اتصال به اينترنت از طريق lan ويندوز 2000

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
سلام
آقا چه جوري ميشه از طريق شبكه ويندوز 2000 يه استيشن رو به روتري كه به اينترنت وصله وصل كرد البته منظورم كارها و اتصالات سخت افزاريش نيست بلكه طريقه و روشي كه يه استيشن 2000 بتونه به اينترنت وصل شه
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
از مدير شبکه بخواه راهنماييت کنه. تنظيمات نرم افزاری هر شبکه مختص همون شبکه است. بايد IP تنظيم کنی، Gateway و DNS رو تنظيم کنی، اگه نيازه Proxy تنظيم کنی و . . .
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
سلام
قضيه همين جاست كه مدير شبكه رو ميخوام دور بزنم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد تا اونجايي كه من ميدونم تمام اونايي كه گفتيد يعني dns و ... فقط با يك خط توي كامند داس حله البته توي اين خط يه ارتباطي با نت ورك نايبرهودم نيز داره كه براي سهولت كار اسم اونو به لن تغيير ميدن
 

signal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
سلام
آقا چه جوري ميشه از طريق شبكه ويندوز 2000 يه استيشن رو به روتري كه به اينترنت وصله وصل كرد البته منظورم كارها و اتصالات  سخت افزاريش نيست بلكه طريقه و روشي كه يه استيشن 2000 بتونه به اينترنت وصل شه
خیلی راحت میتونی وصل بشی
میری رو اون دو تا تلویزیون پایین کامپیوتر بعد میری تو تنظیمات TCP/IP , او جا IP خودتو مثلا 192.168.20.2وsubnet رو 225.225.225.0 و gateway رو عدد باینری 192.168.20.1 یدهید.
ونیز preferred DNS رو هم عدد 192.168.20.1 که همون IP Ruter است قرار میدهیم
انشاء الله که کمکت شده باشه .
التماس دعا سید محمد رضا
 

mmhmt

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2005
نوشته‌ها
116
لایک‌ها
0
به نقل از signal :
خیلی راحت میتونی وصل بشی
میری رو اون دو تا تلویزیون پایین کامپیوتر بعد میری تو تنظیمات TCP/IP , او جا IP خودتو مثلا 192.168.20.2وsubnet رو 225.225.225.0 و gateway رو عدد باینری 192.168.20.1 یدهید.
ونیز preferred DNS رو هم عدد 192.168.20.1 که همون IP Ruter است قرار میدهیم
انشاء الله که کمکت شده باشه .
التماس دعا سید محمد رضا
آقا سلام
من همه اینکار ها رو کردم و دوتا کامپیوتر خیلی خوب بهم وصلند و هیچ مشکلی نیست منتهی برای اینکه کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه وقتی که کامپیوتر اول به اینترنت وصله نمیدونم چه کنم
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
 

mmhmt

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2005
نوشته‌ها
116
لایک‌ها
0
به نقل از signal :
خیلی راحت میتونی وصل بشی
میری رو اون دو تا تلویزیون پایین کامپیوتر بعد میری تو تنظیمات TCP/IP , او جا IP خودتو مثلا 192.168.20.2وsubnet رو 225.225.225.0 و gateway رو عدد باینری 192.168.20.1 یدهید.
ونیز preferred DNS رو هم عدد 192.168.20.1 که همون IP Ruter است قرار میدهیم
انشاء الله که کمکت شده باشه .
التماس دعا سید محمد رضا
آقا سلام
من همه اینکار ها رو کردم و دوتا کامپیوتر خیلی خوب بهم وصلند و هیچ مشکلی نیست منتهی برای اینکه کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه وقتی که کامپیوتر اول به اینترنت وصله نمیدونم چه کنم
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
 

mmhmt

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2005
نوشته‌ها
116
لایک‌ها
0
به نقل از signal :
خیلی راحت میتونی وصل بشی
میری رو اون دو تا تلویزیون پایین کامپیوتر بعد میری تو تنظیمات TCP/IP , او جا IP خودتو مثلا 192.168.20.2وsubnet رو 225.225.225.0 و gateway رو عدد باینری 192.168.20.1 یدهید.
ونیز preferred DNS رو هم عدد 192.168.20.1 که همون IP Ruter است قرار میدهیم
انشاء الله که کمکت شده باشه .
التماس دعا سید محمد رضا
آقا سلام
من همه اینکار ها رو کردم و دوتا کامپیوتر خیلی خوب بهم وصلند و هیچ مشکلی نیست منتهی برای اینکه کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه وقتی که کامپیوتر اول به اینترنت وصله نمیدونم چه کنم
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
 

ghasempouri

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2006
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
1
دوست عزیز اینجا چند نکته وجود دارد. (در تکمیل فرمایشات آقا کوروش):

- معمولا آی پی ها حقیقی تخصیص داده شده به شبکه توسط Network Admin (راهبر شبکه) در روتر مسدود یا روت می شوند. مثال: فرض کنید یک آی اس پی در برره راه اندازی شده که روتر آن 129، فایروال آن 130 و وب سرور آن 131 باشد. ضمنا دامنه آی پی آن از 128 شروع شده و به 135 ختم شود. مدیر شبکه تمام آی پی ها را در مسیر فایروال بسته است و فقط آی پی 134 را Route به فایروال نکرده. این دستور:

ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Serial0/0
ip route 217.219.172.131 255.255.255.255 217.219.172.130
ip route 217.219.172.132 255.255.255.255 217.219.172.130
ip route 217.219.172.133 255.255.255.255 217.219.172.130
ip route 217.219.172.135 255.255.255.255 217.219.172.130​

- شما اگر بخواهید متوجه این قسمت از Config روتر بشوید باید آی پی دستی ست کنید و البته با Telnet کردن به آی پی تراز پایین تر بتوانید دروازه تلنت را پیدا کرده و حدس به روتر بودن آن بزنید. در اینجا فرض می کنیم که دستور تلنت مجاز بوده و شما از آن به این پاسخ رسیدید:

User Access Verification

Username:​

- حالا اگر برای Gateway بتوانید از آی پی روتر استفاده کنید، تنها آی پی دستی و واقعی که برای شما قابل ست کردن خواهد بود شماره 134 است. ناگفته نماند هیچ دلیلی برای روت نکردن یک آی پی خاص در شبکه وجود ندارد. مگر آنکه مدیر شبکه بخواهد هر از گاهی از روی تفنن خارج از فایروال کار کند!!!

-اما یک نکته خیلی مهم این است که در فایروالهایی که دو اینترفیس شبکه دارند و وب سرور بعد از ارتباط با کابل مستقیم با فایروال روی شبکه قرار می گیرد، حتی در صورت باز بودن یک آی پی بلا استفاده شما نمی توانید تنظیمات عمومی شبکه را دور بزنید. مگر اینکه تمام اتصالات را بصورت دستی از محل سوئیچ یا هاب بگیرید.

- آیا درب راک در اتاق سرور باز است؟ اصلا اتاق سرور در دسترس است؟
 
بالا