آژانس هواپیماییexchanging

اتصال دو کامپیوتر با پورت USB???

شروع موضوع توسط jupiter ‏14 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام:
    میخواهم 10 GB اطلاعات رو از روی یک کامپیوتر به کامپیوتر خودم منتقل کنم. آیا این کار از طریق پورت USB2 امکان پذیر هست؟
    بجز هارد به هارد کردن و اتصال از طریق اینترنت و خط تلفن چه راه دیگری وجود دارد؟

    ممنون
     
  2. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    باید از این کابلهای usb بگیری البته فقط یه کابل نیست در اصل یه device هست من خودم یه دونه چند ماه پیش خریدم فکر کنم حدودای 7-8 تومن بود ولی اگه دوتا کامپیوتر کارت شبکه داشته باشن میتونی دو تا کامپیوتر رو lan کنی که خیلی راه ارزونتریه .ولی سریعترین راه همون هارد به هارد هست .راه دیگهای هم هست که بدون شک از کابل usb ارزونتر در میاد میتونی هاردو بدی برون اطلاعاتی که میخوای روی dvd یا cd برات رایت کنه .
    اقا راستی ما این شهر شما رو خیلی دوست داریم واقعا شهر دیدنیه .
     
  3. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    ممنون از جوابتون....
    این device چیه؟ اسمش منظورمه...
     
  4. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    منظور يك كابل است كه دو سر آن پورت usb دارد . اگر از ويندوز ايكس پي استفاده كنيد كه اصلا نياز به درايور هم نداريد . در ضمن در خاطر داشته باشيد اين كابل تنها زماني كه هر دو دستگاه رايانه شما از يك ويندوز استفاده كنند قابل استفاده است . ميتوانيد فايل ها را انتقال دهيد . قيمتش هم در حدود هماني است كه دوستمان فرمودند .
     
  5. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    اين را هم در نظر داشته باشيد كه سرعت اين كار نسبت به هارد به هارد كردن خيلي پايين تر است . البته 10 گيگا بايت خيلي حجيم نيست و با همين كابل ميتوانيد عمليات انتقال را انجام دهيد .


    موفق باشيد .
     
  6. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    آلبته من در نظر داشتم زمانی ، پروتکلی را برای ارتباط شبکه ای دو کامپیوتر از طریق پورت USB‌ آماده کنم که دیدم کار بسیار سختی است و به زحمت آن نمی ارزد ،
    و دانش من هم در آن حد نبود .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    پس بهترین راه هارد به هارد کردنه؟
    آخه دفعه قبل بعد از قطع کردن هارد دوستم هاردش سوخت!!!!!!!!
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    :blink::blink::blink::blink::blink:
     
  10. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    چرا چپ چپ نگاه میکنی؟
     
  11. ramin967

    ramin967 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2006
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    مطمئنا شما مي توانيد بوسيله پورت usb اطلاعات يک کامپيوتر را به کامپيوتري ديگر انتقال دهيد. اين کار بوسيله يک کابل لينک usb درايوردار انجام پذير است. اين کابل با مارکهاي مختلف در بازار کامپيوتر يافت مي شود. با کابل usb direct link به راحتي مي توانيد بين دو کامپيوتر ارتباط برقرار کنيد. پس از نصب درايور آن يک برنامه بسته به مدل کابل لينک را بايد در هر دو کامپيوتر نصب نماييد. ( اين برنامه در cd راه انداز کابل موجود است). در زمان انتقال بايد در هر دو کامپيوتر برنامه مورد نظر اجرا شود. بعد از آن به راحتي شما مي توانيد محتويات کامپيوتر دوم را در کامپيوتر ديگر ملاحظه نماييد و به انتقال هر آنچه نياز داريد بپردازيد. ضمنا قيمت اين کابل لينک هم حدود 7 هزار تومان است.
     
  12. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    نمیدونید چرا یکی از هاردها سوخت؟ مگه هارد به هارد چشه؟
     
  13. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    هارد رو شما سوزوندی ، از ما میپرسی ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    ممكن است اين دوستمان قبل از خاموش كردن سيستم ها برق يكي از هارد ها را جدا كرده باشه . شايد هم كابل برق آن هارد اتصالي داشته . من لاقل هفته اي يكبار هارد به هارد ميكنم . هيچوقت هم اين مشكل پيش نيامده . اين كابل هم براي اين خوب است كه نخواهي مدام هارد ها را متصل و قطع نمايي . تازه در هارد هاي قديمي مدام بايد جامپر را هم تنظيم كني وگرنه هارد به هارد هيچ مشكلي ندارد .
     
  16. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    به شرط اینکه مشکل جابه جا کردن کامپیوتر وجود نداشته باشد ( در مورد USB )
     
  17. pinokio2

    pinokio2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    اين هارد به هارد چيه.يعني هارد رو از كامپيوتر اولي بردارن به سوكت دوم هارد كامپيوتر دوم بزنن.تنظيماتي هم ميخواهد؟؟؟.لطفا به صورت مرحله مرحله با جزييات يكي محبت كنه. ببخشيد كه در زمينه سخت افزار بيسواتم.
     
  18. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    پینوکیو جان ناامیدم کردی ، این که بحث پیش پا افتاده ای هست ،
    الان سرما خوردم ، هر وقت حالم جا اومد ، توضیحات مختصری را می نویسم .
     
  19. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    هیچ تنظیماتی نمیخاد پینوکیو جان !
     
  20. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    براي هارد به هارد كردن
    هارد اصلي كه سيستم عامل شما با آن بالا مي آيد و بايد به صورت master تعريف شده باشد .
    هارد دوم كه بايد بصورت slave تعريف شده باشد .
    البته اينها براي هاردهاي IDE است . در مورد هاردهاي ساتا هم با شماره كابل ساتا مشخص ميشود . پس از وصل كردن كابل ها سيستم را روشن ميكني و ويندوز هارد جديد را هم مي شناسد و شما ميتوانيد كپي كنيد .

    فقط اگر هارد IDE داري و روي هر 2 هارد سيستم عامل وجود دارد هر 2 را ,master قرار نده كه به مشكلي برخورد نكني.
     
  21. pinokio2

    pinokio2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    هارد IDE فرقش با ساتا چيه.
    در ضمن يه بار هارد به هارد كردم.ولي كامپيوتر روشن بود و هارد دوم رو كه زدم شناخت.(پس ماينوبر از من نااميد نشو).آيا لازمه كامپيوتر رو بعد روشن كني.مستر قراردادن از طريق setup بايوسه؟؟ با همون اتصال به سوكت؟
     
  22. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    تنظیمات Master و یا Slave درایو های هارد و سی دی درایوهای نوع IDE ، از طریق جامپرها یا اتصال ذهنده هلی کوچکی که در پشت این درایوها قرار دارند ، آمکان پدیر است ، یک کار کاملاً عملی و دستی و اصلاً نرم افزاری نیست ، شما تنها در بایوس میتوانید ببینید که این تنظیمات درست است ، یعنی هر کابل IDE حداکثر یک درایو را به صورت Master و دیگری را به صورت Slave شناسایی میکند و اینکه هر دو مثلاً Master‌ باشند ، درست نیست .

    برای هاردهای SATA نیازی به تنظیمات جامپر نیست .

    در ضمن ، هیچگاه در حال روشن بودن کامپیوتر ، هارد را جدا یا وصل نکن .