آژانس هواپیمایی
pop up

اتصال به ISP با دو مودم چگونه ؟

شروع موضوع توسط brellian ‏4 می 2004 در انجمن شبکه

  1. brellian

    brellian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2004
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اینترنت
    سلام
    اولا هرچي گشتم در اين مورد مطلبي گير نياوردم "قابل توجه بعضي از آقايون كه از مطالب تكراري گله دارن"
    دوما با عرض معذرت ميخواستم كمك كنيد به من كه بتونم كاري كنم كه كافي نت هام بتونن با دوتا مودم و
    دو تا خط تلفن و دو تا اكونت به ما وصل شن .
    اينجا ISDN خوب جواب نميده .
    پس لطف كنين بگين چجوري ميشه از توي XP با دوتا مودم و تا خط به شبكه E1 وصل شد
    در ضمن Access Server ما 5300 سيسكو هستش .
    قربون تمامي دوست هاي عزيز .
    ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    با دقت نگشتی چون در موردش صحبت شده بود.
    بايد Multilink رو فعال کنی.
     
  3. ali-g

    ali-g کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    Multilink :)
     
  4. brellian

    brellian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2004
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اینترنت
    ميشه يك بار كامل توضيح بدين
    اين كار توي اينترفيس Virtual-template انجام ميشه ؟
     
  5. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    خيلي ساده
    دوتا مودم رو كه وصل كردي و درايورهايش
    اونوقت برو دوتا اكانت رو ايجاد كن (مثل دايالاپ معمولي )
    يه دفعه اين مودم تيك بزن و براي اونكي اونيكي مودم رو تيك بزن .
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اگه اينجوری بود که همه ملت ميومدن و اين کار رو ميکردن!
    بايد Protocol Multilink فعال بشه. وقتی فعال باشه، در هنگام اتصال، هر دو اتصال يک IP ميگيرند. اينطوری از هر دو اتصال S/R انجام ميشه . . .
     
  7. boxilink
  8. ali_aaa

    ali_aaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    0
    اگه كوروش جان لطف كنن و دقيقتر توضيح بدن ممنون مي شم.
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شما سوال بپرس. کجاش رو متوجه نشدی؟
     
  10. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ميدونيم كه دو طريق براي اتصال 2 تا مودم به صورت همزمان به اينترنت داريم:
    يكي Modem Bonding يا همون Multilink كه هم سمت User و هم ISP بايد اين پروتكل رو ساپورت كنه و ديگري Modem Teaming كه لازم نيست سمت ISP پروتكل خاصي رو ساپورت كنه و حتي ميشه همزمان با دو تا مودم به 2 تا ISP مختلف وصل شد.(توجه داشته باشيد كه 2 تا Account نا محدود خيلي ارزونتر از Account Multilink است.)


    حالا اگه يكي توضيح بده چطور ميشه توي Linux همزمان با 2 تا مودم به 2 تا ISP مختلف وصل شد و پس از Cache كردن, اينترنت رو بين User ها Share كرد پيش من جايزه داره.

    (راحت طلب ها ميتونند از برنامه هاي تحت ويندوز كه اين كار رو ميكنند استفاده كنند ;) )
     
  11. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    فكر نكنم بتوني با دوتا isp مختلف اينكار و بكني و دوتا كانكشنت بايد از يه isp باشه كه حالت multilink رو ساپورت كنه
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    توی Linux و توی ويندوز فرقی نميکنه. اگه با Routing آشنا باشی کار سختی نيست . . .
     
  13. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    - آیا MultiLink همین آدرس زیره؟
    Connection --> Properties --> Networking --> Setting --> Negotiate multi-link... .

    - درضمن آیا فرقی بین مودمهایه Internal و External علاوه بر داخلی و خارجی بودن اونها وجود داره؟ چون برخی از دوستان میگن مودمهایه External کیفیتشون بهتره و کمتر قطعی دارند. آیا این درسته؟ دلیلش چیه؟

    ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام
    در ويندوز بدون نرم افزار خارجي Modem Teaming رو نميشه بصورت نرم افزاري انجام داد. (Multilink رو نميگم ها)
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اون آدرسی که شما نوشتی برای فعال کردن Multilink روی Client است.
    مودم های External بهتر عمل ميکنند. چون پردازنده جداگانه دارند و از پردازنده سيستم استفاده نميکنند.
    البته شايد دلايل ديگری هم داره که من بلت نيستم!

    در مورد اتصال همزمان بدون Mulitilink، من بدون هيچ نرم افزار خارجی اين کار رو انجام دادم .
     
  17. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    - حالا میشه بفرمایید که کدوم مارک و مدل مودم External از بقیه بهتره؟

    ممنون
     
  18. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    مودم مدلها و نوعهای مختلف داره.
    خيلی هاش (مثل Acorp) ظاهرشون شبيه همه ولی Bord ها و Chip set هاشون با هم متفاوته.
    الان تنها مودم خوبی که سراغ دارم و هنوز هم تقلبی اش به بازار نيومده Micronet است که با دو Chip set در بازار ارائه ميشه.
    قيمتش بين 32 (عمده و همکار!) تا 38 - 39 (End User) نوسان داره.
    (اينکه قيمت نوشتم منظورم اين نيست که من ميفروشم ها! يکی دو هفته پيش يک بنده خدايی گفت نياز دارم، من هم قيمت گرفتم)
     
  19. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام

    صورت مسئله: 2 تا مودم داريم+ 2تا اكونت از دو تا ISP مختلف.(DP-602 هم نداريم) ميخوايم وقتي ترافيك مودم اول براي Xدقيقه بيشتر از مقدار A بود مودم دوم dial كنه واز اين به بعد نصف ترافيك از مودم دوم بره( آيا مجبوريم نصف IP ها رو از مودم دوم بفرستيم يا ميشه حتي درخواستهاي يك يوزر را همزمان از طريق 2 مودم فرستاد) بعد اگر ترافيك كلي براي مدت Y دقيقه از مقدار B كمتر بود مودم دوم قطع بشه و كليه ارتباطها روي مودم اول بيفته.

    خوب آقا كوروش براي قدم اول ميشه راهنمايي كنيد از كجا شروع كنيم ؟
     
  20. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    با اين صورت مسئله ای که نوشتيد حتما بايد يک third party application ای وجود داشته باشه که اين محاسبات رو انجام بده و براساس اون عمل کنه.
    از عهده ويندوز اين کار بر نمياد . . .
     
  21. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    ممنونم کوروش جان
    - راستی منظورت کدوم مدل Micronet است؟ SP3006 یا SP3008EA ؟
    در ضمن نظرت در مورد USB Modem ها چیه؟

    ممنون
     
  22. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در مورد اون دو مدل که نوشتی هر دو شون خوب هستن!
    من خودم يک USB Modem دارم که خيلی هم ازش راضی هستم :)
    اگر بعنوان Client ميخوای خيلی خوبه، ولی برای ISP نميتونی ازشون استفاده کنی.