• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا ebay با ایران مشکل دارد؟

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
کسی اینجا هست که در سایت ای بی اکانت درست کرده باشه و در حال فروش کالا باشه؟
می خولستم بدونم کلا بخاطر تحریم و این حرفها ای بی برای ایرانیها محدودیتی ایجاد کرده یا نه؟
مثلا سرویس shop.ebay.com را میتونیم با اسم و آدرس ایران مدریت کنیم یا مثلا در هنگام ثبت کالا در سایت اصلی میشه محل فروشنده را ایران گذاشت یا نه؟
ممنون

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با اسم ایران معامله تجاری ممنوعه و اگر بفهمند اکانت شما رو میبندن ( ایران ، سوریه ، کوبا ، سودان )

minkooch

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
کسی اینجا هست که در سایت ای بی اکانت درست کرده باشه و در حال فروش کالا باشه؟
می خولستم بدونم کلا بخاطر تحریم و این حرفها ای بی برای ایرانیها محدودیتی ایجاد کرده یا نه؟
مثلا سرویس shop.ebay.com را میتونیم با اسم و آدرس ایران مدریت کنیم یا مثلا در هنگام ثبت کالا در سایت اصلی میشه محل فروشنده را ایران گذاشت یا نه؟
ممنون
ebay با ایران مشکلی نداره. بلکه طبق قانون تجارت کشورش ( آمریکا ) تجارت با افراد مقیم ایران ( نه ایرانی ها! ) ممنوعه. اگر شما یک ایرانی باشی که توی سوئیس زندگی میکنی میتونی با ebay کار کنی. یا اگر به اسم اون فرد باشه. البته مسئله ip رو هم فراموش نفرمائید.

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
اجب گیری افتادیم ها !!!!!!:(
به نظرتون چکار کنم؟ دوستی دارم در بروکسل. آدرس ارسال کننده را بزارم بروکسل و بگم حساب پی پال هم خودش واسم باز کنه به نام و نشانی خودش.
سفارشی اگر داده شد ابتدا بفرستم اونجا تا اون ارسال کنه؟
اینجا هم با وی پی ان برم تو اکانهای ای بی و پی پال. شدنیست؟؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اجب گیری افتادیم ها !!!!!!:(
به نظرتون چکار کنم؟ دوستی دارم در بروکسل. آدرس ارسال کننده را بزارم بروکسل و بگم حساب پی پال هم خودش واسم باز کنه به نام و نشانی خودش.
سفارشی اگر داده شد ابتدا بفرستم اونجا تا اون ارسال کنه؟
اینجا هم با وی پی ان برم تو اکانهای ای بی و پی پال. شدنیست؟؟
شما خودت حساب باز کن بعدش اکانتت رو با پی پل مچ کن سرویس usps با اینجا کار می کنه مستقیم می فرسته اما یه سری محدودیت ها وجود داره در مورد نوع کالا گارانتی (برای اینجا نداره) بیمه نداره و یه لیستی از کالاهای ممنوعه هم تو اینجا هم اونجا هم هستش همش اینجا اونجا شد

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
شما خودت حساب باز کن بعدش اکانتت رو با پی پل مچ کن سرویس usps با اینجا کار می کنه مستقیم می فرسته اما یه سری محدودیت ها وجود داره در مورد نوع کالا گارانتی (برای اینجا نداره) بیمه نداره و یه لیستی از کالاهای ممنوعه هم تو اینجا هم اونجا هم هستش همش اینجا اونجا شد
من هنوز فرم ثبت نام ebay رو ندیدم ولی فکر کنم انتخاب نام کشورو حتما داره. منظور شما اینه که حساب را باز کنم ولیکشور و آدرس ه پی پالم رو وارد کنم؟
مسئله دوم اینه که من قصد دارم جنس بفرستم تا اینکه بخرم. با TNT یا DHL یا پیشتاز یا هر چی که بهتر بود
به نظرتون چه کار کنم؟ کشور فرستنده را بزارم ایران یا همون کشوری که توی اکات پی پالم هست؟

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
شما به نظر من باید همه جنستون صادر کنید (البته اگر زیاد هستش )به کشور همون دوستتون و از اینجا بفروشید , و دوستتون مسئولیت پست و گارانتیشو به عهده بگیره ....
اما پست تک مثلن به امریکا خیلی گرون براتون تموم میشه
جنستون چی هست عزیز ؟ صرفن جهت راهنمایی بهتر میپرسم

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
زیمباوه تو این لیست نیست ؟

نه نیست .. سوریه هم تازه اضافه شده .. کره شمالی هم دیگه داخل لیست نیست .. شاید خنده دار باشه ولی همینی که ایران تو این لیست هست کلی مشکلات درست کرده .. که کمترین اش این هست که سرویس های گوگل با IP ایران غیرفعاله .. بیشتر سایت ها IP ایران رو زدن تو لیست سیاه .. و .......

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
من هنوز فرم ثبت نام ebay رو ندیدم ولی فکر کنم انتخاب نام کشورو حتما داره. منظور شما اینه که حساب را باز کنم ولیکشور و آدرس ه پی پالم رو وارد کنم؟
مسئله دوم اینه که من قصد دارم جنس بفرستم تا اینکه بخرم. با TNT یا DHL یا پیشتاز یا هر چی که بهتر بود
به نظرتون چه کار کنم؟ کشور فرستنده را بزارم ایران یا همون کشوری که توی اکات پی پالم هست؟
شما نمی تونی با ای پی اینجا ثبت نام کنی باید با ای پی دیگه غیر اینجا ثبت نام کنی بعدش پی پلت رو اد کنی اگه مشکلی باشه با شما تماس می گیرن برای کانفرم اطلاعات
بهترینش اینه دوستتون برای شما باز کنه اما مسئله پی پله جدیدا تا جانویه سال جاری منظورم 2012 پرای ویسی جدید رو پیپل اجرا می کنه که به فرو شنده ها وارایه کنند ها ی سرویس های اینترنتی معتبر این اجازه رو می ده که به اطلا عات شخصی شما در پی پل دسترسی داشته باشن

این یعنی اینکه ای بی در صورت مشکوک شدن می تونه تقاضای اطلا عات حساب پی پل رو داشته باشه اگه نخونه با اطلا عات وارده در ای بی حساب پی پل و ای بی شما هر دو مسدود می شه قبلان هم این بود چون می دونید ای بی پی پل رو خرید اما رسما اجازه دسترسی نداشتن اما حالا اجازه رو هم گرفتن

بالا