سایت ساز وبزیکسب درآمد

اتصال به اینترنت در شبکه وایرلس

شروع موضوع توسط hamid_80386 ‏28 فوریه 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من یه شبکه وایر لس راه انداری کردم ( 3 تا PC و یک نوت بوک) با به روتر 3Com به هم وصل اند.

    کامپیوتر اصلی که به روتر وصله با یه اتصال Dial-Up وارد اینترنت میشه ، من میخوام وقتی اون به اینترنت وصل میشه بقیه کامپیوتر های شبکه هم بتونن به اینترنت وصل بشن.

    Dial-Up رو Share کردم و IP تمام کامپیوتر ها هم به صورت اتوماتیک تعیین شده، یعنی با Obtain IP Automatic

    ترو خدا یکی به زبون ساده بهم بگه چیکار کنم.

    نمیدونم DSL یا DHCP یا DHSP تو جوابی که میخواهید به من بدید هست یا نه ، ولی اگه هست اولا بگید چیه لطفا، دوما هم بگید از کجا باید بهشون دسترسی پیدا کنم.

    ممنون.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    IP کامپیوتری که کانکشن، share شده چنده ؟
     
  4. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    گفتم که رو Obtain IP Automatic هستش، یعنی IP رو اتوماتیک میگیره.
     
  5. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    وقتی کانکشن رو share میکنین ، خود کارت شبکه IP رو ست میکنه رو 192.168.0.1 و حتی یه پیغام هم در این مورد به شما میده .. یه بار دیگه چک کنین که کانکشن درست share شده.
    IP دستگاه اصلی : 192.168.0.1
    بقیه رو هم 0.2 به بالا بده
     
  6. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    یعنی با Obtain IP Automatic نمیشه نه؟ حتما باید دستی IP رو ست کنم؟

    بعد GetWay رو چی ست کنم؟ ( و لطفا اگه میدونید بگید GetWay برای چی هست؟ )

    این کار رو کنم درست میشه؟ مطمئنید؟
     
  7. amin4545

    amin4545 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0


    حتما باید استاتیک باشه گاتوی هم همون اذرس ای پی کامپیوتری هست که باهاش اینترنت رو شیر کردی باید تو کامپیوتر های دیگه وارد کنی
     
  8. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    با این جساب ببین این مثلا درسته؟

    IP کامپیوتر اصلی که Dial-Up ش Share شده 192.168.0.1

    IP سه کامپیوتر بعدی به ترتیب:

    192.168.0.2
    192.168.0.3
    192.168.0.4

    GateWay هم تو هر 4 تا کامپیوتر 192.168.0.1

    درسته دیگه؟ یعنی اینطوری اینترنت تو همه کامیوتر های شرکت Share میشه؟
     
  9. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    بله درسته
    ایشالا که میشه ;]
     
  10. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,033
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    کارتون کاملا درسته .
    شما باید کارت شبکه ای که مربوط به شبکه داخلیتون هست را نیز در حالت اتوماتیک قرار بدید .
     
  11. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0


    بازم سلام، من تمام کارهای بالا رو کردم،

    50% کار درست شد، یعنی تو NetWork Connection تمام کامپیوترهای شبکه آیکن GetWay Connection اومد.
    وقتی هم کامپیوتر اصلی وارد اینترنت میشه، آیکن اتصال به اینترنت (اون 2 تا کامپیوتره) گوشه TaskBar ظاهر میشه، یعنی طبیعتا باید همه کامپیوتر ها وارد اینترنت شن، اما در عمل وقتی تو Internet Explorer میریم، هیچ سایتی باز نمیشه، یعنی بازم عملا فقط کامپیوتر اصلی میتونه بره تو اینترنت و بقیه کامپیوتر های شبکه این قابلیت رو ندارن!!!!!

    دیگه فکر کنم یه حرفه ای باید جواب مشکلم رو بده:eek:

    (راستی اینم بگم، حتی همه کامپیوتر های شبکه میتونن از طریق GetWay Connection خودشون ، کامپیوتر اصلی رو به اینترنت متصل کنن{ که البته بخاطر اینه که تو Dial-Up Connection » Sharing تو کامپیوتر اصلی شبکه این اجازه بهشون داده شده}، اما خودشون همچنان نمیتونن سایتی رو باز کنن!:rolleyes: )
     
  12. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    firewall رو disable کنین ببینین وصل میشند ؟
     
  13. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    نه اونم امتحان کردم، نشد.
     
  14. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    یعنی شما الان LAN رو به صورت کامل دارید، file sharing هم دارید . فقط اینترنت ندارید ؟

    جز کامپیوتری که shared connection داره و IP Static 192.168.0.1 داره، بقیه رو obtain automaticaly ست کنین ببینین درست میشه ؟ ( قاعدتا این 2 روش فرقی ندارند :؟)
     
  15. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    دقیقا، هم شبکه درست کار میکنه، File Sharing هم داریم، فقط اینترنت نداریم.

    فرق که دارن، چون اینجوری GetWay از بخش تنظیمات حذف میشه، در نتیجه GetWay Connection میره،

    ولی این کار رو اصلا یک بار اون اولا کردم نشد.

    این DNS رو باید خالی بذارم؟ به اون ربطی نداره؟
     
  16. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    منظورم از اینکه فرقی ندارند اینه :
    وقتی ICS یا internet connection sharing رو فعال میکنین، سرویس های DHCP , DNS هم فعال میشند، یعنی در حالت obtain auto هم همون 192.168.0 رو میگیرند.
     
  17. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز فعال نشد که نشد، فکر دیگه ای به نظرت نمیرسه؟

    در ضمن میشه در مورد DNS و DHCP یه توضیحی مختصری بهم بدی بدونم چیه؟

    ممنون میشم.
     
  18. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    مثل اینکه دیگه شما هم یه بن بست خوردید
     
  19. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    به زبون خیلی ساده
    DHCP یک پروتکل در شبکه هست که توسط اون، کلاینت ها IP و Gateway و موارد دیگه ای رو از یک سرویس دهنده DHCP Server میگیرند و نیازی به دستی وارد کردن نیست.

    DNS هم یک سرویس هست در شبکه و اینترنت که یک host name رو به IP مربوط به اون تبدیل میکنه.


    در مورد مشکلتون هم یک بار از Small home office network wizard خود XP استفاده کنید و ببینین درست میشه یا نه :/
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی