• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا روشی برای پرسرعت کردن خطوط تلفن وجود دارد ؟

skyupper2

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان وقتتان بخیر
yes.gif

من در محل کارم چند تا دوربین مدار بسته گذاشتم که تمامی آنها به دستگاهی وصل شده تا بتوانم از خانه توسط مودم به این دستگاه کانکت شوم و بتوانم از خانه نیز تمامی دوربین ها را مشاهده کنم
مشکل اینجاست که سرعت دریافتم خیلی پایین در حدود 33 کیلوبیت و تصاویر بسیار آهسته نشان داده می شود
خواستم بدونم آیا مخابرات برای حل این مشکل راه حلی دارد یا ....
لطفا کسانیکه میدونن مرا راهنمایی کنند
ear.gif

Last edited:

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
خب باید روش وصل شدن به اینترنت رو تغییر بدین، البته به صورت دو طرفه
محل کار رو مجهز به اینترنت پرسرعت کنین، مثلا ADSL، بیسیم، WiMax یا روش های دیگه (سرعت 512 به بالا، حتما مودم روتر باید داشته باشه و حتما هم IP Static باید بگیرین)
توی خونه هم حداقل اینترنت با سرعت 512 بگیرین که تصویر به صورت ممتد نشون داده بشه
حتما در هر دو طرف هم توجه کنید که اشتراک اینترنت بدون محدودیت حجمی باشه، چون به خاطر انتقال ویدئو، تبادل اطلاعات زیاد هست

چیز زیادی نیست در کل !!!

skyupper2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنماییت
ولی من جایی شنیده بودم شرکت های خصوصی با نام تپ در مخابرات وجود دارند ، که تجهیزاتی را برای بالا بردن خطوط دریافت کننده اختصاص میدهند خواستم بدونم کی میدونه هزینه اش چقدر است اصلا امکاناتی با این مضمون وجود دارد ؟

Last edited:

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
اونا شرکت های PAP هستن !! که تجهیزات ADSL رو توی مرکز مخابراتی نصب میکنن، از مرکز مخابراتی (یعنی با کابل تلفن) یا DialUp میاد بیرون یا ADSL (یا مخلفات DSL)

skyupper2

Registered User
لایک‌ها
3
فرمایش شما درست است من فردا میرم مخابرات پیگیری کنم ببینم جریان از چه قراره

Last edited:

moji1024

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما می تونید از خطوط لیز یا همون استیجاری استفاده کنید با هر سرعتی که خواستید
البته اگر در دوطرف ارتباطتون از مودم های اکسترنال استفاده کنید سرعتتون تا 48 یا حتی 56 هم میره

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
از همون DSL استفاده کنید. نیازی هم نیست اشتراک اینترنت بگیرین. کافیه یک ارتباط Point to Point برقرار کنید. اکثر شرکتهای پپ این کارو میکنن. هزینش از اینترنتADSL + IP Static خیلی کمتر میشه.
البته منوط به اینه که مرکز مخابراتی محل کار و خونتون هر دو جزء مراکز مخابراتی تحت پوشش باشند.

بالا