• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا هایپ 2017 ارزهای دیجیتال به بازار بورس شبیه است؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
می‌دونم اینجا اکثراً در بازار بورس هستن ولی اگر ارزهای دیجیتال رو دنبال کرده باشید شاهد یک افزایش 10 الی 100 برابری در این بازار بودیم؛
حالا فارغ از هر گونه بحث سیاسی از کجا معلوم بورس ایران با توجه به شرایط رسانه‌ها و دولت شبیه اون هایپ نبوده باشه
نمودار اول شاخل کل بورس هستش
نمودار دوم market cap بازار ارزهای دیجیتال هستش
1600359612207.png

1600359660317.png

یک مسئله‌ای رو خدمت دوستان عرض کنم
بازار ارزهای دیجیتال بعد از هایپ 2017 باز هم کف سازی داشت که فرصت‌ خیلی خوبی برای نوسان‌گیر‌های یکی دو ماهه بوده مشکل اصلی اینه که سال 2018 2019 2020 خیلی‌ها اصرار داشتن این بازار بر میگرده و این ریزش‌ها اصلاحه بازاره، البته هنوز هم خیلی‌ها رو حرفشون اصرار دارن;)
الان بازار بورس هم فرصت خوبی برای نوسان‌گیریه ولی از کجا معلوم صعود این چند ماه هایپ نبوده باشه؟
خودتون بهتر از من میدونید کانال‌‌هایی هستن که تارگت‌های چندبرابری برای خیلی از سهام میدن

خلاصه سخن پایانیم اینه که اگر این بازار هایپ بوده باشه چی؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
در تمام صعودهای شارپی در هر بازاری یک عده دارن آشغالهارو میریزن روی سر کسانی که فکر میکنن از سود عقب موندن شاید در بعضی سهمها سالها طول بکشه تا قیمت سر به سر بشه
همیشه هم در خبرهای بعد از صعود و در حال نزول همون عده آشغال خالی کن دائما امیدواری میدن که صبر کن قیمتها بر میگرده :D

در بازار کریپتو چون به دلار محاسبه میشه با بالا رفتن قیمت دلار شما چیزی دستت میگیره که متاسفانه در بورس همچین مزیتی نیست

RecycleDumpGIF.gif

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
به هر حال سرمایه گذاری در بورس خیلی بهتر از خرید دلار و سکه و یورو و احتکار کردنش هست چون با سرمایه گذاری در بورس چرخ های اقتصاد کشور میچرخه اما با خرید دلار و سکه فقط نرخ تورم بالا تر میره
مشکل ما ایرانی ها اینه که همش دنبال سود شخصی هستیم همیشه میگیم من سود کنم هیچوقت به فکر این نیستیم که همه با هم برنده بشیم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
رمز ارزها به هیچ وجه قابل مقایسه با سهام نیستن !
رفتار نموداریشون شاید تا حدودی شبیه باشه و بیشتر از سهام تحلیل تکنیکال روی اونا جواب میده
ولی سهام ، یعنی سهام یک شرکت که دارای فعالیت اقتصادی و دارایی های تحت تملکشه

در مورد عقب موندن نسبت به دلار همچین صحبتی اشتباهه . دلار اگه بالا بره یعنی تورم و کاهش ارزش پول داشتیم و این تورم باعث افزایش قیمت سهام هم میشه

یه قانون سادست . افت ارزش پول ، کاه تو انبار رو گرون میکنه ، خودرو رو گرون میکنه ، ملک رو گرون میکنه ، سهام رو گرون میکنه و هرچیزی که فکرشو بکنی
حالا اینکه یسری چیزا از تورم گرون تر بشه بستگی به شرایط خودش داره و نمیشه کلی نظر داد

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
به هر حال سرمایه گذاری در بورس خیلی بهتر از خرید دلار و سکه و یورو و احتکار کردنش هست چون با سرمایه گذاری در بورس چرخ های اقتصاد کشور میچرخه اما با خرید دلار و سکه فقط نرخ تورم بالا تر میره
مشکل ما ایرانی ها اینه که همش دنبال سود شخصی هستیم همیشه میگیم من سود کنم هیچوقت به فکر این نیستیم که همه با هم برنده بشیم
کجایی برنده

بالا