• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا پش و توزیع تخم مرغ سود داره؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
یکی از دوستان وانت باری داره و میخاد با اون در سطح شهر تخم مرغ توزیع کنه...و روی هر کارتون دو تا سه تومان بکشه... به نظرتون کار جالبیه؟ عیوب کار در چیست؟ مشتری ها اول پیدا کنیم بعد تخم مرع بهشون بدیم یا بر عکس؟ اگر قیمت تخم مرغ کمی بیش از کارخونه های دیگه باشه ایا این اضافه قیمت در فروش اثر داره به شکل منفی؟

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
در حد تحقیق یه مدت خیلی دنبال این کار بودم حتی یه تاپیک اینجا و یه تاپیک هم تو یه فروم دیگه زدم ولی بعد از تحقیقات متوجه شدم فقط روی کاغذ کاره قشنگیه.
سود داره ولی کاره راحتی هم نیست.
شما میتونی از درب کارخانه بخری؟ چند از درب کارخانه میخری؟ اصلا آشنا داری کارخانه؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
بله..از درب کارخونه میخریم.. از این بابت مشکلی نیست. فقط من یک نگرانی دارم چون قیمت این کارخونه مقداری بیش از کارخونه رقیب است. به نظرتون این امر اثر منفی داره؟ لطفا تحلیل خودتون ارایه دهید. تشکر

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
یه سوال :پخش با تخم مرغ شکسته چیکار مینه؟
چون خریدار وقتی تخم مرغ شکسته باشه پس میده به مغازه دار

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
بله...........این رو یکی از معایب کار باید دانست.......راه حل نشکستن تخم مرغ ها کسی داره؟

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
اولا کاسب جماعت یک قرون دوزار براشون مهمه پس فکر اینکه بخواید گرون تر از پخش بفروشید نباشید
دوما اینکه پیدا کردن کاسبی که حاضر باشه نقدا هزینه خرید کالا رو به شما بده یک رویای شیرینه، مغازه دار جماعت یا چکی کار میکنه یا سر رسیدی
سوما باید بخوبی بدونید که چیکار دارید میکنید، اینکه بخواید با یه وانت پر از تخم مرغ بندازید تو خیابون های شهر با این این وضع خیابونا یکم غفلت کنید همه شکسته هستن
چهارماً شما اگر ویزیتورها رو ببینی برای فروش محصولاشون انقدر آپشن میزارن مغازه دارا نگاه هم بهشون نمیکنن، یادت باشه فروش انقدرا هم ساده نیست

چند کارتن تخم مرغ تهیه کن (حتی اگر میدونی به ضررت تموم میشه) برو مغازه دارا کالاتو ارائه کن، اینجوری تازه با کار شاید آشنا شی !!!

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
شما میگی از درب کارخونه میخری بعد میگی قیمتش از رقیب بالاتره: دی

اول از همه باید مرغداری که ازش میخری اشنات باشه. تخم مرغ دو ماه پیشو تاریخ امروز نزنه بهت بده.

تخم مرغ شکسته توافق شما با مغازه داره . یکسان نیست همه جا.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
شما میگی از درب کارخونه میخری بعد میگی قیمتش از رقیب بالاتره: دی

اول از همه باید مرغداری که ازش میخری اشنات باشه. تخم مرغ دو ماه پیشو تاریخ امروز نزنه بهت بده.

تخم مرغ شکسته توافق شما با مغازه داره . یکسان نیست همه جا.

اینکه تخم مرغش گران تر است به دلیل این است که از کیفیت بهتری برخوردارتره نسبت به کارخونه رقیب و در مورد تاریخ نیز حرف شما مد نظر واقع خواهد شد و ایضا بحث شکستگی ها.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
اولا کاسب جماعت یک قرون دوزار براشون مهمه پس فکر اینکه بخواید گرون تر از پخش بفروشید نباشید
دوما اینکه پیدا کردن کاسبی که حاضر باشه نقدا هزینه خرید کالا رو به شما بده یک رویای شیرینه، مغازه دار جماعت یا چکی کار میکنه یا سر رسیدی
سوما باید بخوبی بدونید که چیکار دارید میکنید، اینکه بخواید با یه وانت پر از تخم مرغ بندازید تو خیابون های شهر با این این وضع خیابونا یکم غفلت کنید همه شکسته هستن
چهارماً شما اگر ویزیتورها رو ببینی برای فروش محصولاشون انقدر آپشن میزارن مغازه دارا نگاه هم بهشون نمیکنن، یادت باشه فروش انقدرا هم ساده نیست

چند کارتن تخم مرغ تهیه کن (حتی اگر میدونی به ضررت تموم میشه) برو مغازه دارا کالاتو ارائه کن، اینجوری تازه با کار شاید آشنا شی !!!

با تشکر از شما
بهترین راه حل در ابتدا همین کار به صورت ازمایشی است... باقی نکاتی که فرمودین هم خیلی مهم می باشند.

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
اینکه تخم مرغش گران تر است به دلیل این است که از کیفیت بهتری برخوردارتره نسبت به کارخونه رقیب و در مورد تاریخ نیز حرف شما مد نظر واقع خواهد شد و ایضا بحث شکستگی ها.
به هر حال هر مغازه داری یه جور تخم مرغ میخواد . همون مواقع تحقیق رفتم در چند تا مغازه یکی گفت من تخم مرغ 13 کیلیویی درشت زرده طلایی فقط میخوام . رفتم دو تا مغازه اونورتر میگه من تخم مرغ 11 کیلویی میخوام یکی یه چیز دیگه میگه . کلا همه جوره باید داشته باشی . هر کی یه جور تخم مرغ میخواد.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
به هر حال هر مغازه داری یه جور تخم مرغ میخواد . همون مواقع تحقیق رفتم در چند تا مغازه یکی گفت من تخم مرغ 13 کیلیویی درشت زرده طلایی فقط میخوام . رفتم دو تا مغازه اونورتر میگه من تخم مرغ 11 کیلویی میخوام یکی یه چیز دیگه میگه . کلا همه جوره باید داشته باشی . هر کی یه جور تخم مرغ میخواد.

بله... نیازها فرق میکنه... به هر صورت فقط یک رقیب ما داریم که اون مزیتش ارزان تر فروختن به میزان دو تا سه هزار تومانه.
مسایل ریسک افرین هم مانند شکستگی، عدم پرداخت پول در جا و تنوع نیازها نیز باید در محاسباتم وارد کنم و تشکر فراوان دارم از دوستان عزیز

miim

Registered User
لایک‌ها
451
حالا چرا تخم مرغ که انقد ریسک شکستن داره؟کالای بهتری نیست؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کلا تاپیک زدن تو این بخش جز این که یه سری ها بیان ایه یاس بخونن چیزی درش پیدا نمیشه....تو هر تاپیکی که کسی کمکی در رابطه با کاری خواسته زده شده اکثرا گفتن نکن ضرر میکنی..کلا اینجا چیزی به نام امید درش وجود نداره.

پیشنهاد من این که از مبلغ بسیار پایین شروع کن...مثلا 1 تومن..بعد بزن تو بازار ببین چطوره....اگر خوب بود که کم کم ادامه بده ولی بازم زیاد سرمایه گذاری نکن تا وقتی که تو این کار و بازارش خبره بشی.

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
ارزان تر بودن تخم مرغ هر چند که مهمه ولی دلیلی برای نخریدن جنس شما هم نیست.
باید ببنیدی کاسبای اونجا چطورین جنس خوب دوست دارن بدن دست مردم یا میخوان هم دو هزارتومن رو بیشتر ببرن. شما همین مسئله رو فقط در نظر بگیر و ببین میتونی بری تو این کار یا نه.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
من قبلا هم تو يه تاپيك در مورد اين كار نوشته بودم .. بايد به سود خيلي كم در هر كارتن اكتفا كني .. سرمايه داشته باشي ... قيمت روز لحظه به لحظه دستت باشه ...

مهم ترينش همون سرمايست ...

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
از راهنمایی اقتصادی و غیر پولی شما ممنون هستم..

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
یه سوال :پخش با تخم مرغ شکسته چیکار مینه؟
چون خریدار وقتی تخم مرغ شکسته باشه پس میده به مغازه دار
املتش میکنن با بچه های پخش میزنن تو رگ:D
از شوخی گذشته فکنم میدن واسه این تخم مرغ نایلونیا که یک لیتر مثلا سفیده تخم مرغ رو تو یه بسته نایلونی میریزن که واسه کیک پزیو اینا استفاده میشه

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
املتش میکنن با بچه های پخش میزنن تو رگ:D
از شوخی گذشته فکنم میدن واسه این تخم مرغ نایلونیا که یک لیتر مثلا سفیده تخم مرغ رو تو یه بسته نایلونی میریزن که واسه کیک پزیو اینا استفاده میشه
وزارت بهداشت بهشون گیر نمی ده؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
وزارت بهداشت بهشون گیر نمی ده؟

چرا گیر بده؟
نمیدونم
حتما اون کارخونه هه تجهیزات تمیز کردن محتویات این تخم مرغم هارو دارن دیگه
از یه سری فیلتر اینا ردش میکنن اشعه UV هم بهش میتابونن تمیز میشه

بالا