مبارکه. کی زن گرفتی! شیرینی که ندادی عروسی هم دعوت نکردی:general509:
دروغ گفتم بجان کوشا
مبارکه. کی زن گرفتی! شیرینی که ندادی عروسی هم دعوت نکردی:general509:
زن متحصص که ماهی صد میلیون در بیاره میدونی چه نعمتیه؟ از این زاویه تالا به قضیه نگاه کرده بودی؟:general705: بگذریمدروغ گفتم بجان کوشا. من منتظرم سهیل بیاد خواستگاریم
زن متحصص که ماهی صد میلیون در بیاره میدونی چه نعمتیه؟ از این زاویه تالا به قضیه نگاه کرده بودی؟:general705: بگذریم
ربطی به تاپیک نداره ولی چرا مرد باید تامین کنه؟هرچی در بیاره مال خودشه. مخارج زندگی مشترک رو مرد باید تامین کنه. من در این مورد سنتی فکر میکنم.
من اون موقع ها جوش ميزدم قد الاغ اخرش دكتر بهم قرصي نسخه كرد با نام "راكوتان" ، فكر كنم اون موقع ميگفتن سومين قرص خطرناك جهانه ، نامرد اب بدنمو ميكشيد مثل كوير تيكه تيكه ميشدم ، لبام سريع پاره ميشد اگر كرم نميزدم خون ميپاشيد ، اصن يه وضيي همش بايد شير ميخوردم، خلاصه اون موقع خوردم و پدرم در امد ولي خوب شدم. اگر تا الان سرطان نگرفتمو ديگه نميدونم خخخخ. اون موقع راكوتانا اصل بود الان پيشنهاد نميدم چون اگر ايراني نباشه ١٠٠٪ چينيه خخخ.
هروقت مرد شدی میفهمی [emoji1]ربطی به تاپیک نداره ولی چرا مرد باید تامین کنه؟
ربطی به تاپیک نداره ولی چرا مرد باید تامین کنه؟
چرا زن نباید مجبور باشه بره سر کار؟:general606:چون دلش میخواد.... به نظر من زن نباید مجبور باشه که بره سر کار . اگر درآمد زن توی خونه خرج بشه، زن خودش رو مکلف میدونه که بره سر کار...به نظر من زن در حالتی باید بره سر کار که از نوع کار و محیط کاری لذت ببره
چرا زن نباید مجبور باشه بره سر کار؟:general606:
من اون موقع ها جوش ميزدم قد الاغ اخرش دكتر بهم قرصي نسخه كرد با نام "راكوتان" ، فكر كنم اون موقع ميگفتن سومين قرص خطرناك جهانه ، نامرد اب بدنمو ميكشيد مثل كوير تيكه تيكه ميشدم ، لبام سريع پاره ميشد اگر كرم نميزدم خون ميپاشيد ، اصن يه وضيي همش بايد شير ميخوردم، خلاصه اون موقع خوردم و پدرم در امد ولي خوب شدم. اگر تا الان سرطان نگرفتمو ديگه نميدونم خخخخ. اون موقع راكوتانا اصل بود الان پيشنهاد نميدم چون اگر ايراني نباشه ١٠٠٪ چينيه خخخ.
داداش شما چه مدت مصرف کردی ؟ چند سالت بود ؟من اون موقع ها جوش ميزدم قد الاغ اخرش دكتر بهم قرصي نسخه كرد با نام "راكوتان" ، فكر كنم اون موقع ميگفتن سومين قرص خطرناك جهانه ، نامرد اب بدنمو ميكشيد مثل كوير تيكه تيكه ميشدم ، لبام سريع پاره ميشد اگر كرم نميزدم خون ميپاشيد ، اصن يه وضيي همش بايد شير ميخوردم، خلاصه اون موقع خوردم و پدرم در امد ولي خوب شدم. اگر تا الان سرطان نگرفتمو ديگه نميدونم خخخخ. اون موقع راكوتانا اصل بود الان پيشنهاد نميدم چون اگر ايراني نباشه ١٠٠٪ چينيه خخخ.
هجده سالم بود يادم نيست فكر كنم ٦ ماه و بلي خوب شدم اما پدرم درامد،داداش شما چه مدت مصرف کردی ؟ چند سالت بود ؟
بعد از قطع راکوتان برنگشت ؟ خوب خوب شدی دیگه؟
داداش شما چه مدت مصرف کردی ؟ چند سالت بود ؟
بعد از قطع راکوتان برنگشت ؟ خوب خوب شدی دیگه؟
فقط قبلش بايد دكتر پوستت ازمايش بده شايد شايد با راه حل هاي پايين تر جوش شما خوب باشه مال من غول بازي بودبخور نترس
به تبلیغات علیه این دارو توجه نکن
یکی از سیف ترین داروای موجود بازاره.عوارضشم بعد یه مدت یکی دوماهه بدنت عادت میکنه و از بین میره( خشکی لب و به ندرت خون دماغ)
پ ن : انجمنهای پرشین تولز به دلیل تغییرات فنی برای مدتی غیر فعال است. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم
جوش شما بد بود ؟ سر باز بود یا زیر پوستی ؟فقط قبلش بايد دكتر پوستت ازمايش بده شايد شايد با راه حل هاي پايين تر جوش شما خوب باشه مال من غول بازي بود)))