bdgunn
Registered User
ایفونم رو بخاطر اینکه رفتم سمت وینوزفون میخام بفروشم
مدل : 3gs انلاک فکتورری ،مشکی 32 گیگ
ورژن 6.1 جیلبریک شده
مثل اکثر 3gs ها یه ترک دم شارژر داره و دکمه هوم و پاورش هم سفت شده ولی با استفاده از اپلیکشن های zphyr و activator نیاز به کار با این دکمه ها خیلی کم میشه که منم نصب کردم روش
البته دکمه پاورش به دلیل فاصله افتادن بین درز قابش هست که تو عکسا معلومه ، واسه همین یه قاب از که از یه ایفون دیگه باز شده براش خریدم که روش بندازم که دیگه فرصت نشد که اونم به خریدار تقدیم میشه. فقط قابش 16 گیگه که تو عکسا مشخصه
یکمم زیر lcd گردو خاک رفته که چندتا نقطه س
بقل اسپیکرم 3 تا لکه داره تو عکسا معلومه
کابل USB هم نداره (یعنی داره ولی سالم نیست و قلق داره ، یعنی باید چپو راستش کنی تا وصل بشه که ما میگیم نداره :دی)
سعی کردم همه چیشو بگم که هیچ شکو شبهه ای واسه خریدار نمونه
غیر از موارد بالا بقیه موارد گوشی کاملا سالم هست
قیمت : 565

مدل : 3gs انلاک فکتورری ،مشکی 32 گیگ
ورژن 6.1 جیلبریک شده
مثل اکثر 3gs ها یه ترک دم شارژر داره و دکمه هوم و پاورش هم سفت شده ولی با استفاده از اپلیکشن های zphyr و activator نیاز به کار با این دکمه ها خیلی کم میشه که منم نصب کردم روش
البته دکمه پاورش به دلیل فاصله افتادن بین درز قابش هست که تو عکسا معلومه ، واسه همین یه قاب از که از یه ایفون دیگه باز شده براش خریدم که روش بندازم که دیگه فرصت نشد که اونم به خریدار تقدیم میشه. فقط قابش 16 گیگه که تو عکسا مشخصه
یکمم زیر lcd گردو خاک رفته که چندتا نقطه س
بقل اسپیکرم 3 تا لکه داره تو عکسا معلومه
کابل USB هم نداره (یعنی داره ولی سالم نیست و قلق داره ، یعنی باید چپو راستش کنی تا وصل بشه که ما میگیم نداره :دی)
سعی کردم همه چیشو بگم که هیچ شکو شبهه ای واسه خریدار نمونه
غیر از موارد بالا بقیه موارد گوشی کاملا سالم هست
قیمت : 565

Last edited: