آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

اتصال به اينترنت از طريق lan ويندوز 2000

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏18 مارس 2003 در انجمن شبکه

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    سلام
    آقا چه جوري ميشه از طريق شبكه ويندوز 2000 يه استيشن رو به روتري كه به اينترنت وصله وصل كرد البته منظورم كارها و اتصالات سخت افزاريش نيست بلكه طريقه و روشي كه يه استيشن 2000 بتونه به اينترنت وصل شه
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    از مدير شبکه بخواه راهنماييت کنه. تنظيمات نرم افزاری هر شبکه مختص همون شبکه است. بايد IP تنظيم کنی، Gateway و DNS رو تنظيم کنی، اگه نيازه Proxy تنظيم کنی و . . .
     
  3. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    سلام
    قضيه همين جاست كه مدير شبكه رو ميخوام دور بزنم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد تا اونجايي كه من ميدونم تمام اونايي كه گفتيد يعني dns و ... فقط با يك خط توي كامند داس حله البته توي اين خط يه ارتباطي با نت ورك نايبرهودم نيز داره كه براي سهولت كار اسم اونو به لن تغيير ميدن
     
  4. signal

    signal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2003
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    خیلی راحت میتونی وصل بشی
    میری رو اون دو تا تلویزیون پایین کامپیوتر بعد میری تو تنظیمات TCP/IP , او جا IP خودتو مثلا 192.168.20.2وsubnet رو 225.225.225.0 و gateway رو عدد باینری 192.168.20.1 یدهید.
    ونیز preferred DNS رو هم عدد 192.168.20.1 که همون IP Ruter است قرار میدهیم
    انشاء الله که کمکت شده باشه .
    التماس دعا سید محمد رضا
     
  5. mmhmt

    mmhmt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    آقا سلام
    من همه اینکار ها رو کردم و دوتا کامپیوتر خیلی خوب بهم وصلند و هیچ مشکلی نیست منتهی برای اینکه کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه وقتی که کامپیوتر اول به اینترنت وصله نمیدونم چه کنم
    لطفا راهنمایی فرمایید
    متشکرم
     
  6. mmhmt

    mmhmt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    آقا سلام
    من همه اینکار ها رو کردم و دوتا کامپیوتر خیلی خوب بهم وصلند و هیچ مشکلی نیست منتهی برای اینکه کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه وقتی که کامپیوتر اول به اینترنت وصله نمیدونم چه کنم
    لطفا راهنمایی فرمایید
    متشکرم
     
  7. panypay
  8. mmhmt

    mmhmt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    آقا سلام
    من همه اینکار ها رو کردم و دوتا کامپیوتر خیلی خوب بهم وصلند و هیچ مشکلی نیست منتهی برای اینکه کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه وقتی که کامپیوتر اول به اینترنت وصله نمیدونم چه کنم
    لطفا راهنمایی فرمایید
    متشکرم
     
  9. ghasempouri

    ghasempouri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    1
    دوست عزیز اینجا چند نکته وجود دارد. (در تکمیل فرمایشات آقا کوروش):

    - معمولا آی پی ها حقیقی تخصیص داده شده به شبکه توسط Network Admin (راهبر شبکه) در روتر مسدود یا روت می شوند. مثال: فرض کنید یک آی اس پی در برره راه اندازی شده که روتر آن 129، فایروال آن 130 و وب سرور آن 131 باشد. ضمنا دامنه آی پی آن از 128 شروع شده و به 135 ختم شود. مدیر شبکه تمام آی پی ها را در مسیر فایروال بسته است و فقط آی پی 134 را Route به فایروال نکرده. این دستور:

    ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Serial0/0
    ip route 217.219.172.131 255.255.255.255 217.219.172.130
    ip route 217.219.172.132 255.255.255.255 217.219.172.130
    ip route 217.219.172.133 255.255.255.255 217.219.172.130
    ip route 217.219.172.135 255.255.255.255 217.219.172.130​

    - شما اگر بخواهید متوجه این قسمت از Config روتر بشوید باید آی پی دستی ست کنید و البته با Telnet کردن به آی پی تراز پایین تر بتوانید دروازه تلنت را پیدا کرده و حدس به روتر بودن آن بزنید. در اینجا فرض می کنیم که دستور تلنت مجاز بوده و شما از آن به این پاسخ رسیدید:

    User Access Verification

    Username:​

    - حالا اگر برای Gateway بتوانید از آی پی روتر استفاده کنید، تنها آی پی دستی و واقعی که برای شما قابل ست کردن خواهد بود شماره 134 است. ناگفته نماند هیچ دلیلی برای روت نکردن یک آی پی خاص در شبکه وجود ندارد. مگر آنکه مدیر شبکه بخواهد هر از گاهی از روی تفنن خارج از فایروال کار کند!!!

    -اما یک نکته خیلی مهم این است که در فایروالهایی که دو اینترفیس شبکه دارند و وب سرور بعد از ارتباط با کابل مستقیم با فایروال روی شبکه قرار می گیرد، حتی در صورت باز بودن یک آی پی بلا استفاده شما نمی توانید تنظیمات عمومی شبکه را دور بزنید. مگر اینکه تمام اتصالات را بصورت دستی از محل سوئیچ یا هاب بگیرید.

    - آیا درب راک در اتاق سرور باز است؟ اصلا اتاق سرور در دسترس است؟
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی