• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا گوگل و یاهو اطلاعات تعداد بازدیدکننده سایت ما را نمایش میدهد؟ (مانند الکسا)

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
آیا سایت گوگل و یاهو اطلاعات تعداد بازدید کننده و جزئیات آن (کشور، منطقه و..) را میتواند به ما نمایش دهد؟
چجوری میشه فهمید مثلا سایت Leader.ir چه بازدید کننده هایی از مثلا خاورمیانه دارد؟
این خبر "پایگاه اینترنتی آیت‌ا...*****‌ای پربیننده‌ترین پایگاه اینترنتی خاورمیانه" رو که دیدم واسم جالب بود زیرا چند تا نکته داشت که من نفهمیدم گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بتونه راهنمایی کنه:
- همه خبرگزاریها این خبر رو دقیقا مثل هم کار کردن
1- منظور از "موسسه «پروفیل گروگپ» در فلسطین اشغالی" چیه؟
2- منظور از "بر اساس این تحقیقات و با اتکاء به داده‌های پایگاه جستجوگر «گوگل» - Google-" کدام قسمته ؟ و از کجا میشه این اطلاعات رو دید؟
3- "بالا بودن کیفی مطالب مندرج در آن است که از سوی پایگاه اینترنتی ماشین جستجوگر «گوگل» هم تائید شده است." این مورد رو از کجا میشه فهمید؟
- آدرس سایت " موسسه «پروفیل گروگپ» - Profile Group" چیه؟
البته چون الان باید یه گزارش در اینباره تهیه کنم با خبرگزاری پانا هم تماس گرفتم که هنوز جوابی نگرفتم.:cool:
با تشکر

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
منبع اصلی خبر Erfolgreiche Internet-Kampagne: Irans Ayatollah weit vorn - n-tv.de است که سایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي - icro.ir این خبر را ترجمه و در اختیار بقیه خبرگزاریها قرار داده است
فقط من هنوز نتونستم آدرس سایت موسسه «پروفیل گروگپ» - Profile Group" در اسراییل را پیدا کنم.
یکی از منتشر کنندگان خبر میگفت که این موسسه هیچ سایتی ندارد!
با تشکر

siavash.parsa

Registered User
لایک‌ها
9
آره...google analytics آمار بسیار کاملی از سایتو در اختیار وبمستر میزاره..من سایتامو با اون چک می کنم...میزان بازدید روزانه،هفتگی و ... با ip هر شخص، کشور، نوع browser،تعداد دفعاتی که از سایت دیدن کرده،مدت زمان بودن در سایت و کلی چیز دیگه!

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
بله فرمایش شما درسته البته بشرط اینکه از قبل در google analytics ثبت نام کنید و کد مربوطه را در سایت قرار دهید.
اما هیچ کد گوگلی در سایت مورد نظر وجود ندارد
با تشکر

بالا