آژانس هواپیماییexchanging

آیا ری استارت شدن کامپیوتر بعد از وصل شدن به اینترنت مشکل zoneAlarm است!!!

شروع موضوع توسط persian-earning ‏24 ژانویه 2006 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    الآن چند روزه که بعد از وصل شدن به اینترنت کامپیوترم ری استارت میشد و بعد کلی تفکر:blink: حدس زدم که مشکل از ZoneAlarm که حدسم نیز درست از آب در اومد چون بعد از آنیستال کردن ZoneAlarm دیگه کامپیوترم ری استارت نشد.

    وقتی بک آپی که از ویندوزم داشتم(منظور بک آپ کلی است که با نورتن گاست گرفتم) ری استور کردم و بعد ZoneAlarm را نصب کردم بازم مشکلم حل نشد

    برای همین دوباره سی دی ویندوز را گذاشتم و از اول نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد.
    منتهای این باز یک تفاوت داشت یعنی بار اول بعد از نصب ZoneAlarm برای وصل شدن به اینترنتمشکلی نداشتم ولی بار بعدی کامپیوتر ری استارت شد

    به نظر خودم مشکل از internet log fileهایی است که ویندوز درست می کنه!!!

    ممنون میشم زودتر جوابمو بدید چون الآن کامپیوترم بدون فایروال است:wacko:
     
  2. Sherpa

    Sherpa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    60
    محل سکونت:
    بارگاه سوم
    سلام

    دوست عزيز به احتمال زياد كامپيوتر شما نوعي ويروس داره ، قبل از هر اقدامي با يك آنتي ويروس آپديت شده كليه درايو ها را چك كن . احتمال ضعيف تر مشكل درايور مودم است . احتمال مشكل زون آلارم خيلي كمتره.

    موفق باشي
     
  3. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    کلا zone alarm ضد هکه از یه انتی ویروس دیگه که fire wall داره استفاده کن مثلا bitdefender خیلی خوبه.
    البته من zone alarm دارم مشکل شما رو ندارم.
     
  4. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    این نورتون گست رو کسی به من پیشنهاد کرد شما داری اینو میتونی اینجا بذاری برام؟؟؟؟
     
  5. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    مطمئنی ویندوزت با service pack 2 هست؟!؟؟ یه وقت بلاستر و اینا نداشته باشی!!! :D
     
  6. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    به جای برنامه های بچه گانه ای مثل ZoneAlarm ،
    از McAfee Desktop Firewall استفاده کن تا خیالت راحت باشه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    نورتون گوست رو بیخیال بشید.
    اگه بخواهید ، برنامه هایی بهتر از اون براتون میدارم.
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    زون آلارام با فايروال ويندوز تداخل ميكنه برو تو كنترل پنل فايروال ويندوز رو ديسيبلكن.

    براي حل مشكلت برو كنترل پنل قسمت سيستم بعد قسمت ادونس بعد قسمت استارتاپ اند ريكاوري قسمت ستينگ تو قسمت سيستم فيلور تيك اتوماتيكالي ريستارت رو بردار
     
  10. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    من آخرین نسخه آنتی ویروس کاسپرسکی پرو با لایسنس کی معتبر دارم وکاملا آپدیت شده!!!

    حامد جان من دارم ولی فکر کنم نسخه 7 است برای همه تازه ترین نسخه که دو ماه پیش در اومده که ورژن 10 است را لینک دانلودش با اکتیویت کاملش را برات می زارم .
    http://www.uploading.com/?get=L1W6LQLJ

    من کی گفتم service pack 2 است:blink: ؟ سرویس پک 1 است.
    :blink: :blink: :blink: زون آلارم بچه گانه است:blink: :blink: :blink:
    بزار امتحان کنم نتیجش را می گم
     
  11. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    ایول جواب داد!!!!
    فقط بار اول بعد از انجام اینکار که به اینترنت کانکت شدم یک فتال ارور زیبا داد و بعد از ری استارت کردن دیگر این مشکل را نداشتم.
    فقط فکر می کنید برای چی این دو با هم کانفیلیکت دارند؟
     
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    تقریبن شبیه موردی که هنگام نصب دوتا آنتی ویرپس همزمان به وجود میاد ،
    چون هر دو تلاش میکنند که به منابع یکسان و مشخصی از سیستم دسترسی داشته باشند ،
    و این موجب هنگ کردن سیستم میشه ،
    شبیه این قضیه در مورد فایر وال ها هم صادق است.
     
  13. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    ای بابا !! دلمون الکی خوش بود
    همچین هم درست نشده و بعضی مواقع بعد از 4 و 5 بار ری استارت شدن کامپیوتر می تونم به اینترنت وصل شم.

    بعد از ری استارت شدن یک پیغام مبنی بر اینکه The system has recovered from a serious error.میاد.
    بعد در قسمت for more information about this error و در قسمت error report contents اسم فایلهای زیر می آید:
    C:\WINDOWS\Minidump\Mini012506-03.dmp
    C:\DOCUME~1\Milad\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    Error Report کن.