میخوام کاری کنم که یک سری محصول در اکسل وارد کنم و بعد تعدادش مشخص بشه ۰ وقتی از اکسل کم و زیاد کنم مستقیم در ووکامرس هم کم و زیاد بشود۰
هزینه و زمان انجام کار را پخ نمایید۰
فک نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه ، حالا باز یه نرم افزار تحت ویندوز نوشته بشه ، میشه ، اما اینکه فایل اکس ذخیره بشه ، یه تغییری تو ووکامرس ایجاد بشه بعید میدونم ، حالا باز اساتید نظر بدن
با api نمیشه ?
اکسس چی ? معمولا تعامل خوبی با محیط وب دارد۰
میشه از یک پایگاه داده استفاده کرد !?
آره این کار رو با api باید انجام داد ، اما مشکل اینجاست که نمیدونم بشه چیزی تعریف کرد که وقتی فایل اکسل یا اکسس سیو میشه یه درخواست به سرور ارسال بشه که تغییرات لازم رو بده ، زیاد با محصولات مایکروسافت آشنا نیستم ، حالا باز اساتید نظر بدند ، اگه بشه چیزی ساخت که وقتی فایل اکسل سیو میشه ، حد اقل خود فایل رو به سرور ارسال کنه ، میشه یه کارایی کرد
اما خوب اگه دنبال راهی هستین که بتونین سریع موجودی و قیمت محصولات رو تغییر بدین ، من بهتون پیشنهاد میکنم این دردسرا رو به خودتون ندید و پلاگین smart manager رو نصب کنید ،
امکاناتاش قوق العاده عالیه ، با یه دوبل کلیک بدون نیاز به ویرایش محصول میتونین موجودی و قیمتشو کم و زیاد کنین ، از محصولات متغیر هم پشتیبانی میکنه
لینک افزونه : https://wordpress.org/plugins/smart-manager-for-wp-e-commerce/
این کاری که شما میخواید با این شکل که توضیح دادید، نمیشه!
باید یه برنامه تحت ویندوز نوشته بشه که هر چند ساعت یکبار فایل اکسل رو بخونه و آنالیز کنه و مقادیر مورد نیاز ووکامرس رو استخراج و بعد به سایت ارسال کنه، آخرش هم ممکنه یه چیز کم و زیاد بشه و درست کار نکنه. (مثلاً اولین مشکلش اینه که ID کالاها در اکسل و ووکامرس یکسان نیستند و ملاک عمل باید عنوان کالاها درنظر گرفته بشه که دردسرهای خاص خودش رو داره)