Amir9891
Registered User
- نوشتهها
- 786
- لایکها
- 399
خدا بود !
مردم از خنده :lol::lol::lol::lol::lol:
منم همینو میخواستم بگم. دولت قبلا هم به ایمیل ها دسترسی داشت ، الان هم به ایمیل و جیمیل و کل اطلاعات اینترنتی و غیر اینترنتی هرکسی که دلش بخواد - به قول شما تارگت باشه- دسترسی داره. این کارا بچه بازی این بسیجیا و ارتش نرم و این مسخره بازیاست که میخوان بگن ما بابت این بودجه ای که میگیریم یه کاری انجام میدیم . قدرت وزارت اطلاعات و دولت ازین حرفا خیلی بیشتره
این رو فراموش نکن که هک کردن یه سایت که خودش برای امنیت به بقیه گواهینامه ssl میفروشه و یا هک کردن مواردی مثل مرکز کنترل فرماندهی هواپیماهای جاسوسی آمریکا توی ویرجینیا کار ساده ای نیست و واقعاً ارتش سایبری ایران قدرت منده !
حالا دیگه بیش از این آف تاپیک نکنیم.
یه نفر آیدی فرومشو هک کنه ، هی پشت سر هم تاپیک نزنه ، اعصابمونو خرد کرد
خوب چرا نکنه!! :f34r:
ولی نباید بعدش عمومی بشه
حق هر دولتی است که نظارت کنه رو هر چیزی!!!
خوب یه رخنه پیدا کرده دیگه ....
شما اصل قلعه رو چسبیده بودی و از یه سوراخش غافل شده بودی ...
یه سوال !!!
چطور آدرس اون ایمیل رو می دونسته ؟ شما میگی خودت چند ساله استفاده نکرده بودی ... پس این چطور می دونسته که شما همچین ایمیلی داشتی ؟
ایمیلت با اسمت خز شده بوده تو اینترنت و یا کلاً طرف آشنا است ؟!
حتماً این قضیه رو به صورت قانونی پیگیری کن ... چون واقعاً راه برای پیدا کردنش هست و به نتیجه میرسی ....
یکی از دوستام ایمیلش هک شده بود و چند تا عکس خانوادگی اش منتشر شده بود.
این طور که من فهمیدم طرف با دو تا وی پی ان وارد شده بود ، یعنی یه سرور داشت ، سرور دوم رو وصل کرده بود به سرور اول ، و خودش هم به سرور دوم متصل بوده ... ولی بازم پیداش کردند و دستگیر شد ...
--------------
پ.ن:خودم همین الان میرم چک کنم از این سوراخا نداشته باشم
میگردم هرچی اتچ خصوصی هم وجود داشته باشه پاک می کنم !
منم یه ایمیل تو Drafts دارم واسه مموتی تایپ کردم، حوصلم نمیشه Send رو بزنمحق با شماست برادر
ما هم که چیزی نگفتیم. اصلا ما چی داریم که بخوایم از دولت مخفی کنیم ؟ ایمیل های منو بخونن خوشحال هم میشم
15 سال و 11 ماه و 8 روز پیش دامینشو ثبت کرده، کی استارت زده رو نمیدونمجدی یاهو 15 سال پیش بود ؟
منم یه ایمیل تو Drafts دارم واسه مموتی تایپ کردم، حوصلم نمیشه Send رو بزنم
مموتی جون، لطفاً خودت بخون
15 سال و 11 ماه و 8 روز پیش دامینشو ثبت کرده، کی استارت زده رو نمیدونم
سرویس ایمیلش رو هم فکر نکنم اول کار اورده باشه بالا، سنم قد نمیده :دی
حرف شما درست، من هم برای اکانت جیمیلم همین کار را هر کرده ام یعنی هر موقع IP عوض میشه یک sms برام میاد، ولی من که فقط یک ایمیل ندارم، ایمیل اصلی من که هک شد یک ایمیل آلترنیتیو برای یکی از ایمیلهای شخصی (نه کاری) بود که چند سال بود سراغش نرفته بودم، این رو که هک کرده بعد آمده در ایمیل شخصی من کپی کارت ملی من را پیدا کرده و بعد به هاست ایمیل و فکس فرستاده و رمز گرفته و خلاصه از این جور کارها.
:lol:
خوب Closed کن بره ...موضوع خلاف قوانین هستا.
متاثر شدم.به نظر شما درست است که ما بیاییم یک سایتی را هک کنیم، کلی ضربه مالی، روحی، اطلاعاتی و غیره به صاحب سایت و کاربران آن بزنیم و بعد بگوییم سایت شما مشکل امنیتی دارد، این قدر پول بده که دیگه کاری نداشت باشم؟! یک موقع است که یک سایت واقعا یک مشکلی دارد که کاربران بتوانند از آن سو استفاده کنند و در نهایت منجر به ضرر مالی صاحب سایت شود می شود آن را گوشزد کرد و بابت این کار هم هزینه ای را دریافت نمود ولی اینکه شما بیای کارت ملی صاحب سایت را جعل کنی و بعد به شرکت هاست ایمیل و فکس بفرستی و بخوای که رمز را تغییر دهد و به این ترتیب وارد اکانت طرف بشی و همه اطلاعات تغییر بدی و بگی که سایت را هک کرده ای آیا چنین کاری درست است؟
بدبختی اینجاست که حتی درآمدی هم وجود نداشته باشد برخی این کار را برای خود افتخار تلقی می کنند و دوستان خود فخر می ورزند که من فلان سایت را هک کردم، نمی دانم چرا اینها یک سری آدم عقده ای هم هستند، بر فرض که می خواهی یک سایت به این شیوه به قول خودت هک کنی، چرا بی خودی dns بقیه دامینها را تغییر می دهی، چرا الکی دامین و هاست سفارش میدی؟ چرا تقاضای انتقال دامین می کنی؟ مثل یک دزد بی شرفی نه تنها اموالی که می خواهد می دزد بلکه هر آنچه دم دستش هست را هم می زند می شکند و نابود می کند.
به خدا که دیگه داره حالم از این وضع به هم می خورد، من نمی دانم اینها چه کسانی هستند که با ما پدر کشتگی دارند، دلیل این همه پستی و کثافت کاری چیست؟ دوست ندارید سایت ادگاه وجود داشته باشد هر چه قدر هم ضرر مالی کرده باشیم فردا جمعش می کنیم، آخه چرا ایمیلهای شخصی من را هک می کنید؟ کلی ایمیل شخصی و خانوادگی آنجاست.
عالی. :lol:
یادمه همون روز [email protected] رو هم راه انداختن.15 سال و 11 ماه و 8 روز پیش دامینشو ثبت کرده، کی استارت زده رو نمیدونم
سرویس ایمیلش رو هم فکر نکنم اول کار اورده باشه بالا، سنم قد نمیده :دی
این مسخرگی یاهو است که آلترنیتیو ایمیلها را در زمان فراموشی رمز نشان می دهد، یعنی شما راحت می تونی انتخاب کنی که رمز را به کدام ایمیل بفرسته، طرف دو تا ایمیل یاهو من رسیده به ایمیل عهد قجری که رمزش را فراموش کرده بودم و آن یکی که از یاهو صد برابر مزخرفتر با چند تا سئوال رمز را داده.
ماده7- هر كس به قصد تقلب، داده هاي رايانه اي و مخابراتي داراي ارزش اثباتي را تغيير داده يا ايجاد ، محو يا متوقف نمايد، مرتكب جعل رايانه اي بوده و علاوه بر جبران خسارت وارده، به حبس از يك سال تا هفت سال يا به پرداخت جزاي نقدي از ده ميليون تا پنجاه ميليون ريال محكوم خواهد شد.
ماده8- هركس دادههاي مذكور در ماده 7 را با علم به مجعول بودن آنها، مورد استفاده قرار دهد، علاوه بر جبران خسارات وارده به حبس از يكسال تا پنج سال و يا به پرداخت جزاي نقدي از ده ميليون ريال تا پنجاه ميليون ريال محكوم خواهد شد.
مبحث دوم: تخريب وايجاد اختلال در دادهها
ماده9- هر كس به قصد اضرار، دادههاي ديگري را از سيستم رايانهاي يا مخابراتي يا ازحاملهاي داده پاك نمايد يا صدمه بزند يا دستكاري كند يا غير قابل استفاده نمايدو يا به هر نحو تخريب يا مختل نمايد به طوريكه منتهي به ضرر غير شود به حبس از شش ماه تا دو سال و يا به پرداخت جزاي نقدي از دو ميليون ريال تا بيست ميليون ريال محكوم ميگردد
مبحث سوم: اختلال در سيستم
ماده10- هر كس عمدا با انجام اعمالي از قبيل وارد كردن، انتقال دادن، ارسال، پخش، صدمه زدن، پاك كردن، ايجاد وقفه، دستكاري يا تخريب دادهها يا امواج الكترومغناطيسي، سيستم رايانهاي يا مخابراتي ديگري را غير قابل استفاده كرده يا عملكرد آنها را مختل نمايد به حبس از شش ماه تا دو سال و يا به پرداخت جزاي نقدي از دو ميليون ريال تا بيست ميليون ريال محكوم ميگردد.
آقا هکر با دزد فرق داره ! این نکته رو همیشه در نظر بگیر
از کدوم ماده؟طبق بند ح این کارها شرعا حرام است!!