• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما درگیرجوش صورت بودین ؟ راسته میگن ...؟

آیا شما درگیرجوش صورت بودین ؟

• خیر

Votes: 20 31.3%
  • بله و با مصرف دارو خوب شد - در صورت تمایل در تاپیک دارو رو نام ببرید

Votes: 4 6.3%
  • بله و خودش در سن 25 سالگی خوب شد

Votes: 12 18.8%
  • بله و خودش در سن 26 سالگی خوب شد

Votes: 1 1.6%
  • بله و خودش در سن 27 سالگی خوب شد

Votes: 0 0.0%
  • بله و خودش در سن 28 سالگی خوب شد

Votes: 2 3.1%
  • بله و خودش در سن 29 سالگی خوب شد

• بله و خودش در سن 30 سالگی خوب شد

• بله ولی لامصب هنوز خوب نشده

Votes: 25 39.1%

• Total voters
    64

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
دروغ گفتم بجان کوشا :p. من منتظرم سهیل بیاد خواستگاریم
زن متحصص که ماهی صد میلیون در بیاره میدونی چه نعمتیه؟ از این زاویه تالا به قضیه نگاه کرده بودی؟:general705: بگذریم

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
من اون موقع ها جوش ميزدم قد الاغ اخرش دكتر بهم قرصي نسخه كرد با نام "راكوتان" ، فكر كنم اون موقع ميگفتن سومين قرص خطرناك جهانه ، نامرد اب بدنمو ميكشيد مثل كوير تيكه تيكه ميشدم ، لبام سريع پاره ميشد اگر كرم نميزدم خون ميپاشيد ، اصن يه وضيي همش بايد شير ميخوردم، خلاصه اون موقع خوردم و پدرم در امد ولي خوب شدم. اگر تا الان سرطان نگرفتمو ديگه نميدونم خخخخ. اون موقع راكوتانا اصل بود الان پيشنهاد نميدم چون اگر ايراني نباشه ١٠٠٪ چينيه خخخ.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
زن متحصص که ماهی صد میلیون در بیاره میدونی چه نعمتیه؟ از این زاویه تالا به قضیه نگاه کرده بودی؟:general705: بگذریم

هرچی در بیاره مال خودشه. مخارج زندگی مشترک رو مرد باید تامین کنه. من در این مورد سنتی فکر میکنم :p.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
من اون موقع ها جوش ميزدم قد الاغ اخرش دكتر بهم قرصي نسخه كرد با نام "راكوتان" ، فكر كنم اون موقع ميگفتن سومين قرص خطرناك جهانه ، نامرد اب بدنمو ميكشيد مثل كوير تيكه تيكه ميشدم ، لبام سريع پاره ميشد اگر كرم نميزدم خون ميپاشيد ، اصن يه وضيي همش بايد شير ميخوردم، خلاصه اون موقع خوردم و پدرم در امد ولي خوب شدم. اگر تا الان سرطان نگرفتمو ديگه نميدونم خخخخ. اون موقع راكوتانا اصل بود الان پيشنهاد نميدم چون اگر ايراني نباشه ١٠٠٪ چينيه خخخ.

راکوتان و اکوتان و دکوتان نام تجاری همون ایزوتریتینوئینه
http://en.wikipedia.org/wiki/Isotretinoin

این دارو یجور رتینوئید به حساب میاد که از خانواده ویتامین A است. بخاطر همین میگن بجای آب با شیر مصرف بشه . چون ویتامین A محلول در چربی شیره...... اشتباهی هم که اکثرا میکنن اینه که از کرم های ویتامین A برای رفع خشکی این قرص استفاده میکنن که باعث میشه عارضه بدتر بشه. با استفاده از یک کرم مرطوب کننده معمولی ، این دارو هیچ خشکی و خونریزی در لب ایجاد نمیکنه... بجان کوشا :p

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
ربطی به تاپیک نداره ولی چرا مرد باید تامین کنه؟

چون دلش میخواد :p.... به نظر من زن نباید مجبور باشه که بره سر کار . اگر درآمد زن توی خونه خرج بشه، زن خودش رو مکلف میدونه که بره سر کار...به نظر من زن در حالتی باید بره سر کار که از نوع کار و محیط کاری لذت ببره

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
چون دلش میخواد :p.... به نظر من زن نباید مجبور باشه که بره سر کار . اگر درآمد زن توی خونه خرج بشه، زن خودش رو مکلف میدونه که بره سر کار...به نظر من زن در حالتی باید بره سر کار که از نوع کار و محیط کاری لذت ببره
چرا زن نباید مجبور باشه بره سر کار؟:general606:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
چرا زن نباید مجبور باشه بره سر کار؟:general606:

برای اینکه مرد میتونه در محیط های پرتنش و تحت فشار عصبی کار کنه و زندگی خانوادگیش تقریبا لطمه نبینه.اما زن نمیتونه. البته این نظر شخصی منه:p

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453

چینی نیست ایرانیم نیست
سویسیه بسته بندیش تو تبریز
uploadfromtaptalk1419807994036.jpg

پ ن : انجمنهای پرشین تولز به دلیل تغییرات فنی برای مدتی غیر فعال است. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داروشم یکی از ایمن ترین داروهای دنیاس.الکی در موردش بد میگن چون مجبورن بیمش کنن چون قیمت بالاس و داروخونه هام دوس ندارن بیمه ای باشه و میخوان با هر قیمتی که خودشون بفروشن
الان بسته ی 30تاییشو میدن 75ت رو جعبه نوشته 66ت
داستان اینه داش

پ ن : انجمنهای پرشین تولز به دلیل تغییرات فنی برای مدتی غیر فعال است. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351

یه برنامه mtv نشون داد راجع به چند تا جوون بود جوشای شدید داشتن جوری که دوربین میرفت رو صورت یارو میخواستم کانال رو عوض کنم، یکیشونم یه دختر خیلی خوشگل و خوش هیکل بود ولی صورتش جوشاش سنگینی داشت عین عدس پلو بود لامصب. بعد رفتن دکتر، کلی ازشون امضا و تعهد نامه گرفت بعد بهشون راکوتان داد، گفت اگه بمیری که احتمالش هم کم نیست جونت پتی خودته !
z1

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
داداش شما چه مدت مصرف کردی ؟ چند سالت بود ؟
بعد از قطع راکوتان برنگشت ؟ خوب خوب شدی دیگه؟

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
هجده سالم بود يادم نيست فكر كنم ٦ ماه و بلي خوب شدم اما پدرم درامد،

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453

بخور نترس
به تبلیغات علیه این دارو توجه نکن
یکی از سیف ترین داروای موجود بازاره.عوارضشم بعد یه مدت یکی دوماهه بدنت عادت میکنه و از بین میره( خشکی لب و به ندرت خون دماغ)

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
بخور نترس
به تبلیغات علیه این دارو توجه نکن
یکی از سیف ترین داروای موجود بازاره.عوارضشم بعد یه مدت یکی دوماهه بدنت عادت میکنه و از بین میره( خشکی لب و به ندرت خون دماغ)

فقط قبلش بايد دكتر پوستت ازمايش بده شايد شايد با راه حل هاي پايين تر جوش شما خوب باشه مال من غول بازي بود :))))

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
فقط قبلش بايد دكتر پوستت ازمايش بده شايد شايد با راه حل هاي پايين تر جوش شما خوب باشه مال من غول بازي بود :))))
جوش شما بد بود ؟ سر باز بود یا زیر پوستی ؟

بالا