آژانس هواپیمایی
pop up

اتصال به دیتابیس MSSQL با جاوا و دریافت اطلاعات

شروع موضوع توسط ma_christian ‏9 اکتبر 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    خواستم بدانم که چگونه می توانم این کار را انجام دهم. یعنی چگونه به DB متصل بشوم و چگونه اطلاعات رو بگیرم؟!​
     
  2. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    دوست عزیز جاوااسکریپت این قدرت رو نداره. باید برای این کار از زبانهای تحت سرور مثل PHP و ASP استفاده کنین.
     
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    متوجه هستم ... با ASP خیلی راحت می توانم وصل بشوم. ولی جاوا هم این قدرت رو داره. یعنی جاوا اسکریپت متفاوت است با زبان برنامه نویسی جاوا. مانند سایت هایی که بر مبنای جاوا نوشته می شوند همان JSP
     
  4. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    یک کد پیدا کردم ولی نتوانستم با آن کار کنم ... نمی دانم مشکل کد هست یا مشکل هاست (!)

    PHP:
    <SCRIPT LANGUAGE=javascript runat="server">
    <!--
    function 
    ConDB()
    {           
    var 
    conn = new ActiveXObject("ADODB.Connection") ;
    var 
    connectionstring="Provider=MS Remote;Remote Server=543;Password=pwd;User ID=user;Initial Catalog=;Data Source=;"
    conn.Open(connectionstring);
    var 
    rs = new ActiveXObject("ADODB.Recordset");
    rs.Open("SELECT * FROM tbl "conn);

    rs.MoveFirst
    while(!rs.eof)
    {
    document.write(rs("test"));
    rs.movenext;
    }

    rs.close;
    conn.close
    //-->
    </SCRIPT>
    <body OnLoad="javascript:ConDB()"></body>
    </html> 
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اتصال با جاوا اسکرپیت به دیتابیس اگر هم ممکن باشد دیوانگی محض خواهد بود چون ظرف یکی دو ساعت کل سایت رو هوا است.چو کد های جاوا رو همه میتونن ببین بعد یوزر db و پسش لو میره قابل دستکاری از url هست و هزار و یک مشکل دیگه.
     
  6. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    نه دیگه اشتباه به نظر من همین جاست ... چون جاوااسکریپت فرق داره با زبان برنامه نویسی جاوا ...

    جاوا اسکریپت نهایتان شامل همون کدهایی میشه که صاحبان وبلاگ برای زیباتر شدن وبلاگشون ازش استفاده می کنن. ماشین حساب و ... جزء جاوا اسکریپت هست.

    اما جاوا کلا فرق داره ... سایتهایی مثل www.4shared.com یا www.sonyericsson.com یا حتی www.blogsky.com و بسیاری سایت دیگر که با زبان برنامه نویسی JAVA و صفحات JSP تنظیم شده اند.

    اگر هم دقت کنید توی عنوان تاپیک نوشتم « ... با جاوا » و نه با جاوااسکریپت
     
  7. boxilink
  8. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    والا این که من میبینم تگ جاو اسکرپیپته .اگه منظور شما jsp هست چر اینجا تاپیک روز زدید؟! اون برا اتصال به دیتابیس از jdbc استفاده میکنه یه چیزیه تو همون مایه های ODBC خودمون.
     
  9. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    عجب ...........
    بهر حال ممنون
     
  10. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    آقاي ma_christian

    شما تاپيك رو توي بخش جاوا اسكريپت زدين
    بعد ميگيد منظورتون جاوااسكريپت نيست و جاوا هستش
    بعدش باز يه مثال جاوااسكريپتي ميزنيد
    بعد باز دوباره ميگيد جاوا اسكريپت فرق داره با جاوا و به همه ميخواين ثابت كنيد جاوااسكريپت با جاوا فرق داره(كه ما هم ميدونيم) و منظوره شما جاوا و JSP هستش

    شما اول تكليف خودتون رو روشن كنيد بعد تاپيك رو بزنيد

    در ضمن رجـــــــــــــــب!!!!!!!
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    هرچند تاپیک و موقعیت اون گمراه کننده است ولی برای اینکه بشه یک نتیجه گرفت:

    javascript در تکنولوژی asp (یعنی سمت سرور) کاملا" مشابه javascript سمت کلاینت هست و این قضیه در مورد vbscript هم صدق میکنه.
     
  12. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    شما بفرمایید که کجا تاپیک را بزنم ... به نظر شما بخش بهتری بجز اینجا وجود دارد (بخش ASP, ASP.NET یا PHP یا استکریپت آمده یا HTML یا CSS) ؟!
    اون مثال هم همانطور که گفتم ... توی جستجوها در اینترنت پیدا کردم ...

    متوجه جمله آخرتون هم نشدم ...
     
  13. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    به نظر من یه بخش عمومی برنامه نویسی پویا توی فروم توسعه وب باید باشه که موارد مشترک برنامه نویسی های دینامیک و بعضی برنامه نویسی های کم طرفدار مثل jsp و GoldFusion هم توش مطرح بشه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sibred

    sibred Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    6
    چگونه هر اطلاعاتی رو می توان در یک دیتابیس ذخیره کرد در زبان برنامه نویسی جاوا؟؟

    اطلاعات شامل متن و عکس و فیلم و داکیومنت و ... هست.

    سوال دوم اینکه چگونه کاربر یک حساب کاربری ایجاد کنه و اطلاعاتش رو وارد کنه؟؟

    لطفا راهنمایی کنید.
     
  16. sibred

    sibred Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    6
    چگونه هر اطلاعاتی رو می توان در یک دیتابیس ذخیره کرد در زبان برنامه نویسی جاوا؟؟
     
  17. Supexinst

    Supexinst کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژوئن 2015
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    سلام برهمگی
    امروزه در دنیای مجازی برای هرگونه فعالیت نیاز به یک وبسایت است، برای ساخت یک وبسایت ابتدا باید طراحی صفحات وب را بیاموزیم تا

    بتوانیم یک قالب جذاب، زیبا و شیک طراحی کنیم و حتی از آن درآمدزایی کنیم. به همین منظور دوره ای از صفر تا صد جهت آموزش طراحی

    وبسایت بر روی پلتفرم های مختلف به همراه دو هدیه ویژه برای علاقه مندان برگزار می گردد.
    مدرس دوره : مهندس مهرداد نادری کارشناسی ارشد طراحی و ساخت صفحات وب از کنسرسیوم جهانی وب امریکا، عضو ویژه مایکروسافت،

    مدرس رسمی اندروید و استاد دانشگاه.
    برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر شماره زیر تماس حاصل فرمایید. (ظرفیت محدود)
    شماره تماس : 22946542

    www.mehrdadnaderi.com

    مزایای آموزشگاه سوپکس نسبت به دیگر آموزشگاه ها
    • تدریس توسط استاد مهرداد نادری با رزومه مذکور و تنها نماینده رسمی مایکروسافت در ایران
    • در انتهای هر کلاس فیلم آن جلسه در اختیار دانشجو قرار میگیرد یعنی دانشجو دیگر دغدغه فراموش کردن یا از دست دادن نکات ریز کلاس یا

    جزوه برداری سر کلاس را ندارند.
    • شما نهایتا در مدت کوتاهی میتوانید تمامی مطالب مربوط به هر مبحثی را یاد بگیرید و وقت و هزینه صرف نکنید.
    • شما میتوانید از پشتیبانی کلاسها برخوردار باشید یعنی اگر مشکل یا مساله ای بود سوال خود را ایمیل نمایید و جواب خود را دریافت کنید.
    • هزینه کلاسها کمرشکن نبوده و هزینه واقعی هر کلاس و دوره از شما گرفته خواهد شد و نه بیشتر (نصف هزینه موسسات دیگر).
    • آموزش ها مجازی هم میباشند یعنی اگر شاغل هستید یا در تهران ساکن نیستید یا به هر دلیلی توانایی حضور در کلاس را ندارید میتوانید به

    صورت مجازی آموزش ببینید لازم به ذکر است تمامی پشتیبانی های دانشجویان حضوری نیز به شما تعلق خواهد گرفت و نگران یاد گرفتن مباحث

    نباشید.
    • اگر تمایل به گرفتن مدرک داشته باشید استاد نادری شما را برای حضور در آزمون های بین المللی آماده نموده و به جای اخذ مدارک کم ارزش

    داخلی می توانید برای اخذ مدارک بین المللی ارزشمند از شرکتی همچون مایکروسافت یا اندروید اقدام نمایید.
    آموزش عمومی، خصوصی، زبان، انواع دوره های برنامه نویسی تخصصی
    [​IMG]