• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا کسب درآمد از راه هکری درست است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر شما درست است که ما بیاییم یک سایتی را هک کنیم، کلی ضربه مالی، روحی، اطلاعاتی و غیره به صاحب سایت و کاربران آن بزنیم و بعد بگوییم سایت شما مشکل امنیتی دارد، این قدر پول بده که دیگه کاری نداشت باشم؟! یک موقع است که یک سایت واقعا یک مشکلی دارد که کاربران بتوانند از آن سو استفاده کنند و در نهایت منجر به ضرر مالی صاحب سایت شود می شود آن را گوشزد کرد و بابت این کار هم هزینه ای را دریافت نمود ولی اینکه شما بیای کارت ملی صاحب سایت را جعل کنی و بعد به شرکت هاست ایمیل و فکس بفرستی و بخوای که رمز را تغییر دهد و به این ترتیب وارد اکانت طرف بشی و همه اطلاعات تغییر بدی و بگی که سایت را هک کرده ای آیا چنین کاری درست است؟

بدبختی اینجاست که حتی درآمدی هم وجود نداشته باشد برخی این کار را برای خود افتخار تلقی می کنند و دوستان خود فخر می ورزند که من فلان سایت را هک کردم، نمی دانم چرا اینها یک سری آدم عقده ای هم هستند، بر فرض که می خواهی یک سایت به این شیوه به قول خودت هک کنی، چرا بی خودی dns بقیه دامینها را تغییر می دهی، چرا الکی دامین و هاست سفارش میدی؟ چرا تقاضای انتقال دامین می کنی؟ مثل یک دزد بی شرفی نه تنها اموالی که می خواهد می دزد بلکه هر آنچه دم دستش هست را هم می زند می شکند و نابود می کند.

به خدا که دیگه داره حالم از این وضع به هم می خورد، من نمی دانم اینها چه کسانی هستند که با ما پدر کشتگی دارند، دلیل این همه پستی و کثافت کاری چیست؟ دوست ندارید سایت ادگاه وجود داشته باشد هر چه قدر هم ضرر مالی کرده باشیم فردا جمعش می کنیم، آخه چرا ایمیلهای شخصی من را هک می کنید؟ کلی ایمیل شخصی و خانوادگی آنجاست.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
مگه هک ایمیل شخصی به همین راحتیه؟!!
راهکارهای امنیتی رو مد نظر قرار بدید تا هم هک نشید و هم ضربه مالی، روحی و اطلاعاتی نخورید و هم اعصاب خودتون و بقیه رو خورد نکنید!!!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
راهکارهای امنیتی رو مد نظر قرار بدید تا هم هک نشید و هم ضربه مالی، روحی و اطلاعاتی نخورید و هم اعصاب خودتون و بقیه رو خورد نکنید!!!

خیلی هم نباید سخت باشه مخصوصا برای کسی که چندین ماه روی این کار وقت گذشته، شما هر چه قدر هم مسائل امنیتی را در نظر بگیرید چنین شخصی بالاخره میتونه به یک طریقی کار خودش را انجام دهد، وقتی طرف سند و مدرک جعل می کنه فکر می کنید کارهای دیگر برایش سخت است؟ آن که گوگل بود حریف هکرهای ایرانی برای جی میلش نشد.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399

والا !!!
مگه کشکه ایمیل هک بشه ؟

من از حرفهای ادگاه و ... معمولاً پشتیبانی کردم و درک می کنم که چی میکشن تو این وضعیت .

ولی الان میگم اگه ایمیل یه وبمستر هک بشه هر بلایی سرش بیاد حقشه ! این یعنی تقریباً ابتدایی ترین اصل وبمسترینگ رو بلد نیست !
من الان ایمیلهای خودم حداقل هر کدوم 36 کارکتر درهم و برهم دارند و علاوه بر این تأیید هویت دو مرحله ایش فعاله که هر وقت بخوام وارد حسابم بشم به شماره گوشیم زنگ می خوره و کد تأیید باید بدم ...
اینجوری خیالم راحته که دیگه دولــــــــــــــتـــــــــــــــ عزیز و مردمی هم نمی تونه بدون اطلاع من وارد حسابم بشه !

--------------------------
با تصویه حساب و یک اطلاعیه ادگاه رو تا اطلاع ثانوی تعطیل کنید. هیچ اتفاقی هم نمی افته و بعداً سر فرصت و با توجه به تجربیاتی که به دست آوردید خیلی قوی تر ظاهر خواهید شد....

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
وقتی ایمیلت عمومی نباشه
وقتی ایمیلت پسورد درست و حسابی داشته باشه
وقتی از ایمیل اصلیت هیچ جایی (حتی تو خونه خودت) استفاده نکنی و به یه ایمیل ناشناس که فقط خودت داری فوروارد کنی
هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد.

پ.ن: 3 روش محافظت از هک شدن ایمیل و بدبختی های ناشی از اون ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
خیلی هم نباید سخت باشه مخصوصا برای کسی که چندین ماه روی این کار وقت گذشته، شما هر چه قدر هم مسائل امنیتی را در نظر بگیرید چنین شخصی بالاخره میتونه به یک طریقی کار خودش را انجام دهد، وقتی طرف سند و مدرک جعل می کنه فکر می کنید کارهای دیگر برایش سخت است؟ آن که گوگل بود حریف هکرهای ایرانی برای جی میلش نشد.

گوگل هیچ وقت هک نشد !!!
بلکه ISP های ایران تحت کنترل دولتــــــــ بود و از طریق جعل گواهینامه ssl ، کاری کرد که پسورد هر کس که از طریق این ISP ها وارد حساب گوگلش شده بود رو به دست آورد.
بعدش هم گوگل با فعال کردن تأیید هویت دو مرحله ایش در ایران چنان تو دهنی ای به دولتـــــــ ایران زد که هنوز داره دور سرش ستاره میچرخه !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
راستی یه مسئله رو یادم رفت بگم ....

برید به صورت قانونی شکایت کنید ازش ! حتی اگر از وی پی ان و هر کوفت زهر مار دیگه ای استفاده کرده خیلی راحت پلیس فتا مثلاً سرچ میکنه تو فلان روز (زمان دسترسی غیر مجاز) تو کدوم ISP به فلان سرور وی پی ان لینک شده ...
خیلی ساده شماره خونه و آدرس و ... رو گیر میارند ...

اگر ایمیلتون گوگله یه جا لوگ فعالیتهای اخیر ثبت میشه که از چه آی پی بوده ...

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
واقعا که
یه ایمیل بساز پسوردش 10 کاراکتر باشه بعد ببینم کی هک میکنه شما رو

پ.ن از کامپیوتر شخصی استفاده کن شاید یه کی اسپای رو سیستمت نصب شده! کلا یه فرمت برو ویندوز رو بعد هم مواظب باش کسی با کامپیوترت ور نره
پشت کیبوردت رو ببین از این کی لاگرای سخت افزاری نباشه و غیره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
كار بسيار درستي هم و خدا هم دوست دارد

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
والا !!!
مگه کشکه ایمیل هک بشه ؟

من از حرفهای ادگاه و ... معمولاً پشتیبانی کردم و درک می کنم که چی میکشن تو این وضعیت .

ولی الان میگم اگه ایمیل یه وبمستر هک بشه هر بلایی سرش بیاد حقشه ! این یعنی تقریباً ابتدایی ترین اصل وبمسترینگ رو بلد نیست !
من الان ایمیلهای خودم حداقل هر کدوم 36 کارکتر درهم و برهم دارند و علاوه بر این تأیید هویت دو مرحله ایش فعاله که هر وقت بخوام وارد حسابم بشم به شماره گوشیم زنگ می خوره و کد تأیید باید بدم ...
اینجوری خیالم راحته که دیگه دولــــــــــــــتـــــــــــــــ عزیز و مردمی هم نمی تونه بدون اطلاع من وارد حسابم بشه !

--------------------------
با تصویه حساب و یک اطلاعیه ادگاه رو تا اطلاع ثانوی تعطیل کنید. هیچ اتفاقی هم نمی افته و بعداً سر فرصت و با توجه به تجربیاتی که به دست آوردید خیلی قوی تر ظاهر خواهید شد....

حرف شما درست، من هم برای اکانت جیمیلم همین کار را هر کرده ام یعنی هر موقع IP عوض میشه یک sms برام میاد، ولی من که فقط یک ایمیل ندارم، ایمیل اصلی من که هک شد یک ایمیل آلترنیتیو برای یکی از ایمیلهای شخصی (نه کاری) بود که چند سال بود سراغش نرفته بودم، این رو که هک کرده بعد آمده در ایمیل شخصی من کپی کارت ملی من را پیدا کرده و بعد به هاست ایمیل و فکس فرستاده و رمز گرفته و خلاصه از این جور کارها.

مثل این است که شما به یکی بگی حواست باشه جیبت را نزنند، حالا هرچه قدر هم حواسش باشد وقتی یکی با قمه بیاد سراغش و جیبش را بزنه دیگه کاری نمی تونه بکنه.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
مگه دولت نمیتونه هر تلفنی که به شماره شما زده میشه دایورت کنه روی شماره دیگه ؟

چرا می تونه ولی نمی تونه همزمان برای همه این کار رو بکنه چون گندش در میاد ;)
یه همچین کاری رو (دایورت) برای یک نفر که براش هدف هست انجام میده ... یعنی می دونه طرف کی هست و با کی ارتباط داره ، ولی می خواد دقیق بدونه که چه اطلاعاتی رو از طریق ایمیل رد و بدل میکنه ...
ولی تا زمانی که کسی تارگت نباشه همچین کاری رو نمی کنند ...

ببین دولت در حالت عادی به همه ایمیلها و متنهای ارسالی و ... در سرویس دهنده های ایمیل دیگه دسترسی داره . ولی به خاطر امنیت بیشتر جیمیل باهاش مشکل داشت ...
برای همین بود که سعی کرد پسورد 300 هزار نفر رو بدست بیاره ;) از بین این همه پسوردی که به دست آورد فقط چند موردش رو احتیاج داشت و مطئن باش قبل از این خبرش منتشر بشه استفاده شون رو کردند ;)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
وقتی ایمیلت عمومی نباشه
وقتی ایمیلت پسورد درست و حسابی داشته باشه
وقتی از ایمیل اصلیت هیچ جایی (حتی تو خونه خودت) استفاده نکنی و به یه ایمیل ناشناس که فقط خودت داری فوروارد کنی
هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد.

پ.ن: 3 روش محافظت از هک شدن ایمیل و بدبختی های ناشی از اون ...

پسورد را اگر 100 کاراکتر هم بگذارم دردی را دوا نمی کند، چون اینها فقط دنبال روشهای فراموشی رمز هستند، ایمیلی که هک شد را من حدود 15 سال پیش از یکی سایتهای معمولی گرفته بودم که با اینکه 6 سال سراغش نرفته بودم ولی هنوز expire نشده بود، یه تاریخ تولد و اسمت را می پرسه و رمز را می دهد، این را که به سادگی هک کرده رفته سراغ ایمیلهای یاهو من و یکی یکی آمده جلو تا رسیده به ایمیل شخصی ام.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
حرف شما درست، من هم برای اکانت جیمیلم همین کار را هر کرده ام یعنی هر موقع IP عوض میشه یک sms برام میاد، ولی من که فقط یک ایمیل ندارم، ایمیل اصلی من که هک شد یک ایمیل آلترنیتیو برای یکی از ایمیلهای شخصی (نه کاری) بود که چند سال بود سراغش نرفته بودم، این رو که هک کرده بعد آمده در ایمیل شخصی من کپی کارت ملی من را پیدا کرده و بعد به هاست ایمیل و فکس فرستاده و رمز گرفته و خلاصه از این جور کارها.

مثل این است که شما به یکی بگی حواست باشه جیبت را نزنند، حالا هرچه قدر هم حواسش باشد وقتی یکی با قمه بیاد سراغش و جیبش را بزنه دیگه کاری نمی تونه بکنه.

خوب یه رخنه پیدا کرده دیگه ....
شما اصل قلعه رو چسبیده بودی و از یه سوراخش غافل شده بودی ...
یه سوال !!!
چطور آدرس اون ایمیل رو می دونسته ؟ شما میگی خودت چند ساله استفاده نکرده بودی ... پس این چطور می دونسته که شما همچین ایمیلی داشتی ؟
ایمیلت با اسمت خز شده بوده تو اینترنت و یا کلاً طرف آشنا است ؟!

حتماً این قضیه رو به صورت قانونی پیگیری کن ... چون واقعاً راه برای پیدا کردنش هست و به نتیجه میرسی ....
یکی از دوستام ایمیلش هک شده بود و چند تا عکس خانوادگی اش منتشر شده بود.
این طور که من فهمیدم طرف با دو تا وی پی ان وارد شده بود ، یعنی یه سرور داشت ، سرور دوم رو وصل کرده بود به سرور اول ، و خودش هم به سرور دوم متصل بوده ... ولی بازم پیداش کردند و دستگیر شد ...

--------------
پ.ن:خودم همین الان میرم چک کنم از این سوراخا نداشته باشم :D
میگردم هرچی اتچ خصوصی هم وجود داشته باشه پاک می کنم !

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چرا می تونه ولی نمی تونه همزمان برای همه این کار رو بکنه چون گندش در میاد ;)
یه همچین کاری رو (دایورت) برای یک نفر که براش هدف هست انجام میده ... یعنی می دونه طرف کی هست و با کی ارتباط داره ، ولی می خواد دقیق بدونه که چه اطلاعاتی رو از طریق ایمیل رد و بدل میکنه ...
ولی تا زمانی که کسی تارگت نباشه همچین کاری رو نمی کنند ...

ببین دولت در حالت عادی به همه ایمیلها و متنهای ارسالی و ... در سرویس دهنده های ایمیل دیگه دسترسی داره . ولی به خاطر امنیت بیشتر جیمیل باهاش مشکل داشت ...
برای همین بود که سعی کرد پسورد 300 هزار نفر رو بدست بیاره ;) از بین این همه پسوردی که به دست آورد فقط چند موردش رو احتیاج داشت و مطئن باش قبل از این خبرش منتشر بشه استفاده شون رو کردند ;)

منم همینو میخواستم بگم. دولت قبلا هم به ایمیل ها دسترسی داشت ، الان هم به ایمیل و جیمیل و کل اطلاعات اینترنتی و غیر اینترنتی هرکسی که دلش بخواد - به قول شما تارگت باشه- دسترسی داره. این کارا بچه بازی این بسیجیا و ارتش نرم و این مسخره بازیاست که میخوان بگن ما بابت این بودجه ای که میگیریم یه کاری انجام میدیم . قدرت وزارت اطلاعات و دولت ازین حرفا خیلی بیشتره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها حرف سیاسی نزنید، همتونو لو میدما :D
این روزا اوضا مالی خرابه :D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
منم همینو میخواستم بگم. دولت قبلا هم به ایمیل ها دسترسی داشت ، الان هم به ایمیل و جیمیل و کل اطلاعات اینترنتی و غیر اینترنتی هرکسی که دلش بخواد - به قول شما تارگت باشه- دسترسی داره. این کارا بچه بازی این ب*س*یجیا و ارت*ش نرم و این مسخره بازیاست که میخوان بگن ما بابت این بودجه ای که میگیریم یه کاری انجام میدیم . قدرت وزارت اطل*اعـات و دولـتـ ازین حرفا خیلی بیشتره

ببین میتونی کاری کنی هر دومون همینجا رسماً تارگت بشیم ! :D
پستت رو ویرایش کن لطفاً

این رو فراموش نکن که هک کردن یه سایت که خودش برای امنیت به بقیه گواهینامه ssl میفروشه و یا هک کردن مواردی مثل مرکز کنترل فرماندهی هواپیماهای جاسوسی آمریکا توی ویرجینیا کار ساده ای نیست و واقعاً ارتش سایبری ایران قدرت منده !

حالا دیگه بیش از این آف تاپیک نکنیم.

ممنون. :)

بچه ها حرف سیاسی نزنید، همتونو لو میدما :D
این روزا اوضا مالی خرابه :D

همینو بگو ! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا