• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتصال اکسل یا اکسس به پلاگین ووکامرس

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
میخوام کاری کنم که یک سری محصول در اکسل وارد کنم و بعد تعدادش مشخص بشه ۰ وقتی از اکسل کم و زیاد کنم مستقیم در ووکامرس هم کم و زیاد بشود۰
هزینه و زمان انجام کار را پخ نمایید۰

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
فک نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه ، حالا باز یه نرم افزار تحت ویندوز نوشته بشه ، میشه ، اما اینکه فایل اکس ذخیره بشه ، یه تغییری تو ووکامرس ایجاد بشه بعید میدونم ، حالا باز اساتید نظر بدن

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
با api نمیشه ?
اکسس چی ? معمولا تعامل خوبی با محیط وب دارد۰
میشه از یک پایگاه داده استفاده کرد !?

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
آره این کار رو با api باید انجام داد ، اما مشکل اینجاست که نمیدونم بشه چیزی تعریف کرد که وقتی فایل اکسل یا اکسس سیو میشه یه درخواست به سرور ارسال بشه که تغییرات لازم رو بده ، زیاد با محصولات مایکروسافت آشنا نیستم ، حالا باز اساتید نظر بدند ، اگه بشه چیزی ساخت که وقتی فایل اکسل سیو میشه ، حد اقل خود فایل رو به سرور ارسال کنه ، میشه یه کارایی کرد
اما خوب اگه دنبال راهی هستین که بتونین سریع موجودی و قیمت محصولات رو تغییر بدین ، من بهتون پیشنهاد میکنم این دردسرا رو به خودتون ندید و پلاگین smart manager رو نصب کنید ،
امکاناتاش قوق العاده عالیه ، با یه دوبل کلیک بدون نیاز به ویرایش محصول میتونین موجودی و قیمتشو کم و زیاد کنین ، از محصولات متغیر هم پشتیبانی میکنه
لینک افزونه : https://wordpress.org/plugins/smart-manager-for-wp-e-commerce/

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
این کاری که شما میخواید با این شکل که توضیح دادید، نمیشه!
باید یه برنامه تحت ویندوز نوشته بشه که هر چند ساعت یکبار فایل اکسل رو بخونه و آنالیز کنه و مقادیر مورد نیاز ووکامرس رو استخراج و بعد به سایت ارسال کنه، آخرش هم ممکنه یه چیز کم و زیاد بشه و درست کار نکنه. (مثلاً اولین مشکلش اینه که ID کالاها در اکسل و ووکامرس یکسان نیستند و ملاک عمل باید عنوان کالاها درنظر گرفته بشه که دردسرهای خاص خودش رو داره)

پیشنهادی که کاربر @downloadpa دادند، تایید میشه.

بالا