• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا میدانید ؟

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
آیا میدانید ؟
دوستان سلام به همه
من قصد دارم یه تاپیک جالب رو درست کنم و توی اون رخدادهای ورزشی که در تقویمهای جهانی به ثبت رسیده رو با هم مرور و یادی از خاطره ها کنیم .
برای مثال به این موضوع میپردازیم که مثلا روز 9 ژوئن در تقویم یاد اور چه روزی در ورزش جهان میباشد و از این قبیل موارد . البته قصد دارم سوال ورزشی هم داشته باشم که به مرور به مطالب اضافی میشه .
برای شروع هم اولین سوال رو از دوستان میپرسم که ایا میدانید امروز 10 ژوئن در تاریخ ورزش جهان چی روزی میباشد و یاداور چه روز مهمی میباشد ؟
همین توضیح کم رو داشته باشید که مربوط به ورزش فوتبال میباشد .
امیدوارم که دوستان هم با پاسخهای خود باعث گرمتر شدن و جذابتر شدن تاپیک شوند .
پاسخ سوال رو هم اگه دوستان نتونستن جواب بدن من جواب اون رو بزودی خواهم داد . مرسی از همه

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
فکر کنم فینال جام جهانی 2002 امروز بوده ، فینال بود یا افتتاحیه
1655.gif

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
فکر کنم فینال جام جهانی 2002 امروز بوده ، فینال بود یا افتتاحیه
1655.gif

سلام به همه
از وقفه ای به وجود اومد خیلی معذرت میخواهم چون یه مشکلی برام پیش اومد که نگذاشت تا بتونم به موقع مطلب رو ادامه بدم .
اما در مورد رویداد 10 ژوئن باید بگم در چنین روزی فینال جام جهانی 1934 در ایتالیا برگزار شد و تیم ایتالیا با برتری 2-1 در برابر چک و اسلواکی در وقت اضافی قهرمان جهان شد . این هم جزییات بیشتر از این روز تاریخی :
فينال جام جهاني 1934
رم - ايتاليا
ايتاليا 2
چك اسلواكي 1
بعد از وقت اضافي

Final
June 10, 1934
17:00
Czechoslovakia 1–2
Italy
بعد از وقت اضافی
Rome, Stadio Nazionale PNF
Attendance: ~45000
Referee: Eklind از Sweden
Puc 76' CH
Orsi 81'
Schiavio 95'
در مورد روز 11 ژوئن هم باید بگم در چنین روزی 1000 امین گل تاریخ جام جهانی به ثمر رسید . این هم جزییات بیشتر از این روخداد :
هزارمين گل تاريخ جام جهاني فوتبال
توسط بازيكن هلندي
Resenbrink
وارد دروازه تيم اسكاتلند شد.
بازي در شهر مندوزا مكزيك انجام شد.
اما امروز در تاریخ ورزش جهان روز مهمی نیست یا لااقل من در جریان اون نیستم اما همین رو بگم که توی ماه ژوئن و ژولای خیلی رویداد مهم ورزشی داریم .

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه دوستان
امروز 23 خرداد یا 13 ژوئن هم در ورزش ایران شاهد یک رویداد مهم ورزشی میباشد .
این رویداد مهم ورزشی مربوط به ورزش فوتبال و برگزاری یکی از دیدارهای استقلال و پرسپولیس میباشد و از دوستان میخوام که در صورت امکان بگن که چندمین دیدار سرخابی در این تاریخ برگزار شده است ؟
پاسخ اون هم در روز بعد داده میشود .
اما از اون جایی که روز بعد یعنی 14 ژوئن رویداد مهمی نداریم من یک سوال ورزشی برای اون دارم .
سوال من در مورد ورزش فرمول یک هست و باید شما 3 نفر برتر تاریخ این رشته ورزشی رو نام ببرید البته نفر اول اون رو همه میشناسید .
به امید دیدار

بالا