آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

اتصال موبایل به مودم کامپیوتر؟

شروع موضوع توسط balabala ‏3 سپتامبر 2007 در انجمن بایگانی

  1. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    سلام،

    میخوام ببینم این کار عملیه؟ چون ممکنه جایی برم که خط ثابت وجود نداشته باشه و واقعا لازمم میشه:

    میخوام از خط موبایل بجای خط ثابت استفاده کنم. توجه داشته باشید که اینترنت برای موبایل نمیخوام! میخوام یکجوری موبایل وصل بشه به مودم کامپیوتر و مودم کامپیوتر از خط موبایل شماره بگیره.

    شدنیه؟
     
  2. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    خب مشکل همینه دیگه، موبایل نمیتونه دیتا رو انتقال بده و باید فعال بشه
    الان چند اپراتور خصوصی تلفن ثابت هم داریم که قابلیت انتقال دیتا ندارن
     
  3. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ولی من شنیدم از طریق مخابرات میشه سرویس رو برای اپراتور اول فعال کرد. نمیشه>؟
     
  4. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    باید به مخابرات مراجعه کنید، تقاضا کنید که موبایلتان این خصوصیت رو دارا باشد.
    اما من سال گذشته که رفتم، اصلاً برام نمیصرفید. هر مگابایت، 2600 تومن یا هر ساعت 800 تومن به علاوه حق آبونمان ثابت به همراه یک پیش پرداخت.
    من پیش خودم گفتم که اگر پاشم برم کافی نت، برام بیشتر میصرفه.
    اما شاید تو شرایطت متفاوت من باشه و قیمتها هم تغییر کرده باشند.
    اما به هر حال شدنیه.
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    نه! من GPRS نمیخوام! میخوام از موبایل به عنوان مودم کامپیوتر استفاده کنم.
     
  6. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    اینی که الان مخابرات میتونه بده GPRS نیستش، GSM Data هستش، اینترنت با سرعت افتضاح، البته باید از اون هایی که استفاده کردن بپرسید ولی فکر نمیکنم بتونید سایت های معمولی رو باهاش ببینید و فقط برای موبایل باید باشه
    فکر کنم این رو میدونید که موبایل از امواج استفاده میکنه نه سیم مسی، زمین تا آسمون هم با تلفن ثابت فرق داره
     
  7. sambol

    sambol Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    2
    گوشی های موتو به عنوان مودم وصل میشن من حتی کانکت هک گردم اما نزاشتم وصل بشه نمی دونم سرعتش چه جوری میشه
     
  8. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    یه بار دیگه امتحان کنید ببینید وصل میشه یا نه، یک دقیقه که چیزی نیست، هزینه یک دقیقه مکالمه اس دیگه
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب حالا همون رو شرح بدید شاید شد.
    من با Networking Wizard سونی اریکسون خیلی سعی کردم ولی نمی دونم چرا تا میخواد شماره بگیره قطع میکنه!
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آره میدونم. ولی اگر بشه خیلی لازم دارم حتی اگر خیلی سرعتش کم باشه (البته برای کامپ میخوام نه GPRSئه خود موبایل)
     
  11. hadi*nazary

    hadi*nazary کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2007
    نوشته ها:
    331
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام

    برای اتصال موبایل شما به کامپوتر ( مودم ) راه های زیر به ذهنم می رسد :
    1 - استفاده از سیستم تبدیل خط موبایل به تلفن ثابت ( که در این روش سیم کارت در دستگاه تلفن ثابت قرار می گیرد ) - نمی دونم به دردتون می خورد یا نه
    2- روش بعدی همان روشی است که دوستان فرموده اند ، استفاده از سرویس دیتای مخابرات که آن هم برای شما کاربر عادی اصلاً به صرفه نیست .
    3- روش استفاده از GPRS شبکه ایرانسل ( آن هم باید در ساعت های نیمه شب استفاده نمایید زیرا کیفیت مناسبی ندارد )
    و یا اینکه از GPRS همراه اول در آبان ماه در تهران استفاده نمایید.

    راه دیگری به ذهنم نمی رسد ولی پیگیری می نمایم .

    با تشکر
     
  12. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    شما نماینده شرکت ارتباطات سیار هستین ؟ :D
    امید دارین که GPRS تا آبان راه بیافته ؟ آخه تازه پاکت های مناقصه باز شده !!!!!!!!!!!!!!!
    این بحث ربطی به اپراتور ها نداره ولی اینترنت ایرانسل روزها سرعتش تا 72 کیلوبیت میرسه و شب ها تا 110

    اگه نتونستی راه بندازی، ایرانسل قراره سیم کارت های 10 هزار تومنی بده که فقط میشه باهاش SMS و MMS فرستاد و از اینترنت استفاده کرد، در ضمن گفته که هزینه ها در این سیم کارت ارزون تره !!!!!!!!!!!

    در ضمن توی سایت پی30ورلد یکی از اپراتورهای ایرانسل هست که هر کسی کاری داشته باشه راه میندازه ! شما از طرف شرکت این کار رو میکنید یا خود جوشه ؟
     
  13. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ممنون. فکر میکنم روش اول به دردم بخوره! البته اگر هزینهش از یه سیم کارت ایرانسل کمتر بشه؟
    این دستگاه رو از کجا میشه گیر آورد؟ قیمتش در چه حدوده؟
    آخه من نمیتونم صبر کنم. این وضعیت چند روز دیگه پیش میاد برای چند روز! فقط برای چند روز من یه راه حل کم هزینه میخوام که کارم راه بیوفته :wacko:
     
  14. Tehranshahr

    Tehranshahr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,629
    تشکر شده:
    287
    محل سکونت:
    تهران
    شما مشترک ایرانسل هم هستید؟:p

    GPRS به اندازه کافی فعلا گرون هست و بار ترافیکیش زیاد نمیشه اونقد.

    من که مشکلی از نظر کیفیت باهاش نداشتم ، اون موقع ها که آزمایشی بود اختلال داشت.

    اول صبر کنید GPRS همراه IR-TCI راه بیوفته بعدا میگیم سرعت کدوم کمتره :cool:
     
  15. Tehranshahr

    Tehranshahr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,629
    تشکر شده:
    287
    محل سکونت:
    تهران
    ایرانسل بهترین گزینست.

    سیم کارت دائمی شو اگه نداری از یکی قرض بگیر بعد با 15 تومن منتقلش کن به تعرفه طلایی بعد رایگان از GPRS استفاده کن :cool:

    اگر بر فرض بتونی گوشیتو وصل کنی به مودم ، مطمئنا کیفیتش بسیار افتضاح خواهد بود ، همینجوری صدا کیفیت نداره چه برسه به دیتا!
     
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کسیو ندارم دم دست ایرانسل داشته باشه [​IMG]
    اعتباریش چنده؟، چقدر اعتبار داره؟
     
  17. Tehranshahr

    Tehranshahr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,629
    تشکر شده:
    287
    محل سکونت:
    تهران
    اعتباریش 29 تومنه با 5 تومن اعتبار و تا 20 شهریور یک سیم کارت رایگان

    ولی توی تعرفه تشویقی هاش GPRS رایگان نداره و قیمتش 10 ریال میشه ، همینجوریش 15 ریاله هر کیلوبایت
     
  18. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,352
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    مگابایتی 1000 - 1500 تومن [​IMG]
    ولی بکارم من میاد چون دانلود آنچنانی ندارم.
    ممنون[​IMG]
     
  19. Tehranshahr

    Tehranshahr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,629
    تشکر شده:
    287
    محل سکونت:
    تهران
    بله مگابایتی 1500 که 1 سایت باز کنی فکر کنم 500 کیلوبایت بشه حجمش!
    من خودم با Opera Mini توی گوشی میرم که حجم سایت رو کم میکنه.

    خواهش :blush:
     
  20. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    ايرانسل طرحي نداره كه ماهيانه يه پولي پرداخت كنيم و GPRS مجاني داشته باشيم؟