• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا هزینه ای که برای تبلیغات میکنیم دوباره بهمون بر میگرده؟

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
تصمیم دارم برای فروش یه محصول آموزشی (مجاز) تبلیغات گسترده ای توی سایتهای مختلف و.... بکنم.البته بنر خیلی خوبی میخوام سفارش بدم و حداقل 1 میلیون تومن خرج تبلیغات این محصول بکنم.
حالا بنظرتون جواب میده؟ 1 تومنم نشه ضرر؟
راستی اصلا بزارین بگم که اون محصول چیه.شاید کمک کنه به جوابهایی که میدین.محصولی که میخوام ارائه بدم پکیج آموزشی کارآفرینی هست و تکراری هم نیست.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
معلوم نمیشه . من بوده هر چی تبلیغ کردم ضررم بوده .
مورد برعکسم بوده

به خیلی چیزا بستگی داره

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
کلا همه چی از حسودی شروع میشه والهام گرفتن از موفقیت دیگران!
بزارین واضح بگم.من الان یه سایتیو دیدم (که با توجه به قوانین انجمن اسمشو نمیارم) که اومده با وعده درآمدهای زیاد اینترنتی توی چند تا سایت تبلیغ کرده.
روش تبیلغشم اینجوری بوده که تبلیغهای پست ثابت بعضی از سایتهای تفریحی را خریده و الان رنکش توی الکسا 400 هزاره! بیشتر از یک صفحه هم نداره سایتش! منم دیدم وقتی اینهمه ترافیک اومده روی اون سایت و مسلما خیلیا اون فایل 12 هزار تومنی را خریدن, گفتم منم همچین کاری بکنم و شروع بکنم به تبلیغ کردن در سایتهای تفریحی (پست ثابت) و همچنین تلگرام و وایبر و.....
میخوام 1 میلیون هزینه کنم واسه تبلیغ ولی خداییش اگه تجربه مشابه دارین و شاید شکست خوردین اینجا پاسخ بدین ثواب هم داره!

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
تصمیم دارم برای فروش یه محصول آموزشی (مجاز) تبلیغات گسترده ای توی سایتهای مختلف و.... بکنم.البته بنر خیلی خوبی میخوام سفارش بدم و حداقل 1 میلیون تومن خرج تبلیغات این محصول بکنم.
راستی اصلا بزارین بگم که اون محصول چیه.شاید کمک کنه به جوابهایی که میدین.محصولی که میخوام ارائه بدم پکیج آموزشی کارآفرینی هست و تکراری هم نیست.
هم بستگی به نوع تبلیغت داره هم به محصولت , محصولت اگه سودش خوب باشه ممکنه با 10 تا سفارش پولت دربیاد و اگه سودش پاببن باشه ممکنه با 1000 تا فروشم پولت در نیاد.

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
یه جور گفتی تبلغات گسترده فکر کردم میخوایی یه 10 تومنی خرج کنی!
به طور کل باید بدونی کجا و چگونه تبلیغ کنی تا فیدبکش خوب باشه!
اگر اشتباه تبلیغ کنی ویا سایت میزبان تخیلی باشه همه پولت هدر میره!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

خب بذارید من تجربه خودمو بگم ، من یه فایل آموزشی درمانی گذاشتم برای فروش البته خودم چند وبسایت داشتم و از طرفی خرجم پایین بود ، مردم زیاد اطمینان نمیکنن چرا که سرشون زیاد کلاه رفته استقبالی که کردن خیلی کم بود و اصلا بصرفه نبود در مورد فایلی که شما گفتید موارد زیادی هست وباید بگم 100% متضرر خواهید شد چرا که این دست مطالب زیاد شده هر چند جدید باشه در یه صورت سود دارید که سایتی پر بازدید از خودتون داشته باشید و برای فروش بذارید . سعی کنید از این روش بدنبال کسب درآمد نباشید خصوصا بنری که فاجعه است

فقط در صورتی این فایل رو میتونید بفروشید که رنکر باشید و سایت پر بازدید داشته باشید .........

+ سعی کن زیاد دنیال پول در آوردن از اینترنت نباشی پولت رو سپرده کن ماهی 17 هزار تومن میاد روش :D

+ اگر زمانی پولت زیادی کرد و اینکارو انجام دادی بنر سایت های پر بازدید رو بخر اگر به سایت کلیکی پول دادی بدون پولت رو ریختی دور - پست ثابت هم از شبکه های تبلیغاتی نگیر از یه سایت کرایه کن این بهتره

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
یه جور گفتی تبلغات گسترده فکر کردم میخوایی یه 10 تومنی خرج کنی!
به طور کل باید بدونی کجا و چگونه تبلیغ کنی تا فیدبکش خوب باشه!
اگر اشتباه تبلیغ کنی ویا سایت میزبان تخیلی باشه همه پولت هدر میره!
چون فایلو ملت دانلود میکنن دیگه هزینه پستی و غیره نداره و سودش به همین دلیل خالص خالصه!
خب بذارید من تجربه خودمو بگم ، من یه فایل آموزشی درمانی گذاشتم برای فروش البته خودم چند وبسایت داشتم و از طرفی خرجم پایین بود ، مردم زیاد اطمینان نمیکنن چرا که سرشون زیاد کلاه رفته استقبالی که کردن خیلی کم بود و اصلا بصرفه نبود در مورد فایلی که شما گفتید موارد زیادی هست وباید بگم 100% متضرر خواهید شد چرا که این دست مطالب زیاد شده هر چند جدید باشه در یه صورت سود دارید که سایتی پر بازدید از خودتون داشته باشید و برای فروش بذارید . سعی کنید از این روش بدنبال کسب درآمد نباشید خصوصا بنری که فاجعه است

فقط در صورتی این فایل رو میتونید بفروشید که رنکر باشید و سایت پر بازدید داشته باشید .........

+ سعی کن زیاد دنیال پول در آوردن از اینترنت نباشی پولت رو سپرده کن ماهی 17 هزار تومن میاد روش :D

+ اگر زمانی پولت زیادی کرد و اینکارو انجام دادی بنر سایت های پر بازدید رو بخر اگر به سایت کلیکی پول دادی بدون پولت رو ریختی دور - پست ثابت هم از شبکه های تبلیغاتی نگیر از یه سایت کرایه کن این بهتره
از هر کی میپرسم میگه توی کسب درآمد توی اینترنت دست زیاد شده و بهتره فکر کار دیگه ای باشم! شایدم راست میگن.

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
من تجربه ام رو با سایت های تبلیغات کلیکی کاملا واضح و شفاف در اختیارت میذارم
1 - اگه قصد داری توی سایت های تبلیغات کلیکی هزینه کنی اون مبلغ رو بزار جلوت
2 - خب یه کبریت بردار :D پولت رو اتیش بزن
3 - حالا تغییری احساس کردی ؟
گرچه تا هرکسی یک بار تجربه نکنه متوجه نمیشه

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
پست ثابت توی سایتهای پر بازدید چی؟ اونو کسی تجربه داره؟ مثلا توی سایتی که رنک 30 هزار الکسا داره بیام یه پست ثابت بزارم ماهیانه 100 تومن.
آخه بدبختی اونجاست که واسه اینکه پول اون تبلیغه در بیاد قلا باید 10 تا از اون فایل آموزشیم بفروشم که ممکنه 5 تا هم نخرن.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پست ثابت توی سایتهای پر بازدید چی؟ اونو کسی تجربه داره؟ مثلا توی سایتی که رنک 30 هزار الکسا داره بیام یه پست ثابت بزارم ماهیانه 100 تومن.
آخه بدبختی اونجاست که واسه اینکه پول اون تبلیغه در بیاد قلا باید 10 تا از اون فایل آموزشیم بفروشم که ممکنه 5 تا هم نخرن.

پست ثابت سایت 30 هزار روزی تقریبی 30 بازدید داره که اونم معمولا ای پی وبمسترشه اصن فروش نمیشه
میخوای سایت 325 ایران رو هماهنگ کنم بنر 240 تو سایتش بذاری ماهی 75 شاید جواب گرفتی

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
پست ثابت سایت 30 هزار روزی تقریبی 30 بازدید داره که اونم معمولا ای پی وبمسترشه اصن فروش نمیشه
میخوای سایت 325 ایران رو هماهنگ کنم بنر 240 تو سایتش بذاری ماهی 75 شاید جواب گرفتی
رتبه 30 هزار حدود 10 هزار بازدید روزانه داره............
سایت 325 ایرانو واسم پ.خ کن.
بازم از دوستان کسی تجربه تبلیغ اینجوری داره یا پولمو حروم کنم بره پی کارش؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
رتبه 30 هزار حدود 10 هزار بازدید روزانه داره............
سایت 325 ایرانو واسم پ.خ کن.
بازم از دوستان کسی تجربه تبلیغ اینجوری داره یا پولمو حروم کنم بره پی کارش؟

آها جهانی خواستی بده برات چک کنم بازدیدشو :D

پ خ شد :)

این سایتی که بهت دادم

+ 30 هزار بازدید داره + 5000 آی پی

Last edited:

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
این کار ریسکه به دلایلی که حالا دوستان گفتن
شما سایتی که گفتین یکم شرایطش فرق میکنه اون طرف حتی تو شبکه 3 هم رفته بود داشت سایت و فایلشو تبلیغ می کرد و این تبلیغ خیلی بزرگیه واسش و وجهشو موجه و قابل اعتماد میکنه که ویدئوشو تو سایتشم گذاشته.
این طور که معلومه شما یکم ترس دارید که نکنه یه تومنت از دست بره پس بهتره به همه جوانبش فکر کنی
مثلا امکان داره همین فایلتو یکی دانلود کنه و با تبلیغات و بنر بهتر بیشتر از تو بفروشه

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
از چند نفر وبمستر پرسیدم (از طریق ایمیل و تلفن) و قسمشون دادم گفتن اینکارو پر از ضرره مگه اینکه خیلی دیگه بخوای پول خرج کنی و تبلیغاتت خیلی گسترده باشه.

بالا