ممنوناين چيز ها رو تو گوگل سرچ كن چكش فرنگي
iwebtool.com
خود گوگل بهترین چیز هارو در اختیارت گذاشته! یکی آنالیز گرش هست و یکی هم وب مستر تولز گوگل در کنارش از سایت هایی که محتوی رو انالیز می کنه هم می تونی استفاده کنی
کاش !
ببینید مثلا برنامه پیشنهاد بکنید !
به عنوان مثال من از frontpage استفاده میکنم !
نظر شما چیه !
من از Swish استفاده میکنم !
ابزار طراحی من ا یناس:
Swish
frontpage
adobe photoshp[
و...
بدین شکل..
اون سایت هم جزوی از ابزار وب مستر بعد از ساخته شدن ،اسکلت بندی سایت استفاده میشه نه برای طراحی!
سلام
شما اول حوزه كاري تان را مشخص كنيد
1- Web Design
2- Web Development
3- Web Programming
4- Server Maintenance
5- Content managment
توي ايران همه موارد بالا رو جزء وظايف وب مستر مي دانند !!! اما فكر كنم منظورتان مورد اول باشد درسته؟
در اينصورت من از موارد زير استفاده مي كنم:
Adobe Photoshop
VS 2005 Editor (اديتور خود ويژوال استوديو)
سوالت را خيلي خيلي كلي پرسيدي ! يكمي واضح تر بپرس.
با نرم افزار هايي كه بالابالا گفتند بايد كار كني .. كه بايد با كدنويسي و اونا اشنا باشي..
Web Development يعني شما سايت داري و ميخواهي انتشارش بدي و بازديد كننده و بازار واسش پيدا كني
مثل اينكه چه طور از سرچ انجين ها ترافيك بگير(سئو) يا چه طور تبليغ بدي ...
بحث طراحي يك بحث ابتدايي هست و شما اگر در رابطه با طراحي سوال داري بهتره در قسمت مربوطه بپرسي چون تو اون قسمت همه در رابطه با طراحي تخصص د ارند ....
من به شخصه نرم افزار دريم ويور رو پيشنهاد ميكنم ...
ديگه سوال ديگري داري بهتره تو قسمت ها مربوطه بپرسي تا بهتر كمكت كنن...
انجمن اچ تي ام ال يا هر بخش ديگه فكر كنم واسه سوال شما بهتر باشه(در رابطه با طراحي)
اگر براي نحوه كسب بازديد كننده سوال داري اينجا بپرس ...
از نظر من وب مستر با طراحی زمین تا آسمون فرق می کنه! وب مستر آشنا به طراحی هست ولی خودش نمی یاد طراحی کنه! می ده یه طراح طرح کنه! وب مستر مثل که نه دقیقا مدیر و راهبر سایت هست! توی یک کار خونه مدیر کارخونه نمی یاد طراحی کنه و بگه از کدام پرس یا دستگاه فلان کارخونه استفاده کنیم یا نه! اینجا بیشتر بحث هایی که بوده رو این بوده که من یه سایت دارم حالا برای مدیریتش برای گسترشش ، تبلیغات دهی و تبلیغات گیری، بهنیه سازی ، افزایش بازدید چی کار کنم
---
اما راجع به طراحی الان دیگه استفاده از سی ام اس ها باب شده، کسی با فرونت پیج و دریم ویور معمولا نمی یاد از پایه بنویسه! یه پلت فورم یا سکوی انتشار مثل دروپال که خیلی سریع و .. هست یا یه سی ام اس مثل تیکی ویکی رو ور می داره ، کاستومایز یا بومی سازی می کنه یعنی اونچیزی که خودش می خواد رو از توش در میاره و برپا می کنه!
سلام
والا موضوع تاپیک ابزار مورد نیاز یه وب مستر هستش !
در مرحله اول هر وب مستری دنبال برنامه طراحی هست !
من گفتم بچه ها اول بیان ابزار طراحی که استفاده میکنن خودشون رو بگن و دلیل استفاده شون رو !
که باقی دوستان مثل من استفاده بکنن !
و بعد به باقی میرسیم
یکی - یکی ! بقول خارجی ها Step to step .. درست گفتم حالا؟!
!
سلام
برادر اين مواردي كه برايتان عرض كردم حوزه هاي كاري كاملاً مجزا هستند
اصلاً منظورم اين نبود كه وب مستر بايد همه اين ها رو بلد باشه
پ.ن. ابزار هايي كه تا حالا صحبت شده همون هايي هستند كه اكثريت ازشون استفاده مي كنند + يكسري ابزار كمكي براي منظور هاي خاص مثلاً نرم افزار هايي كه يك مجموعه عكس رو با هم تغيير سايز بده و ...
فكر كنم Step by Step يه كم بهتر باشه
step-by-step
.step-by-\'step
adj [only before noun]
a step-by-step plan, method etc explains or does something carefully and in a particular order
Web Development یعنی چی ! ؟
Dreamweaver بهتره یا FrontPage ؟ چه فرقی با هم دارن ؟!
من فرق دریم ویر رو با فرونت پیج رو نمیدونم !
زدن تاپیکم برای مانوور کلی روی بحث درآمدزائیست ..
ولی خب میخوام مرحله مرحله پیش برم به نظرم این تاپیک بعدا به درد باقی دوستان هم میخوره.
خب !
اگه فکر میکنید ادامه دادن بحث طراحی اشتباس در این فروم !
به بحث ..
کسب بازدید کننده و دادن تبلیغات درست !
ببینید فرض کنید یک سایت زدید !
با عناوین متفاوت!
به نظر شما کجا باید تبلیغ کرد ؟!
چطور باید بازدید کننده جذب ککرد!؟
؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!!!@!
واقعا خیلی ممنونم که اینقدر کامل توضیح دادین !
دیگه طراحی رو ادامه نمیدم ! توضیحات شما اینقدر کامل بود که دیگه به این بحث ادامه ندم !
اشتباه از من بوده .. ! شما درست میفرمائید..
خب !
من یه سئوال برام پیش اومده در حال حاضر !
شما به نظرتون برای اینکه بازدید کننده زیادی داشته باشید باید چیکار کرد !
و تبلیغ به کجاها بدیم ! ؟
به نظر شما تبادل لینک موثر ه ؟!
و + توضیحاتی که خودتون فکر میکنه لازه..