اتصال دو کامپيوتر به هم

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
سلام،
خوب من هم اينقدر ناشي ام كه تو هر زمينه اي چند تا سوال موجود دارم :)

من چه جوري مي تونم دوتا كامپيوتر رو كه 5 الي 6 متر از هم فاصله دارند به هم وصل كنم؟ من تو هر دوتا هم يك كارت شبكه 100 بيت كار گذاشتم و با سيم مربوطه به هم وصل كردم و رو يك ويندوز 2000 و رو.ي ديگري ويندوز 98 گذاشتم.
آيا من به نرم افزار ديگري هم احتياج دارم؟ چطور بايد اين دو تا رو به هم وصل كنم كه از روي يكي روي هارد ديگري (با سرعت بالاـ) دسترسي داشته باشم؟ و چه تنظيماتي روي ويندوز ها بايد داشته باشم؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
برای اتصال دو کامپيوتر به هم (به اين ترتيبی که تو توضيح دادی) بايد با يه Cable از نوع Cross دو تا کارت شبکه رو به هم متصل کنی.
وقتی اتصال برقرار شد، چون تنظيمات IP سيستمها روی Automatic است، (و DHCP Server پيدا نميکن) هر دو کامپيوتر IP از Range :
196.254.0.1 - 194.254.255.254
ميگيرن و به اين ترتيب توی يه Workgroup مشاهده ميشن.
برای اطمينان از صحت اتصال ميتونی از دستور Ping استفاده کنی. Ping ساده ترين وسيله چک کردن شبکه است.
بدين ترتيب که توی Command Prompt ميـنويسی:

[code:1]Ping [نام کامپيوتر][/code:1]

اگر شروع کرد به پينگ کردن ميفهمی که مشکلی وجود نداره.
نمونه پينگ:

[code:1]

D:>ping mhme



Pinging 169.254.0.1 with 32 bytes of data:



Reply from 169.254.0.1: bytes=32 time<10ms TTL=128

Reply from 169.254.0.1: bytes=32 time<10ms TTL=128

Reply from 169.254.0.1: bytes=32 time<10ms TTL=128

Reply from 169.254.0.1: bytes=32 time<10ms TTL=128



Ping statistics for 169.254.0.1:

   Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

   Minimum = 0ms, Maximum =  0ms, Average =  0ms



[/code:1]

اگر مشکلی نبود ميتونی يه فايل رو share کنی و از توی کامپيوتر ديگه بردارييش.
البته در win98 بايد file and printer sharing فعال باشه. (توی تنظيمات شبکه توی control panel)

نمیدونم اینا چقدر برات کارسازه
اگه به مشکل خوردی بپرس
 

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
سلام
اول از هر چيز يك دنيا ممنون از كورش خان به خاطر زحمتي كه كشيدي و راهنمايي بلند و بالايت.
برايم نوشته بودي كه:
برای اتصال دو کامپيوتر به هم (به اين ترتيبی که تو توضيح دادی) بايد با يه Cable از نوع Cross دو تا کارت شبکه رو به هم متصل کنی.
وقتی اتصال برقرار شد، چون تنظيمات IP سيستمها روی Automatic است، (و DHCP Server پيدا نميکن) هر دو کامپيوتر IP از Range :
196.254.0.1 - 194.254.255.254
ميگيرن و به اين ترتيب توی يه Workgroup مشاهده ميشن.
برای اطمينان از صحت اتصال ميتونی از دستور Ping استفاده کنی. Ping ساده ترين وسيله چک کردن شبکه است.
بدين ترتيب که توی Command Prompt ميـنويسی:

:Code
Ping [نام کامپيوتر]
خوب مشكل من اينه كه من خيلي به اين مسائل وارد نيستم. من دو تا كاممپيوتر رو همونجور كه گفتي به هم وصل كردم و هيچ خبري نشد. فقط در آن يكي كه ويندوز 2000 بود در زير صفحه يك علامت ظاهر شد كه يك ضربدر قرمز هم رويش بود.
وقتي هم سعي كردم از اين طريق يك بكه اينستال كنم از ميان گزينه هاي مختلف كه با «مودم» و «سريال پورت» و .... گزينه كارت شبكه را انتخاب كردم و هيچ خبري نشد.
اين Command Prompt كجاست و چه طور مي تونم پيداش كنم ؟ ( احتمالا الان متوجه شدي كه من چقدر ناشي هستم :( )

البته من احتمال دادم كه شايد سيم و يا يكي از كارت هاي شبكه خراب باشد ولي اينطور نبود. ولي وقتي آنها را به هم وصل مي كنم چراغي روشن نمي شود ...

خلاصه اين قضيه به هيچ وجه خيال عملي شدن ندارد. حالا من هميشه به اين ارتباط شبكه احتياج ندارم بلكه فقط گه گاهي احتياج به يك فايل كه روي هارد ديگر است و يا فايلي كه «دان لاود» كردم ه ام روي كامپيوتر ديگر كه « سي دي رايتر» رويش است دارم.
آيا شدني است كه من اين دوتا را به طريقه پورت هاي «يو اس پي » به هم وصل كنم؟ و اگر شدني نيست اتصال اين دو از طريق «پورت پارارل» بهتر است يا «پورت سزيال»؟
وآيا در هر يك از اين موارد امكان مبادله فايل هايي به حجم 100 مگابايت و بيشتر وجود دارد؟

قبلا از دوستان تشكر ميكنم
اسد
 

nazanin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام
مي توني با سريال وصل شي .يه كابل rs232 مي خواي ..از اينا كه به مودم اكستر نال مي زني ولي فاصله كم مي شه بهترين روش براي شما استفاده از همون كال كراس است به دو تا كامپيو تر بايد ip ست كني .براي اينكار رو همون تلويو زيون كه ضربدر داره بايد ست كني در ضمن قبل از همه اين كارا بايد كارت شبكه بعد از وصل فيزيكي چراغش روشن شه
مي توني بي سيم هم وصل شي كه تو اين شرايط توضيحش زايده!
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
همونطور که نازنين خانم گفتن ميتونی از Serial استفاده کنی ولی بشدت سرعتش پايينه. (حدودا سرعت انتقال اطلاعات مثل سرعت Download از اينترنت با مودم معموليه !!!)

الان که ميگی ضربدر روی علامت شبکه خورده نشانه اينه که کابلت مشکل داره.
به احتمال زياد کابلت از نوع Cross نيست.

برای اتصال Back2Back (اتصال مستقيم دو کامپيوتر) حتما بايد از کابل Cross استفاده کنی.
اگه کابلت درست بشه ، ضربدر از روی علامت شبکه حذف ميشه و چراغ کارت شبکه ات هم روشن ميشه.

اون Command Prompt چيز خاصی نيست. همون قسمتيه که وقتی ميری توش يه صفحه مثل محيط DOS باز ميشه . . .
در ويندوز 2000 توی Start > Programs > Accessories > Command Prompt قابل دسترسيه.
يا اينکه روی دکمه Start کليک کنی، گزينه Run رو انتخاب کنی، بعد تايپ کنی CMD و Enter بزنی.

راستی ، در مورد کابل Cross ، فرقش با کابل معمولی در ترتيب اتصال سيمها در سوکت ها است.
در کابل Cross ، در سوکت، ترتيب بصورت 1 به 3 و 2 به 6 است. (فکر کنم اينجوری متوجه نشی. سر فرصت يه تصوير تهيه ميکنم و در اختيارت قرار ميدم . . .)


فعلا شب بخير
 

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
با عرض شرمندگي باز هم من،
دل و روده كامپيوتر ها هم همچنان بيرون ريخته و آدم دلش به حالشون ميسوزه كه اينقدر نزديك هم هستند ولي هنوز به وصال همديگه نرسيده اند.
كورش خان حق با شما بود. اشتباه از سيم بود و من يك سيم جديد مخصوص همين كار خريدم و حالا هر دوتا كارت هاي شبكه به محض اتصال سيم چراغشون روشن مي شود. در اوني كه ويندوز 2000 هست زير صفحه به جاي اون ضربدر قبلي حالا يك مونيتوره كوچك است كه روشنه و وقتي روش كليك مي كنم يك صفحه باز ميشه كه مي گه اتصال با سرعت 100 بيت برقاره و بعد نشون مي ده كه چقدر اطلاعات رفته و چقدر گرفته.
ولي من هنوز هيچ جوري دسترسي به اطلاعات روي هارد كامپيوتر ديگر را ندارم. مگر هارد كامپيوتر ديگر نبايد الان در كنار هارد كامپيوتر اصلي نشون داده بشه؟ اگه نه، پس كجا بايد الان دنبالش بگردم؟
البته توي كامپيوتري كه ويندوز 98 روش است بعد از اتصال هيچ فعل و انفعالي به وقوع نپيوست و من بعد از همون طريق كنترل پانل سعي كردم همونطور كه آقا كوروش گفتند file and printer sharing رو فعال كنم كه فعال هم شد ولي اينجا هم من هارد كامپيوتر ديگر را پيدا نمي كنم.

قبلا از لطف همه دوستان و بخصوص كورش خان تشكر مي كنم
اسد
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
بسم الرافع
سلام
ببین اسد جان, این طور نیست که Hard اون رایانه را(مثل جریان هارد به هارد) کنار دیگر Drive های رایانه ی شما نشان بده. باید folder ی را که می خواهی در رایانه ی دیگر ببینی, Share کنی. روی آن کلیک راست بکن و گزینه ی Share را انتخاب کن. یا properties را انتخاب کن و به tab (زبانه) share برو. از اون جا می تونی share کنی. بعد در رایانه ی دیگر در Command Promptمی نویسی و بعد نام رایانه ی مقابل را می زنی.مثل [code:1]ali[/code:1] که ali نام رایانه است.
آن جا می توانی folder های share شده را ببینی و از آن ها استفاده کنی.
امیدوارم که کارتان راه بیافتد. به امید ظهور. خدا نگهدار
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
باورت نميشه بگم 15 خط نوشتم و صفحه بسته شد :(
دوباره ادسر!

علي سراج درست گفت.
ولي ميتوني از share پيش فرض ويندوز 2000 استفاده کني و به کل هارد دسترسی داشته باشی.
به اين ترتيب که در ويندوز 98، يه صفحه Internet Explorer باز ميکني، در Address bar مينويسي:
[code:1]

[computer name or ip]

[/code:1]

مثلا:
[code:1]

mycomputer

[/code:1]

و بعد، جلوی نام کامپيوتر، به اين ترتيب، نام پارتيشن مورد نظر رو مينويسی:
[code:1]

mycomputerd$

[/code:1]
و بايد دقت کنی که حتما بعد از نام پارتيشن، علامت $ رو وارد کنی.
(البته دقت کن در Folder options ، گزينه Display full path in address bar تيک خورده باشه)

و برای اينکه بتونی درايوهای سيستم Win2000 رو توی 98 کنار درايو های ديگه ببينی، ميتونی از Map Network Drive استفاده کنی.

برای اينکار ، در پنجره My Computer، منوی Tools، گزينه Map network drives . . . رو انتخاب کن. يک Wizard باز ميشه که با تکميل اون، درايو مورد نظر رو ميتونی کنار پارتيشن های خودت ببينی.
اگه مشکل داشتی در خدمتم :)
خوش باشی . . .
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
بسم المالک
سلام
کوروش جان, همون طور که می دونی از Share های پیش فرض فقط Administrator می تونه استفاده کنه. در Win 98 که Admin ی وجود دره هم می شه ازشون(در رایانه ی 2000) استفاده کرد؟
یه سوال دیگه: این share ها در Win 98 هم مثل Win2k وجود دارند؟
در مورد باورت نميشه بگم 15 خط نوشتم و صفحه بسته شد
دوباره ادسر
هم باید بگم که این برای من هم چند بار پیش اومده. البته در پرشین تاک. یه مقاله ی طولانی می نوشتم, وقتی می خواستم بفرستم می رفت قسمت log in و بعد هم می رفت صفحه ی اول. وقتی Back هم می کردم "بعضی وقت ها" از بین رفته بود.به هر حال...
به امید ظهور
در پناه لطف خدا
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
در مورد اين Share ها اطلاع ندارم که توی ويندوز 98 هم هست يا نه.
چون ويندوز 98 در دسترسم نيست نميتونم تست کنم.
در مورد حق دسترسی که فقط مربوط به Administrator ميشه،
تا اونجاييکه يادمه، چون در ويندوز 98 ، هنگام Browse کردن کامپيوتر ديگر، فقط Password ميپرسه و از همون User ويندوز 98 استفاده ميکنه، بايد يه User توی 2000 همنام با User ويندوز 98 ساخت و بهش Administrator Permission داد تا بتونه Browse کنه . . .
. . .
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا و سلام
من Win 98 دارم, ولی فعلا حال ندارم Internet را قطع کنم برم امتحان کنم. سیستمم Multi boot ه بین XP PRO و 2K prof و 2K srv و 98 . من با 98 زیاد کار "حرفه ای" نکرده ام.
این که می گی "یک Account در Win 2000 بسازیم هم نام Win 98 را امتحان کرده ای؟
به امید ظهور. خدا حافظ
 

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان،
اولا بگم مشكل من حل شد. هم از كورش خان و هم از علي آقا ممنون. خواستم نتيجه اي رو كه من بدست اورم بيان كنم شايد كمكي به اين بحثي كه من ازش سر در نمي آرم بكنه.
من الان از توي ويندوز 2000 به تمامي هارد ويندوز 98 دسترسي دارم. ولي هر وقت كه مي خوام از ويندوز 98 با هارد ويندوز 2000 ارتباط بگبرم از من رمز عبور مي خواد. حالا حقيقتش اينه كه من براي ويندوز 2000 ام هيچ رمز عبوري نگذاشته ام و هر وقت كه ويندوز 2000 استارت مي شود و باكس مربوطه ميايد من فقط اوكي را ميزنم بدون اينكه حرف عبوري بنويسم و به عنوان ادمين ميروم داخل.
البته همونطور كه گفتم براي من همينقدر كه از روي رايانه اي كه ويندوز 2000 روشه به اون كه ويندوز 98 روش دسترسي داشته باشم كافي است ولي با وجود اين از سر كنجكاوي خواستم كه بر عكسش را هم عملي كنم ولي هر چي باهاش سر و كله ميزنم از حرف خودش پايين نمي آد كه نمي آد و مرتب پاسورد مي خواد. والله منم نمي دونم از كجا بايد براش يك پاسورد بيارم كه مورد قبولشون باشه.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
توی ويندوز 98 ببين با چه User ای وارد ميشی. اگه ازت User و Pass نميپرسه مهم نيست. برو تو Control Panel و در قسمت تنظيمات کاربران، ببين چه User ای هست.
بعد توی ويندوز 2000 يه User به همون اسم بساز و عضو گروه Administrators بکنش.
بعد وقتی از ويندوز 98 ميخوای وارد بشی، Password مربوط به User در ويندوز 2000 رو وارد کن.

به احتمال زياد مشکلت حل ميشه . . .
 

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
آقا كوروش منظور اسمي است كه موقع اينستال ويندوز 98 استفاده كردم؟ اين اسم رو در كنترل پانل و قتي رو سيستم كليك مي كنم نشون ميده كه كلمه اسد است. روي قسمت كاربران هم وقتي كليك ميكنم يك باكس باز مي شه به اسم مولتي يوزر كردن رايانه كه مي خواد يك يوزر جديد اضافه كنه و اطلاعاتي در باره يوزر فعلي نمي ده.
آيا من حالا اينجا يك يوزر جديد اضافه كنم و بعد به اون اسم دوباره تو ويندوز 2000 اكانت باز كنم؟
در ضمن در كنترل پانل گزينه پاسوردها را هم كليك كردم و تنها راه تغيير پاسورد فعلي و يا ايجاد يك پاسورد را نشان داد و راهي براي ديدن يوزر و يا پاسورد كنوني نبود؟
مخلصم
اسد
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
اگه به نام ASAD در ويندوز 98 User داری، توی 2000 هم به همان نام يه User بساز
و عضو گروه Administrators بکنش.
ببين مشکلت حل ميشه يا نه
 

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
با عرض شرمندگي از مزاحمت دوباره.... تنها دلخوشي ام اينه به هر حال اين چيز ها اينجا ميمونه و شايد به درد يك نفر ديگه كه مشكل داره بمونه ....
آقا كورش من اون كاري رو كه گفتين كردم و دو تا اكانت به اسم اسد و يكي هم به اون اسمي كه رايانه اي كه ويندوز 98 در اون يكي ديگر شناخته شده است ( تركيبي از يك سري حروف و عدد ) درست كردم و هردوتا را هم جزو گروه ادمين گذاشتم.
حالا ديگر از من هيچ سوالي نمي كنه ولي فقط وارد يك فولدر خالي ميشه كه هيچي توش نيست. بعد من وقتي ميخوام هاردي را وصل بكنم دوباره تقاضاي آدرس ميكنه من يك آدرس به اين صورت دادم
و وقتي به جاي اون اعداد و حروف اسم اسد و يا ادمين رو هم كه مينويسم ولي خبري نمي شه.
(البته آدرس نمي دانم چرا اينجا بر عكس نوشته شده)
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
سلام اسد جان
اين چيزي كه من مي بينم نوشتي كه به جاي (back slash) از / (slash) استفاده کرده ای.
احتمالا اون جا درست می نویسی . ولی یه check بکن.
باید بنویسی [code:1]U7J906C$[/code:1]
موفق باشی
به امید ظهور و خدا حافظ
 

asad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
:oops: بابا حسابي خيس آب و عرق شديم. درست مي گفتين علي آقا الان درست شد. باور كن از صبح تا حالا هرچي اسم و پاسورد به هزار و يك شكل بهش مي دادم و نمي شد كه نمي شد و اصلا به فكرم هم نمي رسيد كه يك همچين اشتباهي توي نوشتنم بود.
:D :D
براي حسن ختام يك سوال آخري و هزاران بار ممنون
مي شه من حالا از طرق هر دو تا رايانه برم توي اينترنت در حالي كه فقط رايانه با ويندوز 98 مودم داره و به اينتر نت وصله؟
و آيا از اين طريق امكان ايمني بيشتر در برابر ويروس دارم اگر فايل هاي مهم ام را در رايانه اي كه مستقيما به اينتر نت نيست حفظ بكنم؟
باز هم ممنون از همگي و اميدوارم من هم بتونم يك موقع تلافي كنم

مخلص همگي
اسد
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
شدنش ميشه، ولی از نظر ايمنی فرقی نميکنه . . .
نميدونم چرا گير دادی به 98 ؟
چرا نميری سراغ 2000 يا XP ؟
نميدونم توی ويندوز 98 ، Internet sharing وجود داره يا نه . . .

ولی با 2000 ميشه اين کار رو کرد.
 
بالا