل بشه .
    ممنوونم .
     
  9. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    من كه فكر كنم هر رام جديدي كه مي خوايم بريزيم يك UNLOCK اولش داره ؟ مگه نه ؟ شما يكي از اين گوشي ها رو آزمايشي با www.xda-developers.com به ويندوز جديد ارتقا بدين، اگه كار كرد كلي هم پول از طرف بگيرين بقيه رو براش update كنين !
     
  10. manuelcalavera

    manuelcalavera Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    2,801
    تشکر شده:
    8
    رجیستر که دوباره به راهه !
     
  11. vocian

    vocian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    999
    تشکر شده:
    4
    تو سایت میتونی گوشی رو رجیستر کنی (فعلا )
    نگران نباش
     
  12. siavash78

    siavash78 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,161
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آبادان

    یک مساله ای هست. وقتی شما رام رو میخواید نصب کنید رام میره cid دستگاه رو چک می کنه که لاک نباشه. اگر لاک باشه یعنی مثلا مثل همین تی موبایل هادو حالت پیش میاد. یکی این که رام نصب نمیشه(احتمال ضعیف) یا نصب میشه ولی وسط کار یا آخر کار! دستگاه رو برک می کنه. نتیجه اینکه حتما باید با سی آی دی آنلاکر دستگاه رو آنلاک کنید. (دارای ریسک هست این قضایا کلا)
    اگه اشتباه نکنم ایکس فرهاد پست های بسیار مفیدی در باب این قضایا داره.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. m.r.xboxlive

    m.r.xboxlive Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Esfahan
    تو چه سایتی؟
     
  15. m.r.xboxlive

    m.r.xboxlive Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Esfahan
    کسی نبود جواب بده؟؟؟
     
  16. naran1

    naran1 کاربر فعال هنر های ترسیمی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,944
    تشکر شده:
    1,543
    شما می توانید هر گوشی که از اون ور بیاریید در سایت www.mci.ir ثبت کنید :rolleyes: