سایت ساز وبزیکسب درآمد

اتصال میکرو به lcd

شروع موضوع توسط masoud_iq ‏18 مارس 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. masoud_iq

    masoud_iq کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    من می خواهم با استفاده از میکرو عکس و انیمیشن روی lcd نمایش بدهم این کار را چگونه و با استفاده از چه نوع میکرو و lcd ای انجام بدهم؟؟:D
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    اصولا شما با هر میکرو و هر LCD ای میتونید این کار رو انجام بدید ولی من خودم از AVR استفاده میکنم با نرم افزار CodeVision برنامه مینویسم که این نرم افزار به شما میگه کدوم یک از پایه های LCD رو به کدوم پایه از میکرو وصل کنید و انتقال داده ها رو هم اتوماتیک انجام میده.
    ولی کلا با هر میکرویی (به شرطی که پایه به اندازه کافی داشته باشه) و هر LCD ای میشه اینکار رو کرد. البته LCD شما باید برای کارهای گرافیکی باشه که نسبتا گرونه ولی بازهم مشکلی نداره. فقط برنامه نویسی باید انجام داد دیگه. خیلی کم پیش میاد که برای نمایش اطلاعات روی LCD آدم کار سخت افزاری انجام بده (مثلا وقتی پایه های میکرو کم هستند).
     
  4. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    البته فراموش نکنید که تعداد پیکسل های صفحه نمایشتون باید متناسب با کارتون باشه.
     
  5. masoud_iq

    masoud_iq کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    عکسها و انیمیشن ها را کجا باید ذخیره کنم؟ آیا نیاز به حافظه ی خارجی وجود دارد
     
  6. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    یه مشکلی این وسط است
    البته یه مشکل همیشگی که هر وقت می خاوی نوع سخت افزارتون رو یه کم تغییر بدی این وسط خودشو نشون می ده
    اونم تبدیل عکس و مخصوصا انیمیش
    میشه در رمرود اینا بحث بکنید؟؟؟
    ممنون میشم
    موفق باشید.:)
     
  7. masoud_iq

    masoud_iq کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    این مشکل چیه میشه واضح تر بگی؟
     
  8. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    مشکل اینکه وقتی یه روش خاص برای تبدیل یک عکس توی یه زبان برنامه نویسی برای یه میکرو وجود داره
    می خوی یکی از این موارد رو تغییر بدی کار می ریزه بهم

    مثلا تا حالا نتونستم رفرنس خوبی برای روش تبدیل عکس و نحود ارسال اون رو ال سی دی پیدا بکنم

    چند مشکل این جوری:blush:
     
  9. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    نه الزاما. ولی توصیه میکنم سعی کنید یک حافظه خارجی مخصوص عکس قرار بدید. چون از بعضی لحاظ کارتون ساده تر میشه.
     
  10. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    من فکر نمیکنم استفاده از مبدل های خود کامپایلر میکرو کار درستی باشه. البته تا حالا روی این کار، کار نکرده ام یعنی تا حالا کار گرافیکی نه با کامپیوتر و نه با میکرو انجام نداده ام ولی فکر میکنم اگر خودتون برای تبدیل فایل عکسی به مختصات گرافیکی برنامه بنویسید بهتره.
    یک سایت اینترنتی هم میشناسم که فرمتهای کامپیوتری رو توضیح داده.
    http://www.wotsit.org

    نمیدونم ولی من اگر جای شما بودم خودم تبدیل میکردم بجای اینکه بدم بسکام تبدیل کنه.
     
  11. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلام
    دوست عزیز من با سی برنامه نویسی می کنم و توی بسکام کار نمی کنم

    ولی مشکلی که دارم اینکه یه عکس رو
    1- با چه روشی ( می خوام تحت دلفی عکس رو با سایز مشخص و رنگ سیاه وسفید ) عکس رو تبدیل به کد بکنم
    یعنی اولین مشکلم که تا الانم حلش نتونستم بکنم اینه
    جوری که بشه این عکس برای یک ال سی دی مثل T6963C شرکت توشیبا با سایز 12864 به صورت کد دراورد بعد این کد رو با توجه به میکرو Atmega32 و امکانات اون چه جوری روی ال سی دی بفرستم

    ممنون:)
     
  12. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    من از نوشته های قبلی شما اینو فهمیدم که شما توی یک محیطی مثل سی برنامه ای نوشتید که عکس رو روی LCD نمایش بده و احیانا این کار رو هم توسط کد های آماده، مثل کتابخونه lcd.h انجام داده اید و حالا وقتی فرمت عکستون عوض میشه برنامه تون درست کار نمیکنه، درست فهمیدم؟ مشکل شما همینه؟
     
  13. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    دوست عزیز سلام
    اق این مشکله که گفتی اره این هست
    ولی مشکل مهم تر من اینکه به نسبت نوع ال سی دی و تعداد پیکس های اون نمی دونم چه جوری می تونم یه عکس رو به جدول کد تبدیل بکنم
    مثل با یه زبان برنامه نویسی مانند دلفی
    یعنی مشکل من یه قسمتش مربوطه به برنامه نویسی و یه خورده اون به سخت افزار
    مشکلم جدیه نه:rolleyes: :rolleyes: :blush: :wacko:
     
  14. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    فکر نمیکنم خیلی کار سختی باشه ولی حقیقتش من تا حالا خودم اصلا کار گرافیکی انجام نداده ام.
    شما احیانا به کسایی که دانشجوی کامپیوتر هستند دسترسی نداری؟ چون کسایی که واحد گرافیک کامپیوتر بر میدارن این کارا براشون مثل آب خوردن میمونه. شما میتونی به یکی که کارش درسته سفارش یه برنامه بدی که عکس با هر فرمتی رو برات تبدیل کنه به مشخصات، تازه ابعادش رو هم خودت به برنامه میدی. اون وقت بقیش راحته.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی