خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

آیا کسی ویندوز ویستا و ایکس پی رو همزمان نصب کرده؟ من مشکل دارم

شروع موضوع توسط Asadi ‏30 ژوئن 2007 در انجمن ویندوز

  1. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    اول ایکس پی مدیا سنتر رو توی درایو دی و بعد ویستا رو روی درایو سی نصب کردم اما فقط ویستا بوت میشه!
    کسی راه حلی داره>؟:eek:

    قبل اونم اول ایکی پی و بعد ویستا رو نصب کرده بودم که ویستا نمی اومد!!​
    :(
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    پارتیشن C رو که فرمت نمی کنی؟
    1.بهتره XP رو روی درایو D و ویستا رو رو درایو C نصب کنی چون ویستا Drive Letter ها رو به هم میریزه و ممکنه باعث ایجاد مشکل بشه.
    2.C: و D: رو فرمت کن. بعد XP رو روی D: نصب کن. بعد ویستا رو روی C: نصب کن. موقع بوت شدن باید بتونی یکی از این دو تا رو انتخاب کنی: Earlier version of windows و Microsoft Windows Vista.
     
  4. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    چرا ترتیب درایو هارو ویستا بهم میریزه؟ همیشه جای c و d رو ویستای من عوض میکنه!
     
  5. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    ویستا مثل اینکه خیلی دوست داره درایو C مال خودش باشه :)
     
  6. يه بنده ي خدا

    يه بنده ي خدا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زير آسمون خدا
    بهترين كار استفاده از bootmagic هست
    البته شما مي توني با استفاده از partition magic هم اين كار رو انجام بدي
    به اين صورت كه كامپيوتر در حالت عادي يه درايو primary داره كه همون c هست و مستر بوت ريكورد روش قرار داره و باقي درايو ها ها كه هيچي ....
    خب .... شما بعد از اينكه اين برنامه را نصب كردي ( البته مي توني از 10 acronis disk director هم استفاده كني كه خيلي بهتر از اون يكي نرم افزار هست ) از انتهاي هارد آخر يك تيكه جدا مي كني و بعد به صورت primary تعريفش مي كني و به برنامه مي گي كه hidden بكندش بعد شما اون c اصلي كه داري داري را hide ميكني و c دوم را set active مي كني و به صورت unhidde در مياريش و بعد دستور انجام دادن عمليات را مي دي و كامپيوتر را reset مي كني .... كامپيوتر كه reset شد مثا اين ميمونه كه كامپيوتري داري كه c ايش فرمت شده و مي خواهد ويندوز نصب كنه ...
    حالا بعد از اينكه همه ي اين كار ها را انجام دادي ميتوني با استفاده از يه برنامه هست به نام pqboot كه ميتوني بهش بگي كامپيوتر را ريست كن و برو به اون يكي ويندوز ... بعد ريست ميكنه و ميره توي اون ويندوز
    من خودم هم همين كار را انجام دادم!!!!
     
  7. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,633
    تشکر شده:
    289
    محل سکونت:
    تهران
    اگه C رو فرمت کرده باشی فایل boot.ini هم که ماله بوت XP هست پاک میشه و XP دیگه بالا نمیاد!
    برعکسشم هست اگه XP روی C باشه و بخوای دوباره XP بریزی و فرمتش کنی ویستا میپره (البته بعد از نصب XP بوت منیجر ویستا لود نمیشه و باید با Vista Boot Pro برگردوندش)

    ویستا درایو سیستم عامل رو بعنوان درایو اول میشناسه حالا چه D چه F !
     
  8. خرید بیت کوین
  9. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    چرا فرمت می کنم....
    یعنی دلیلش اینه...؟

    من در یک مورد اول XP رو روی دی و سپس ویستا را روی درایو سی (ابتدا فرمت کردم و بعد ویستا را نصب کردم)
    ریختم... منظور شما این بوده که نباید اینکار رو می کردم ؟ (فرمت درایو سی):wacko:
     
  10. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    منمون .....:)
    خیلی پیچیده است! راحل ساده تری نیست؟
     
  11. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    سلام:
    یعنی من ابتدا xp را روی درایو دی و بعد بدون فرمت کردن ویستا را روی درایو سی بریزم؟:blink:
     
  12. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,633
    تشکر شده:
    289
    محل سکونت:
    تهران
    جالا چرا برعکس کار انجام میدی!
    من XP رو روی C ریختم و ویستا روی D
     
  13. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    چون جایی خوندم که بهتره ویستا روی C باشه! (به دلیل کار نکردن بعضی از کرک ها روی درایو های دیگر)
    حالا چقدر درست باشه .... نمی دونم:lol:

    ...........................
    نگفتی اگه من فرمت نکنم حله؟:rolleyes:
    در ضمن من ویستا ی 64 بیت می ریزم
     
  14. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,633
    تشکر شده:
    289
    محل سکونت:
    تهران
    1کرک درست و حسابی فقط هست که اونم راحت روی هر درایوی کار میکنه.

    بله حله
     
  15. يه بنده ي خدا

    يه بنده ي خدا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زير آسمون خدا
    پيچيده هست ولي كارامده ... خيلي محشره
     
  16. يه بنده ي خدا

    يه بنده ي خدا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زير آسمون خدا
    من براي تو يه كليپ مي زارم آموزش ستفاده از برنامه هه
     
  17. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    منمون میشم.....:)
     
  18. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    منمون....
    من یه بار ابتدا ویندوز ویستا را بعد از فرمت روی درایو سی ریختم و بعد ایکس پی را باز با فرمت روی درایو دی...
    ولی فقط ایکس پی بالا آومد!


    پس من باید ابتدا ایکی پی را روی سی و ویستا را روی دی نصب کنم....
    سی و دی رو فرمت می کنم...بعد هر دو رو نصب ......:eek:
     
  19. lee_young_ae

    lee_young_ae Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2007
    نوشته ها:
    311
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    گوشه ای از این دنیای خاکی
    آقا اصلاً فکر کنم نیازی به این کارا نباشه...
    من هم خودم این مشکل رو داشتم.. تو نت که سرچ کردم دیدم همه این مشکلو دارن....:lol::lol:

    این کارایی هست که من کردم:



    Below is the way I installed XP on my computer, after Vista was already installed... creating a dual boot.

    First find the drivers for your network components, wireless card or nic, and save them to an external device such as a floppy disk or flash drive.

    Then you will need to go into the BIOS on your computer startup. Scroll to the System Configuration tab and go down to the SATA Native Support and change its setting to Disabled. Then hit F10 to Save and Exit.

    Next, insert your Windows XP CD and create the partition you wish to install XP on. After the installation is complete you should boot automatically into XP.

    Now you need to move some files. First, make sure you have set your folder options to see hidden files and to show protected operating system files. Then open Windows Explorer and go to the drive where Vista is installed. Copy the folder Boot, and the files bootmgr, boot.ini, NTDETECT.COM and ntldr and paste them to the root of your XP drive.

    Then download Vista Boot Pro and save it to your desktop or somewhere else that you can easily access. Unless you already have .Net Framework (v2.0 at least) it will redirect you to a Microsoft page where you can download this necessary component.

    Install and run Vista Boot Pro and open the "Bootloader" tab. Select "Reinstall the Vista bootloader" and press Apply. Then go to the Manage OS Entries tab and select "Add new operating system entry" and make sure you select "Windows Legacy". Give the new entry a name (ie: Windows XP) and select the drive letter you have XP on and then select Apply. You can also choose which entry you would like as the default the system will boot to.

    And now you should be able to dual boot between Vista and a previous OS.


    اون فایلهایی رو هم که خواسته من دارم... اگه خواستین بگیم براتون آپ کنم.... برنامشم سرچ کنید راحت تو نت پیدا می کنید....:happy:
     
  20. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,633
    تشکر شده:
    289
    محل سکونت:
    تهران
    با برنامه VistaBoot Pro میتونید بوت منیجر ویستا رو برگردونید
     
  21. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    [​IMG]

    منظورتون این برنامه هست که در این لینک قرار داره؟
    VistaBoot PRO v3.3

    برنامه رو نصب کردم ولی فقط بوت ویستا رو پیدا می کنه....
    از ایکس پی خبری نیست....

    دوباره ایکس پی رو نصب کردم و این برنامه رو توی اون اجرا کردم....
    تونستم به ویستا برگردمولی باز خبری از اضافه شدن بوت ایکس پی نبود....
    خسته شدم!:(
     
  22. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    229
    محل سکونت:
    Vavan
    با سلام...
    اگه می تونستی توضیحات رو فارسی بگی که خیلی خوب میشد....
    منظورتون از برنامه های مورد نیاز همین VistaBoot PRO v3.3 است؟
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش