• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا من باید ویندوز اصل بخرم ؟

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من به زودی برای ادامه تحصیل عازم یکی از کشور های اروپایی هستم ، تصمیم داشتم کیس کامپیوترم رو با خودم ببرم چون فعلا بودجه برای خرید لپ تاپ ندارم ، می خواستم بپرسم آیا مجبورم ویندوز اصل بخرم ؟ ( الان XP دارم ) و اینکه مگه فروش اکس پی را مایکروسافت متوقف نکرده ؟
یه سئوال دیگه هم اینکه اگر من حالا با هر بدبختی که شده لپ تاپ بخرم ، می تونم از license ویندوز لپ تاپم برای کامپیوترم هم استفاده کنم ؟
مرسی

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

به نظر من که نیاری نیست.

اگرم من جای شما بودم یه لپ تاپی میخریدم که روش ویندوز نباشه، بعد خودم روش ویندوز میریختم، اینطوری پول ویندوز هم نمیدی.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام
من به زودی برای ادامه تحصیل عازم یکی از کشور های اروپایی هستم ، تصمیم داشتم کیس کامپیوترم رو با خودم ببرم چون فعلا بودجه برای خرید لپ تاپ ندارم ، می خواستم بپرسم آیا مجبورم ویندوز اصل بخرم ؟ ( الان XP دارم ) و اینکه مگه فروش اکس پی را مایکروسافت متوقف نکرده ؟
یه سئوال دیگه هم اینکه اگر من حالا با هر بدبختی که شده لپ تاپ بخرم ، می تونم از license ویندوز لپ تاپم برای کامپیوترم هم استفاده کنم ؟
مرسی

آمریکا رو من شنیدم چک میکنن که ویندوزت موقع ورود به کشورشون لاینسس دار باشه.

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
سوالتان خیلی سخت است و جواب پرمسئولیتی دارد.
کس را دیده ام که به آلمان براحتی فیلم می آورد و نرم افزار میبرد.
ولی اگر بگیرند جرم سنگینی است.
بنظر من فقط در مبدا ورودی سخت است. کیس فرمت شده ببر و
اونجا که اینترنت ارزان وسریع است برو هر چی خواستی دانلود کن ( وقتی ویندوز ندارم باچی دانلود کنم ؟) جواب : تو کافی نتی در و همسایه ای ... چیزی !

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
حرفایی میشنوه آدما!!
یعنی هرکی با لپتاب وارد کشورشون بشه می گن روشن کن بیا بالا ویندوزت رو چک کنیم؟
به جک بیشتر شبیه!
اصلا شما به صورت dual bood یه اوبونتو نصب کن و ویندوز رو مخفی کن اینجوری. بعد رسیدی خونه برش گردون! ولی کلن سوال خیلی بامزه ای بود!
اگه حتی اینطور باشه n+1 راه برای دور زدنش هست که یکیش رو گفتم

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
حرفایی میشنوه آدما!!
یعنی هرکی با لپتاب وارد کشورشون بشه می گن روشن کن بیا بالا ویندوزت رو چک کنیم؟
به جک بیشتر شبیه!
اصلا شما به صورت dual bood یه اوبونتو نصب کن و ویندوز رو مخفی کن اینجوری. بعد رسیدی خونه برش گردون! ولی کلن سوال خیلی بامزه ای بود!
اگه حتی اینطور باشه n+1 راه برای دور زدنش هست که یکیش رو گفتم

این روش رو میشه یه طوری بگید که بتونم در موردش سرچ کنم ؟ یا خودتون یه توضیحی بدید ؟

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نه از این خبرها نیست .
لپ تاپ رییس پروژه مموشکی ایران که دستت نیست !
فقط لپ تاپ رو از زیر دستگاه رد میکنند که بمبی چیزی داخلش مخفی نکرده باشی . همین .

کیس بردن رو هم بیخیال . با 400-500 دلار میتونی یک سیستم دستکاپ خفن مثلا با برند HP بگیری .... به سایتشون سر بزنید بدک نیست .

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
نه از این خبرها نیست .
لپ تاپ رییس پروژه مموشکی ایران که دستت نیست !
فقط لپ تاپ رو از زیر دستگاه رد میکنند که بمبی چیزی داخلش مخفی نکرده باشی . همین .

کیس بردن رو هم بیخیال . با 400-500 دلار میتونی یک سیستم دستکاپ خفن مثلا با برند HP بگیری .... به سایتشون سر بزنید بدک نیست .

با ویندوز روش ؟

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببین داداش من اگه جای شما بودم کیس و همه چیز رو همین جا میفروختم اونجا یه چیزی درست حسابی قسطی میخریدم ... با ماهی کمتر از 30 دلار میتونی یه کامپیوتر خیلی خوب بخری..و در مورد لایسنس هم باید بگم تا جایی که من میدونم روی 1 کامپیوتر
میتونی اینکار رو بکنی (End User License Agreement میکروسافت هم همین رو گفته)

ولی اینو بگم که ریسکش نمی ارزه! من نمیگم کل کامپیوتر ها رو چک میکنند ولی اگه بخواد ویندوزت آپدیت بشه یا هر جایی به یه طریقی چک کنند 10 برابر پول لایسنس از جیبت میپره..

این مثلآ جایی که قسطی میفروشه ( از 20 شروع میشه برو بالا) http://www.mycompclub.com/

توصیه من: همه رو بفروش حتی شده 100 تومن برو اونجا یه چیزی قسطی ولی آبرومند و درست حسابی بخر که هر روز ترس این رو نداشته باشی مشکلی برات پیش بیاد ..در مورد قسط ش هم باید بگم ما یه رفیقی داریم تو آمریکا آشغال جمع کنه(عجب افتخاری) ...ماهی 2200 دلار در آمد اش هست با 4 روز کار در هفته ... پس 20-30 دلار در ماه هیچی نیست اونجا! و ارزش کیس بردن رو نداره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راههایی که دوستان گفتن خیلی خوبه
اما همینقدر بگم اونجا روی تکثیر خیلی گیرن یعنی شما اگه یه ویندوز رو pc نصب کنیمه اصل نباشه و تو خونت باشه کسی براحتی نمیتونه بفهمه و زیاد هم دنبال این چیزا نیستن!
البته بازم بستگی داره کدوم کشور بخای بری! چون بعضی جاها که اصلا گیر نیستن!

در ضمن شما میتونی از ابونتو استفاده کنی که راحت باشی بدون استرس! پولی هم نمیدی!

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
الله اکبر !

یک CASE چند کیلوئه ؟
چند کیلو بار مجاز هستی که با خودت ببری ؟
به جای وزن CASE اگر همون قدر سبزی خشک ببری برای پختن قورمه سبزی ! میدونی اونجا چه حالی میکنی !

قسطی ؟ قسطی رو بعید میدونم به کسانی غیر از شهروند ها و مهاجرین بدهند .
ضمن اینکه شرکتها معمولا تخفیفهای 15 درصدی و ... هم به دانشجویان برای خرید میدهند.

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
طبق قانون جدید آمریکا
در مبدا های ورودی به خاک این کشور
پلیس حق دارد لپ تاپ - آی پاد - فلش مموری - ام پی تری پلیر - حافظه دوربین عکاسی و هر وسیله انتقال اطلاعات دیگری را تا زمانی که خودشان دلشان بخواهد نزد خود نگه دارد.

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الله اکبر !

یک CASE چند کیلوئه ؟
چند کیلو بار مجاز هستی که با خودت ببری ؟
به جای وزن CASE اگر همون قدر سبزی خشک ببری برای پختن قورمه سبزی ! میدونی اونجا چه حالی میکنی !

قسطی ؟ قسطی رو بعید میدونم به کسانی غیر از شهروند ها و مهاجرین بدهند .
ضمن اینکه شرکتها معمولا تخفیفهای 15 درصدی و ... هم به دانشجویان برای خرید میدهند.

نه بابا این خبرا هم نیست که اینقدر گیر بدن برا قسطی...من یه 1 سال پیش که رفتم ترکیه دیدم فقط با کارت شناسایی اش و یه فرم یارو اومد لپ تاپ گرفت و رفت البته یه چیزایی هم ترکی بلقور کردند که من نفهمیدم ...هاها ولی در کل من منظورم این بود که وقتی میتونه بهترین لپ تاپ رو با ماهی 30 تومن بگیره چرا بیاد خودش رو تو درد سر بندازه و هر روز استرس داشته باشه.:blink:

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
تشکر از راهنمایی دوستان
به این فکر می کردم که یه تبلت مثل این HP بخرم و بتونم توی اتاقم بهش مانیتور و موس و کیبورد وصل کنم مثل یک دسکتاپ پی سی توی اتاقم استفاده کنم هروقتم خواستم بتونم ببرمش بیرون و هروقت پول داشتم یه کیس بخرم .
نظرتون چیه ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
یه سوال !
مگه خود ویندوز تا 30 روز اعتبار نداره ؟! مثلا ویندوز های 30 روزه !
پس چرا استفاده از ویندوز ِ غیر ریجستر رو جرم فرض میکنید ؟!
من دلم میخواد مثلا هر 2 هفته ویندوز جدید بریزم !!

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تشکر از راهنمایی دوستان
به این فکر می کردم که یه تبلت مثل این HP بخرم و بتونم توی اتاقم بهش مانیتور و موس و کیبورد وصل کنم مثل یک دسکتاپ پی سی توی اتاقم استفاده کنم هروقتم خواستم بتونم ببرمش بیرون و هروقت پول داشتم یه کیس بخرم .
نظرتون چیه ؟

هروقت پول داشتم یه کیس بخرم .

برعکسه احیانا !

دسکتاپ قیمتش ارزونتر از لپ تاپه !

بین لپ تاپ عادی !! و Tablet هم همیشه با قیمتی برابر قیمتی که برای tablet بودنش میدی ، میتونی لپ تاپی بخری که خصوصیت tablet بودن و تاچ رو نداره ولی مشخصات حرفه ای اون چندین برابر بالاتر باشه ! cpu 1.8 تبلت ها رو بذار در مقابل cpu های 2.5 لپ تاپ ها و قیمت تمام شده یکسان !

ضمن اینکه اگه واقعا tablet رو اصرار داری با تمام این حرفها :D ! باز هم HP غلطه ! یکیش الان توی اتاق بغلیه ! مزخرفه ... tablet فقط IBM .

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13

برعکسه احیانا !

دسکتاپ قیمتش ارزونتر از لپ تاپه !

بین لپ تاپ عادی !! و Tablet هم همیشه با قیمتی برابر قیمتی که برای tablet بودنش میدی ، میتونی لپ تاپی بخری که خصوصیت tablet بودن و تاچ رو نداره ولی مشخصات حرفه ای اون چندین برابر بالاتر باشه ! cpu 1.8 تبلت ها رو بذار در مقابل cpu های 2.5 لپ تاپ ها و قیمت تمام شده یکسان !

ضمن اینکه اگه واقعا tablet رو اصرار داری با تمام این حرفها :D ! باز هم HP غلطه ! یکیش الان توی اتاق بغلیه ! مزخرفه ... tablet فقط IBM .

دوست عزیز برای این گفتم تبلت چون احساس نیاز بیشتری می کنم بهش وگرنه به قول شما دسکتاپ ارزون تره .
تبلت های IBM رو هم بررسی می کنم و همینطور لپ تاپ هارو ، شماهم اگه پیشنهادی داشتید خوشحال می شم بشنوم .
مرسی

بالا