آژانس هواپیماییexchanging

آی پی بدین پرچم کشور رو بگیرین

شروع موضوع توسط sajadonline ‏28 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    سلام به همه
    بیشتر بدرد وب مستر ها میخوره که می خوان پرچم کشور بازدید کننده رو بهش نمایش بدن خیلی راحت میتونید اسکریپت زیر رو توی سایتتون بزارید و پرچم بازدید کننده رو بهش نشون بدین

    PHP:
    <?

    function 
    imgIP ($ip)
    {
    $webpage "http://sajadonline.com/ip_c/ip.x?ip=$ip";
    $fp fopen ($webpage"r" );

    while (! 
    feof ($fp))
    {
     
    $f =  fgets ($fp 1024);
     }
    return 
    $f;

    }

    $imgURL imgIP($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
    echo 
    "<img src=$imgURL>";
    امید وارم که بدردتون بخوره
     
  2. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    جالب بود ... ممنون
     
  3. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    این طوری به درد کسی نخواهد خورد
    اسکریپت اصلی رو بده ;d
     
  4. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    دوستمون درست میگن. اگه اسکریپت رو بذاری بیشتر به درد می خوره [​IMG]
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
  6. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    مرسی شاهد
     
  7. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
  8. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    ای ول شاهد. راستی چرا ساعتت خوایبیده ؟ دوستان قبلا هم بهت گفتن :D
     
  9. shahroodnet

    shahroodnet کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,935
    تشکر شده:
    72
    محل سکونت:
    Under Water...
  10. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    کاملش هم اینجا هست که پرچم ها هم هست

    http://ip-to-country.com
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    راستی تو قرار بود هفته پیش به من زنگ بزنی ! رفتی مردی پنداری !! :blink:
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    دیتابیس این csv هست !
    اگه بخوایم مستقیما به csv وصل شیم و کوئری بگیریم سر 10 تا کوئری ، سرور موتور میسوزونه !!
    مگه اینکه تبدیلش کنیم به mysql که خوب همونجا که من دادم mysql ش بود و همیشه هم آپدیته !
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    دستت درد نکنه من قبلا دیتابیسشو گرفته بودم اما کد سمپلشو ندیده بودم یه 8 - 9 ماهی بود خاک میخورد الانم بشدت دنبال یه همچین چیزی بودم.
     
  15. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    من با یه اسکریپت خیلی راحت insert کردم مشکلی هم نداشتم
     
  16. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یعنی mysql ش کردی؟
    خوب چه کاریه !! برو همونجا mysqlش هست دانلود کن دیگه ! :blink:
     
  17. shahroodnet

    shahroodnet کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,935
    تشکر شده:
    72
    محل سکونت:
    Under Water...
    به : شاهد

    بابا زنگ زدم!
    بیمارستان فوق تخصصی بود:blink:

    میگم اگه وقت خالی داری یه کار PHP هم دارم!!!
    اونم تقریبا تموم شده...تغییرات داره!!!
     
  18. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب از سر کار زنگ زدم !! :دی
    مگه موبایلم رو نداری؟
    والا من کلیات رو درست کردم ! در مورد جزئیات هم اگه چیزی مونده بگو انجام میدم. سرورش هم گفتم اون موقه داون بود یا من نمیتونستم بازش کنم ! خلاصه کل یوم داستان رو دادم به خودت !

    چه کاریه؟ چجوریاس؟ حالا علی الحساب اون 200 تومن مارو بده بیاد ! [​IMG]
     
  19. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    میگم نمیشه با همین ترفندها و استفاده از سایتهای دیگه نام کشور رو هم گرفت؟! به فارسی باشه که عالی میشه​
     
  20. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شدن که میشه ! ولی دیتابیس هاش دیگه رایگان نیستن !
     
  21. shahroodnet

    shahroodnet کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,935
    تشکر شده:
    72
    محل سکونت:
    Under Water...
    :blink::blink::blink:

    کارش...ایمیل کردم!